Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perdele simple

Un clasic care nu se demodează niciodată? Perdelele netede pot fi cu siguranță descrise ca atare. Deși modelele moderne diferă de cele produse în urmă cu câțiva ani, suntem mereu

dornici să folosim țesături ajurate și să ne decoram ferestrele.
cu ele.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Perdea BOHO culoare alb bandă voal 140x270
  37%
  24h
  Perdea BOHO culoare alb bandă voal 140x270
  Special Price 69,51 RON Regular Price 110,95 RON
 2. Perdea BOHO culoare alb ocheți voal 140x270
  36%
  24h
  Perdea BOHO culoare alb ocheți voal 140x270
  Special Price 74,91 RON Regular Price 117,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Perdele netede - nu numai pentru minimalisti

Perdelele sunt, fără îndoială, un clasic al designului interior. Folosite ca element important de decor, ele dau imprejurimilor noastre o expresie ca de pe coperta unei reviste de design interior. Datorită culorilor strălucitoare și țesăturii ajurate, acestea adaugă, de asemenea, lejeritate și strălucire. Cu toate acestea, aspectul decorativ nu este totul. La urma urmei, sunt și un scut subtil împotriva razelor soarelui, precum și privirile nedorite ale vecinilor. Materialele ușoare și fluide se potrivesc cu ușurință în orice aranjament - atât minimaliste, cât și mai bogate în numeroase detalii și decorațiuni. Dormitor în stil Hamptons? Sau poate un living industrial brut? Perdelele netede pot fi compuse oriunde avem chef!  

Perdele netede - cum să o alegi pe cea potrivită?

Potrivirea draperiilor netede la fereastră include nu numai alegerea modelului și a culorii, ci mai ales a dimensiunii optime. Sub acest slogan cu sunet simplu se regăsesc aspecte precum: lungimea și lățimea potrivite, dimensiunea dorită a draperiei și tipul de atașare a accesoriului. Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi practice, datorită cărora achiziționarea perdelei simple perfecte devine o sarcină ușoară.

 1. Lungimea accesoriului afectează nu numai valoarea practică, ci și efectul vizual. Perdelele netede care ajung pe podea, și chiar cad liber pe ea, sunt un adevărat hit al ultimelor sezoane. Ele oferă o expresie modernă și funcționează excelent în interioare precum camera de zi sau dormitorul. Varianta clasică include selecția lungimii care permite adăugarea să se potrivească cu marginea pervazului sau a podelei.
 2. Parametrul pe care îl uităm adesea când căutăm perdele perfecte este lățimea. Ar trebui să se potrivească cu fereastra decorată. De regulă, lățimea trebuie să fie de o dată și jumătate mai mare decât lățimea ferestrei. Datorită acestui fapt, materialul are șansa de a se aranja liber și, astfel, de a crea valuri și draperii atrăgătoare. Dacă doriți un efect șifonat, înmulțiți lățimea ferestrei cu două.
 3. Alegerea de montare a suplimentului nu este lipsită de semnificație. În funcție de dacă deasupra ferestrei noastre este atașată o tijă de perdea sau o șină, perdeaua ar trebui să fie echipată cu un accesoriu adecvat care să îi permită aranjarea cu ușurință.

Perdele netede - cele mai recente tendințe și idei pentru compoziții moderne

Așa cum am menționat puțin mai devreme, adevăratul succes al ultimelor sezoane este folosirea draperiilor alungite care se întind pe podea. Centimetrii în plus care cad pe podea arată un pic nonșalant, dar cu siguranță încă foarte elegant. Arata cel mai bine in camerele cu o suprafata mare, deoarece este de remarcat faptul ca efectul pe care il ofera poate coplesi interioarele mici.

O altă modalitate de a stila la modă interiorul și zona din jurul ferestrelor este să alegi o compoziție formată din două perechi de perdele. Până de curând, clasicul absolut a fost combinația de țesătură ajurata cu draperii gata făcute. Astăzi, cuplul inseparabil lasă loc decorațiunilor realizate din două seturi de perdele simple, de culori diferite. În cazul acestui tip de decor, în opinia noastră, merită să ne concentrăm nu doar pe accesorii în culori care se potrivesc cu împrejurimile, ci și pe culori care creează un tot armonios între ele. Atunci putem fi siguri că efectul va fi stilat, estetic și extrem de modern!

To Top