Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perdele pe bandă

Decorările pentru ferestre sunt un element fără de care majoritatea dintre noi nu ne putem imagina interioarele casei. Decorațiunile care excelează cu siguranță în această

categorie sunt draperiile bandă. Cel mai adesea albe sau crem, se imbina perfect cu orice mediu. Țesătura ajurata nu este doar un element decorativ, ci și unul funcțional.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Perdea KRESZ culoare alb stil clasic tunel voal boțit
  24%
  24h
 2. Perdea KRESZ culoare alb stil clasic flex voal boțit
  24%
  24h
 3. Perdea BOHO culoare alb bandă voal 140x270
  37%
  24h
  Perdea BOHO culoare alb bandă voal 140x270
  Special Price 69,51 RON Regular Price 110,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Perdele cu bandă - frumusețe atemporală într-o nouă versiune

Fără îndoială că decorarea interioară este o etapă esențială a amenajării casei. Diverse tipuri de ornamente sunt un element compozițional important, care este o completare neprețuită a întregului. Accesoriile devin adesea un accent important care schimbă semnificativ caracterul mediului. Perdelele de pe bandă sunt, fără îndoială, astfel de elemente. Cădere liberă, sau poate impresionant prins? Indiferent de modul în care sunt aranjate, ele aduc splendoare și o atmosferă de intimitate caselor noastre. Modelele de acest tip sunt una dintre cele mai populare forme de decorațiuni pentru ferestre. Asamblarea lor este foarte simplă și nu necesită mult timp.

Până de curând, draperiile erau un însoțitor indispensabil pentru draperiile, dar în zilele noastre din ce în ce mai des decidem să le folosim într-o versiune solo. Variantele produse în prezent sunt perfecte ca singur decor de fereastră, deoarece modelele monocolore, uni, lasă loc variantelor îmbogățite cu detalii interesante, precum volanuri, pompoane sau dungi din țesătură multicoloră.

Cum să aranjați perdele pe bandă - clasice sau moderne?

Perdeaua de pe bandă este un element compozițional important. Pentru ca acesta să arate plăcut din punct de vedere estetic și eficient, ar trebui să fie adaptat cu pricepere atât întregului mediu cât și ferestrei în sine. Există mai multe strategii pentru a potrivi corect accesoriul textil la spațiul selectat. De aceea, primul pas este să precizăm efectul pe care vrem să-l obținem. Abordarea clasică implică selectarea draperiilor pe o bandă cu o lungime egală cu marginea pervazului sau a podelei. În tendințele de amenajare contemporane, observăm însă că metoda folosind materiale cu forme alungite devine din ce în ce mai populară. Țesătura care căde arată puțin nonșalant, dar totuși foarte elegantă. Cu toate acestea, acest efect nu se potrivește tuturor spațiilor. Îl recomandăm pentru dormitoare mari și sufragerie cu multă lumină naturală a soarelui. În camerele mici și întunecate, perdelele pe o bandă, a cărei margine se termină puțin mai sus, vor fi mult mai bune.

Cum se măsoară corect perdelele de pe bandă?

Pentru a alege complementul potrivit pentru interiorul nostru, ar trebui să acordați atenție nu numai lungimii, ci și lățimii țesăturii. Spațiul perdelei de pe bandă trebuie să corespundă în primul rând cu dimensiunile tijei sau șinei - aici va fi fixată decorul. Prin urmare, primul pas este măsurarea lungimii sistemului de intrados. Dimensiunea obținută trebuie înmulțită cu două - rezultatul obținut atunci este lățimea optimă pe care ar trebui să o aibă adăugarea. În ceea ce privește lungimea, așa cum am menționat puțin mai sus, acest parametru ar trebui ajustat la efectul dorit. Pentru a măsura corect dimensiunea perdelei de pe bandă, începutul măsurii trebuie plasat la înălțimea tijei sau șinei de perdea. Linia trasă în jos din acest punct este lungimea reală a materialului.

Perdele pe bandă - vertij colorat

Pe lângă alegerea dimensiunilor potrivite, înainte de a cumpăra, merită să luați în considerare și culoarea și posibilul model al perdelei gata pe bandă. Casele noastre sunt dominate cu siguranta de variante monocolore si netede, in nuante de alb sau bej. Efectul pe care ni-l oferă este clasic, atemporal și plin de strălucire. Un cadru strălucitor de fereastră sporește senzația de spațiu, așa că în interioarele mici merită cu siguranță să puneți perdele pe o bandă în culorile albului și a derivatelor sale. Cu toate acestea, oferta noastră include și variante în nuanțe de turcoaz, violet și multe altele. Recomandăm articole de acest tip pentru camerele în care dorim să adăugăm ceva culoare.

Oamenilor care apreciază accentele moderne le pot plăcea draperiile gata făcute îmbogățite cu detalii sub formă de franjuri și pompoane spectaculoase. Modelele cu un accent de acest tip se potrivesc perfect cu spațiile boho, dar în opinia noastră pot completa atât aranjamentele clasice, cât și cele moderne.

To Top