Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perne de scaun

Pernele pentru scaune sunt un plus indispensabil pentru diverse interioare și nu numai - începând din sala de mese, ajungând în grădina retrasă din spatele casei! Acest tip de

accesoriu ne asigură o odihnă confortabilă în poziție șezând și, nu în ultimul rând, este și un detaliu decorativ.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Un scaun inconfortabil? Avem o soluție

Magazinul nostru online oferă accesorii textile de înaltă clasă, în care materialele selectate întâlnesc un design elegant bazat pe simplitatea culorilor și formelor. Pernele de scaun disponibile în această categorie impresionează prin umplutura moale și forma funcțională. Pernele monocromatice devin cu usurinta o completare practica a scaunelor selectate - indiferent de spatiul in care este folosit mobilierul. Scaunul îmbogățit cu un accent confortabil sub formă de pernă face chiar și cea mai lungă cină cu trecerea în familie într-un confort și liniște peste medie. Din acest motiv, fiecare scaun care se dovedește a fi insuficient de confortabil în practică ar trebui să fie îmbogățit cu acest detaliu interesant!

Scaun moale și colorat

Scaunele prezente în casele noastre sunt extrem de diverse - atât în ceea ce privește formele, culorile, cât și stilurile pe care le reprezintă. De aceea, pernele de scaune pe care le oferim au fost concepute pentru a completa o varietate de scaune. Accesoriul moale este echipat cu șnur care facilitează fixarea accesoriului la locul potrivit. Acest mic detaliu face ca perna să rămână pe loc.

Răsfoind prin oferta acestei categorii, puteți observa că este dominată de modelele monocolore. Credem că este cea mai practică alegere care poate fi adaptată cu ușurință scaunului selectat și întregului interior. Bucătăria scandinavă bazată pe culori pastelate și forme minimaliste? Sau poate un living modernist cu o expresie industrială? Umplutura moale va completa perfect orice scaun, făcându-l puțin mai confortabil și mult mai estetic în același timp! Accesoriile de acest tip se potrivesc perfect cu alte accente textile, cum ar fi pernele decorative.

Perne pentru scaune - nu numai pentru sala de mese

Fără îndoială că sala de mese este locul în care se folosește cel mai des umplutura moale a scaunului. Merită să subliniem, însă, că pernele pot fi folosite nu doar în casele noastre, ci și în afara acestora! Grădina, unde ne face plăcere să organizăm petreceri, este și un spațiu în care merită să aveți grijă de echipament în fiecare, chiar și în cel mai mic detaliu. Scaunele situate în acest loc nu sunt adesea suficient de confortabile. Prin urmare, dacă dorim atât membrii gospodăriei, cât și oaspeții să se simtă grozav aici, atunci o pernă de scaun este ceva care cu siguranță își va găsi folosirea aici.

Scaun confortabil pentru medalie

Un scaun, indiferent în ce colț al casei se află, trebuie să ne ofere cel mai înalt nivel de confort. Dacă designul scaunului ne face să ne simțim inconfortabil în timpul utilizării, atunci o pernă de scaun poate fi o mană divină! Un plus decorativ și practic face chiar și din cea mai incomodă piesă de mobilier un spațiu demn de momente mai lungi de relaxare. Pentru a asigura un mediu frumos și senzual, merită să îmbogățiți casa cu accesorii textile asortate, precum fete de pernă. Multe dimensiuni, forme, culori și modele fac chiar și cel mai monoton aranjament elegant și atractiv!

 

To Top