Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perdele lungi

Un aranjament complet finisat nu este doar mobilier completat corespunzător. Efectul ca de pe coperta unei reviste este asigurat si de tot felul de decoratiuni. Perdelele

lungi sunt un decor extrem de la modă care capătă din ce în ce mai multă recunoaștere. Aduc un suflu de nonșalanță și eleganță rafinată în interior.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Perdele lungi - în ce camere și aranjamente se potrivesc?

Fiecare camera de locuinta din casa noastra se caracterizeaza printr-o specificitate usor diferita, care determina in mare masura solutiile de amenajare care pot aparea in ea. În ceea ce privește ornamentele vizibile în jurul ferestrelor noastre, este de remarcat faptul că perdelele pe bandă sau cu ochiuri, asortate pe pervazul ferestrei, sunt clasice care funcționează peste tot. Din ce în ce mai des, însă, decidem să folosim tendințele cunoscute nouă din lumea decorului și a amenajării interioare în împrejurimile noastre. Perdelele lungi sunt deosebit de populare în ultimele sezoane. Pot fi folosite în toate camerele? În opinia noastră, efectul pe care îl oferă nu este potrivit pentru fiecare interior. Țesăturile alungite, în ciuda formei lor delicate, pot copleși ușor spațiile limitate. Din acest motiv, perdelele lungi arată cel mai bine în camerele cu o suprafață mare. Într-un astfel de mediu, ele nu numai că eliberează plenitudinea calităților lor, ci ne garantează și un efect pozitiv asupra senzației de spațialitate. Având în vedere cele de mai sus, vă recomandăm să le folosiți în livinguri mari sau dormitoare pline de lumină naturală a soarelui.

Cum să alegi perdele lungi?

Când alegeți un cadru de fereastră, ar trebui mai întâi să decideți dacă sunteți interesat de perdele pe manșe sau pe bandă. Prima opțiune este cu siguranță una dintre cele mai rapide soluții care garantează asamblarea și dezasamblarea rapidă a suplimentului. Această variantă este, de asemenea, foarte elegantă - undele și ridurile atrăgătoare sunt create aici aproape spontan. Modelele de pe bandă sunt un articol care poate fi folosit atât în cazul unei șine, cât și al unei tije clasice de perdea, îmbogățit cu cârlige adecvate. Atunci când alegeți perdele lungi, trebuie acordată atenție nu numai asamblarii, ci și dimensiunilor țintă ale suplimentului. În magazinul nostru, majoritatea articolelor sunt disponibile în cel puțin două variante de mărime din care să alegeți. Datorită acestui fapt, potrivirea aditivului la efectul dorit este foarte ușoară! Să ne amintim, totuși, că perdelele nu pot fi prea lungi sau prea scurte.

Un alt element este, desigur, culoarea și materialul țesăturii. Clasicele absolute sunt modelele albe și crem. Acestea intensifică strălucirea și adaugă nuanțe grațioase interioarelor. Perdelele lungi gata făcute din oferta noastră nu sunt doar articole atemporale în culori strălucitoare, ci și variante surprinzătoare care sunt umbrite de nuanțele lor. Pentru persoanele cărora nu le este frică de accente intense, recomandăm țesăturile verzi sau turcoaz. Vor însufleți perfect chiar și cel mai monoton spațiu!

To Top