Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perdele moderne

Perdelele moderne sunt un accesoriu ale cărui numeroase avantaje le uităm adesea. Aparent fiind doar o bucată de material, de fapt are o putere uriașă de a schimba mediul.

Posibilitățile de aranjare sunt nesfârșite, așa că toată lumea poate crea cu el un interior unic și unic!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Perdea BOHO culoare alb bandă voal 140x270
  37%
  24h
  Perdea BOHO culoare alb bandă voal 140x270
  Special Price 69,51 RON Regular Price 110,95 RON
 2. Perdea BOHO culoare alb ocheți voal 140x270
  36%
  24h
  Perdea BOHO culoare alb ocheți voal 140x270
  Special Price 74,91 RON Regular Price 117,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Un decor practic pentru orice interior - o perdea modernă

Perdelele moderne din casele noastre au în principal o funcție decorativă. Designul lor unic și modelul subtil sunt o decorare ușoară a spațiului. Efectul pe care îl garantează, însă, nu se limitează la o zonă mică din jurul ferestrelor. Țesăturile fluturând în vânt decorează întregul interior. În funcție de mulți factori, printre care: culoarea, lungimea și tipul țesăturii, acestea introduc o atmosferă și expresie specifică mediului. Perdelele lungi și moderne întinse pe podea sunt o promisiune a unui interior elegant, în conformitate cu cele mai recente tendințe de aranjare. Clasice, aliniate cu marginea pervazului, ele arată cu îndrăzneală colecții de plante sau constituie decorul lor. Țesăturile albe ca zăpada sporesc senzația de spațiu și strălucire, adăugând prospețime și eleganță împrejurimilor. Indiferent dacă sunt modelate sau simple, perdelele adaugă adesea mai mult caselor noastre decât credem!

În conformitate cu tendințele - perdele moderne

Perdelele moderne nu numai că arată elegante, dar ne oferă și o acoperire subtilă împotriva razelor soarelui și a privirilor nedorite. În zilele noastre, importanța lor a crescut în importanță. Din ce în ce mai des avem tendința să le folosim ca singur decor al zonei din jurul ferestrelor. Compozițiile moderne bazate pe draperii netede arată grozav și se potrivesc cu diverse estetice sau laitmotive. Rețineți, însă, că variantele decorate, care sunt disponibile și în oferta noastră, câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Decorate cu un motiv floral subtil, vorbesc deosebit de bine persoanelor care nu sunt străine de stilul boho și rustic. Finisate în culori neobișnuite, precum violetul sau turcoazul, acestea sunt, la rândul lor, o propunere perfectă pentru camera unui copil căruia îi plac accente colorate. Deosebit de remarcate sunt modelele îmbogățite cu un detaliu sub forma unui fir sclipitor - încă minimalist, dar departe de a fi monoton și convențional.

Voul, jacquard sau poate tafta? Tipuri de perdele moderne

Perdelele moderne nu sunt doar modele și culori. Acestea sunt, de asemenea, diverse materiale care, în funcție de textura și densitatea țesăturii, dau un efect ușor diferit. Fanii clasicilor vor fi cu siguranță de acord că modelele jacquard și voile sunt alegerea model, chiar exemplară. Sunt apreciate pentru durabilitate si atemporalitate, dar si pentru simpla ingrijire si curatare. Din ce in ce mai des fac loc unei optiuni ceva mai progresive, care se afla pe piata de putin timp. Perdelele moderne din tafta surprind cu un material rigid și ceva mai gros, care garantează utilizatorilor nu doar un efect vizual diferit, ci și valori practice diferite. Rețineți că aceste modele sunt adesea caracterizate de un grad mai scăzut de transmisie a luminii - deși merită remarcat că aceasta nu este regula. Datorită suprafeței clar strălucitoare, ele intensifică strălucirea, deoarece se armonizează perfect atât cu razele soarelui, cât și cu luciul luminii artificiale. Pot fi folosite peste tot, la fel ca variantele jacquard sau voile.

Experimente de aranjare cu perdele în rolul principal

Pentru a obține un efect uluitor, merită să experimentați atât culorile, modelele, cât și lungimea cadrului ferestrei noastre. Perdelele lungi este un articol care ne poate surprinde printr-un efect modern cu o expresie usor nonsalanta. Vă încurajăm să încercați modele care cad liber pe podea, care arată cel mai bine în camerele de zi spațioase. Fanii clasicilor care nu doresc să introducă schimbări radicale în casele lor ar trebui să acorde atenție draperiilor moderne îmbogățite cu detalii subtile sub formă de fir strălucitor sau pampooane mici. Astfel de modificări subtile se pot dovedi a fi o surpriză pozitivă pentru toți membrii gospodăriei!

To Top