Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perdele de grădină

Contactul cu verdeața este o nevoie firească a fiecărei ființe umane. Starea de zi cu zi în natură are un efect pozitiv asupra concentrării, sănătății și bunăstării și asigură

rel.
xare maximă. Ne putem ocupa singuri de creșterea bunăstării organizându-ne spațiul în așa fel.încât să nu lipsească un loc liniștit în el.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Despre draperii de gradina

O terasă, o mini seră în sufragerie sau o grădină pe balcon - acestea sunt modalități simple și dovedite de a crea o oază armonioasă în aer liber. Chiar dacă sunt afară, ar trebui să devină o parte integrantă a spațiului de acasă. Decorațiunile unice și draperiile funcționale de grădină din țesături impermeabile vor ajuta în această sarcină. Materialul optim gros, cu o țesătură densă, ne va separa de vederea trecătorilor întâmplători și a vecinilor, iar un grad ridicat de întuneric vă va permite să controlați cantitatea de lumină solară. Țesătura va fi, de asemenea, un scut excelent împotriva frigului vântului sau a prafului de pe stradă, ca să nu mai vorbim de izolarea fonică delicată care vă va permite să creați o oază de zen acasă. Ce draperii pentru terasă ar trebui să fie în spațiul din curte? Cum să combinați corect nuanțele cu un balcon decorat în spiritul Naturalului? Ce ar trebui să țineți cont atunci când alegeți draperii de grădină? De ce sunt culorile naturii și modelele minimaliste o soluție excelentă? Descoperiți oferta noastră de draperii de grădină și creați o grădină de casă plină de eleganță și prospețime.

Lauda simplității - draperii elegante de grădină pentru terasă

Minimalismul este încă una dintre cele mai populare tendințe de design interior. Dominat până acum de o paletă neutră de culori: alb, bej sau gri, din ce în ce mai des se ajunge la pasteluri uniforme, plăcute ochiului, care sunt asociate cu liniștea și armonia. În interioare apar mentă slăbită, trandafiri de porțelan, portocale de piersici și chiar galbenuri pastelate. Culorile inspirate de frumusețea naturii de primăvară te duc direct într-o grădină plină de flori înflorite. Putem crea un astfel de spatiu pe balcon sau pe terasa alegand draperii functionale de gradina cu ochiuri. Aceste decorațiuni foarte practice afectează nu numai aspectul spațiului, ci și protejează grădina de acasă de expunerea excesivă la lumină.

Înainte de a ajunge la un anumit material, merită să fim atenți dacă locul în care se află balconul este expus la condiții meteorologice puternice. Dacă da, vă recomandăm să alegeți materiale impermeabile care să ne protejeze de vântul puternic, ploaie și lumina excesivă a soarelui. Expunerea excesivă la lumina soarelui poate provoca, de asemenea, decolorarea rapidă a materialului. În acest caz, merită să alegeți draperii bej și nuanțe naturale de nud, ale căror culori plăcute ochilor nu își vor pierde din intensitate și vor sublinia, de asemenea, frumos profunzimea verdelui, precum și accesoriile. și mobilier din materiale naturale. Pe balcoanele însorite vor fi perfecte tot felul de fibre sintetice rezistente la factorii externi și ușor de îngrijit, datorită cărora putem reîmprospăta cu ușurință materialul. Perdelele de gradina pentru terasa din poliester sunt disponibile in multe culori. Datorită acestui fapt, putem alege cu ușurință o nuanță care se potrivește cu stilul și caracterul grădinii de acasă. Țesătura nu necesită îngrijire suplimentară: nu trebuie călcată pentru a se prezenta în toată gloria ei. Frumusețea perdelelor de grădină dintr-o singură culoare cu oeje rezidă în simplitatea lor. Lipsa modelelor și ornamentațiilor inutile afectează confortul membrilor gospodăriei care se pot bucura de un spațiu economic și coerent. În plus, culorile plăcute pentru ochi, în conformitate cu cele mai recente tendințe de design interior, previn suprastimularea și minimizează cantitatea de factori externi.

Este timpul să înflorești - draperii de grădină cu ochiuri în modele florale

Dar dacă, în loc de o țesătură uniformă, ai putea ajunge la modele pline de căldură însorită și motive etnice? Draperii pentru terasă cu modele florale sunt o alternativă excelentă pentru toți cei care iubesc amenajările de spațiu bazate pe contraste. Muguri de trandafiri înfloriți, flori de magnolie, culori suculente inspirate de bogăția junglei tropicale sau ilustrații simple care se referă la estetica wabi-sabi japoneză - depinde de noi care dintre aceste draperii foișorul va apărea în spațiul nostru. Perdelele de gradina, disponibile in magazinul online Restilo, incanta cu motive inedite. Vor funcționa atât în cazul balcoanelor mici, cât și în cazul serelor ceva mai mari și al grădinilor de acasă. Forma clasică și diversele modalități de îmbrăcare: ochiuri, bandă și bretele vor completa perfect aspectul aproape oricărui spațiu. Fibrele sintetice foarte rezistente reflectă perfect natura materialelor naturale, dar sunt mult mai rezistente la factorii externi: vânt, ploaie sau praf. În plus, modul modern de execuție face ca modelul să fie durabil și pe deplin vizibil. Dacă lucrăm de la distanță, balconul poate fi un loc minunat pentru a lucra. Un spațiu planificat și echipat corespunzător nu se va descurca fără draperii groase de grădină cu ochiuri care ne vor oferi control deplin asupra cantității de lumină. În timpul zilei, materialul multifuncțional ne va servi ca element de birou acasă, după-amiaza va proteja de ochi vecinii și trecătorii, iar seara va minimiza cantitatea de lumină artificială provenită de la lămpi stradale, indicatoare sau semne cu neon. Perdelele albe de grădină sunt propice pentru calmarea și concentrarea gândurilor, iar materialul lor fluturaș adaugă ușurință și libertate spațiului din curte. Să ne amintim, totuși, că atunci când alegem draperii cu ochiuri în modele florale, ar trebui să ne ghidăm nu numai de considerente estetice, ci și practice. Această funcționalitate face ca draperiile de grădină pentru foișor să nu fie doar adaosuri atrăgătoare, ci mai presus de toate elementele esențiale ale decorului care asigură confort maxim în timpul activităților de zi cu zi.

Draperii de grădină elegante și funcționale pentru foișoare

Un spațiu multifuncțional pe balcon are nevoie de draperii de grădină potrivite. Planificarea inteligentă a unui astfel de spațiu presupune crearea unui loc care, în funcție de nevoile noastre, își poate schimba caracterul și scopul. Perdelele albe de grădină oferă control total asupra cantității de lumină solară și a stimulilor externi. În cazul spațiilor foarte însorite, draperiile opace sunt perfecte. Produsele opace protejează balconul de lumina excesivă a soarelui. Firele negre folosite pentru a le coase absoarbe până la 90% din lumină. Datorită acestui fapt, țesătura garantează un semiîntuneric plăcut - condiții ideale pentru muncă sau relaxare după-amiaza cu o carte.

To Top