Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Perdele

O țesătură delicată, fluturând în bătaia vântului care intră în casă printr-o fereastră deschisă sau ușor întredeschisă - perdelele pentru sufragerie nu numai că introduc o

atmosferă blândă, de fetiță, dar, mai presus de toate, sunt tușa finală a interiorului. Ele conferă aranjamentului o notă finală, elegantă.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Perdelele gata făcute pot avea diverse forme și modele, datorită cărora fiecare poate găsi ceva pentru ei înșiși. Sunteți la etapa finală de compunere a accesoriilor pentru interiorul dvs.? Consultați mini-ghidul nostru. Vă vom introduce în lumea extrem de subtilă a draperiilor albe clasice, precum și a celor ceva mai extravagante, pline de diverse forme și culori.

Estetică combinată cu funcționalitate - o perdea pregătită pentru camera ta

Perdelele moderne pentru camera de zi conferă interiorului o expresie confortabilă și plăcută ochilor. Cu toate acestea, ele nu sunt doar un element decorativ. Ele îndeplinesc multe funcții practice. Bine alese, ele protejează camera de prea multă lumină solară, prevenind astfel încălzirea excesivă a încăperii. Când luați în considerare alegerea draperiilor pentru sufragerie și cameră, care vor completa perfect spațiul de acasă, merită să răspundeți la câteva întrebări. Pe piata exista o gama larga de perdele, datorita carora putem alege cu usurinta un produs pentru orice tip de amenajare. Deci, cum să găsiți perdele la modă care să adauge farmec și, în același timp, să nu copleșească interiorul?

În primul rând, să ne gândim dacă vrem să fie doar o decorare delicată a ferestrei sau dacă vrem perdele gata făcute pentru sufragerie, care să protejeze de lumina soarelui și să permită intimitatea în interior. Odată ce răspundem la această întrebare cheie, vom ști ce material și dimensiune să alegem. Amintiți-vă că țesătura din care este fabricat produsul afectează și modul în care se potrivește pe fereastră. În funcție de dacă sufrageria noastră este chintesența stilului provensal sau este mai aproape de modernitatea minimalistă, să ne hotărâm asupra unui voal subtil sau a unui tafta original, care strălucește la soare. Perdeaua jacquard pentru sufragerie va completa interioarele amenajate clasic. Această țesătură se caracterizează printr-o transmisie ridicată a luminii, datorită căreia introduce un pic de strălucire naturală într-o cameră mică, întunecată. Jacquard este, de asemenea, extrem de practic. Nu trebuie să fie călcat înainte de agățat. De asemenea, tolerează spălarea la temperaturi scăzute.

La fel de grațios și decorativ ca și jacquardul, materialul din care sunt realizate draperiile încântătoare este tulul. Perdelele din tul gata sunt realizate din bumbac sau mătase. Acest tip de perdele este una dintre cele mai decorative dintre celelalte textile pentru ferestre. Perdelele din tul gata făcute pot fi, de asemenea, vopsite sau brodate. Vor aduce o culoare subtilă în interior. În plus, sunt extrem de ușor de asamblat. Atunci când cumpărăm perdele de tul, însă, trebuie să ne amintim că acestea necesită o călcare atentă.

Cum să îngrijești perdelele de sufragerie, astfel încât să placă ochiului mult timp?

O perdea perfect asortată va face interiorul mai confortabil și mai elegant în același timp. Totuși, rețineți că materialele din care sunt fabricate sunt delicate și necesită îngrijire adecvată. După cum am menționat deja, produsele jacquard, satin și copertine sunt cele mai ușor de curățat. Aceste țesături pot fi puse în siguranță în mașina de spălat. Totodată, este important să le spălăm în programe concepute pentru spălarea materialelor delicate, de obicei la o temperatură nu mai mare de 40 de grade Celsius. Cu toate acestea, pe piață există multe perdele gata făcute care ar trebui spălate manual. Produsele din fibre precum bumbac sau tul se curăță cel mai bine în apă caldă cu puțin săpun. După curățare, merită să-l clătiți în apă călduță cu adaos de amidon. Acesta va oferi țesăturii o strălucire proaspătă. Interesant este că amidonul conține și proprietăți antibacteriene. Perdeaua cu amidon este rezistentă la murdărie și praf. Perdelele voile albe au nevoie de îngrijire și atenție excepțională pentru curățare. Înainte de a vă spăla manual, vă recomandăm să înmuiați perdelele în apă călduță cu pudră timp de aproximativ o oră. Apoi se spală în apă rece cu adaos de balsam de rufe și o mână de sare de masă, care va albi țesătura. La rândul său, oțetul adăugat în balsam de rufe va conferi perdelelor rigiditate și va minimiza vizibil cutele.

Sfaturile valoroase despre spălarea draperiilor nu reprezintă totuși totul. Avem metode simple pentru tine care îți vor fi mai ușor să faci față petelor mici fără a fi nevoie să arunci materialul în mașina de spălat. Dacă pe perdea apare o pată de polen, tot ce trebuie să faci este să o ștergi cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool. Putem face față murdăriei rămase cu un șervețel înmuiat în apă și praf de spălat. Un lichid de spălat vase va fi de asemenea util, deoarece va îndepărta cu ușurință urmele de grasime.

O perdea adaptată așteptărilor tale - cum să alegi lungimea potrivită?

Material selectat. Este timpul pentru al doilea pas extrem de important pe drumul spre a avea decorarea perfectă a ferestrelor. Lungimea perdelei din camera de zi, alaturi de material, este unul dintre criteriile principale pe care ar trebui sa le urmam atunci cand cumparam. În funcție de preferințele noastre individuale, materialul poate acoperi doar fereastra sau poate ajunge la pământ. Cele mai populare modele sunt cele lungi care ajung pe podea. Acest tip de draperii lungi oferă interiorului eleganță. Sunt în primul rând decorative, dar sunt și extrem de funcționale. Ei ascund tot ce vrem să ascundem. La fel ca, de exemplu, un calorifer vechi care nu arată foarte atractiv. Printre oferta de perdele gata confectionate gasiti si materiale mult mai scurte.

Când dorim ca perdeaua să creeze aspectul de intimitate, dar să nu acopere complet fereastra, să ne concentrăm pe modele scurte. Acestea vor fi un element decorativ care nu va fi vizibil și nu va întuneca vederea în afara ferestrei.

Perdele pentru sufragerie simple sau cu model? – o gură de aer proaspăt acasă

Ați învățat deja cum să faceți perdelele să arate ca noi chiar și după câțiva ani de utilizare. De asemenea, ați învățat ce material și lungimea produselor vor funcționa cel mai bine în interiorul dvs. Așa că este timpul pentru cel mai interesant pas în alegerea decorațiunii perfecte pentru fereastră - alegerea culorii și a modelului!

În oferta noastră de produse disponibile în magazinul online restilo veți observa că, deși albul atemporal încă domnește în saloane, draperiile cu model în nuanțe de bej, gri și chiar argintiu. Pentru ce le prețuim este în primul rând valoarea lor decorativă. In functie de alegerea materialului si culoarea materialului, putem aduce o gură de aer proaspăt în interior sau închidem întregul aranjament cu compoziție. Dacă decizia de a rămâne fideli clasicilor și de a opta pentru un model simplu sau de a aborda tema decorațiunilor ferestrelor cu un pic de fantezie și de a te gândi la culoare intensă și model original este încă dificilă, vom încerca să o facem mai ușor.

O țesătură fără model este o alegere sigură. Se adapteaza oricarui tip de interior. Daca dorim sa devina un accent puternic, in cazul draperiilor netede, sa ne concentram pe o culoare intensa. Cu cât materialul este mai întunecat și mai pigmentat, cu atât atmosfera pe care o creăm acasă este mai misterioasă. Pe de altă parte, culorile luminoase vor oferi încăperii vitalitate și, în același timp, vor face ca amenajarea să pară mult mai casual.

Pentru fanii clasicilor, o perdea simplă în nuanțe de alb, fildeș și bej, precum perdeaua STELLA, va fi alegerea perfectă. Modelele cu modele stau de cealaltă parte a baricadei. Vorbim aici nu doar despre modele pictate, ci și despre diverse figuri geometrice brodate, sau cele care seamănă cu o pajiște înflorită. În interioarele moderne, o alternativă interesantă la rulourile sau la draperiile poate fi o perdea din plasă fină în formă de octogoane. Cifrele asemănătoare fagurilor vor interesa mulți oaspeți care vin la noi. Perdelele cu model la modă vor fi perfecte pentru iubitorii de artă pop și eclectismul omniprezent. Totuși, dacă nu avem încă titlul de maestru în combinarea motivelor contrastante și visăm la o perdea cu model, să o atârnăm într-o cameră domoală, monocromatică. În interioarele mici, să ne concentrăm pe imprimeuri mai delicate și pe țesături ușoare care nu vor copleși optic aranjamentul. Să ne amintim, de asemenea, că pe lângă agățarea draperiilor colorate și cu model, putem opta și pentru accesorii cu un motiv apărut pe țesătură. În acest fel, vom crea o compoziție interesantă și coerentă.

Clasicul nu se demodează niciodată - perdele albe atemporale pentru camera de zi

Perdelele cu model pentru sufragerie nu sunt treaba ta până la urmă? Din fericire, stilurile clasice nu se demodează niciodată. Pentru fanii interioarelor liniștite, liniștite, recomandăm perdele albe. Țesăturile lungi și aerisite se vor potrivi perfect cu camera de zi. Vor crea o atmosferă confortabilă, lejeră, fără a copleși aranjamentul. În special, cele netede vor fi un fundal ideal pentru pereți și accesorii păstrate în alb delicat, bej și gri.

Îți place să te înconjori de alb pur? Combina draperiile albe cu textile in aceeasi culoare. Adauga mobilier din lemn deschis si o multime de plante vii in ghivece si vei crea un aspect rustic extrem de la moda in interiorul casei tale. Perdelele frumoase din camera de zi, însă, nu trebuie să fie imediat asociate cu stilul eco, referindu-se la natură. Țesăturile netede în această culoare sunt chintesența simplității și a șicului. Perdelele albe din voile sau tul de bumbac vor aduce un suflu de prospețime plăcută încăperii.

Sperăm că, datorită mini-ghidului nostru, știți deja ce fel de perdele căutați. Indiferent dacă alegeți perdele gata făcute cu model sau aveți încredere în perdele albe tradiționale, dar extrem de gustoase, puteți fi sigur că interiorul dumneavoastră va căpăta un nou sens. Textilele pentru ferestre sunt sinonime cu căldură și eleganță subtilă. Va aduce o suflare de prospețime și o atmosferă confortabilă în casa ta.

To Top