Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Paturi tapițate

Fără îndoială că paturile tapițate sunt cunoscute și iubite. Ne umplu dormitoarele de mulți ani, așa că pot fi considerate cu ușurință un clasic atemporal. Modelele

contemporane surprind prin forme moderne care se dovedesc a fi nu numai atractive pentru ochi, ci și foarte funcționale în utilizare.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Pat SNOW
  Pat SNOW
  1.862,00 RON
 2. Pat RUHI
  Pat RUHI
  2.499,00 RON
 3. Pat RENEE
  Pat RENEE
  2.116,00 RON
 4. Pat SATYA
  Pat SATYA
  2.140,00 RON
 5. Pat TADEA
  Pat TADEA
  3.348,00 RON
 6. Pat YAMYA
  Pat YAMYA
  3.563,00 RON
 7. Pat IMRA
  Pat IMRA
  1.734,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Pat tapitat - un clasic nemuritor într-o nouă ediție

Când descriem paturi tapițate, este greu să nu menționăm alte modele de acest tip de mobilier. Diferența cheie, desigur, se referă la cadrul, care în acest caz este acoperit cu un material, care își face structura invizibilă. Acest element este cel care face ca efectul oferit de astfel de echipamente să fie diferit atât din punct de vedere practic, cât și din punct de vedere pur vizual. Paturile tapițate aduc cu siguranță în minte aranjamentele hoteliere, chiar și luxoase. Materialul din jurul formei subliniază, de asemenea, caracterul cald, familiar, care este crucial într-o cameră folosită pentru relaxare. De asemenea, este imposibil să nu fii de acord cu afirmația că modelele de acest tip sunt tentante și încurajează relaxarea.

În căutarea confortului la cel mai înalt nivel - paturi tapițate

Paturile tapitate se caracterizează prin multe elemente, dar cea mai caracteristică este, desigur, structura acoperită cu material textil. Ce altceva putem găsi în forma lor atemporală? Un alt semn distinctiv care se regaseste in marea majoritate a modelelor este tetiera. El este cel mai decorativ element al întregului. Matlasat în diverse forme, este adesea îmbogățit cu umpluturi suplimentare, care se dovedesc a fi un suport excelent pentru spate în timpul lecturii de seară. Unele variante sunt echipate si cu un compartiment practic de depozitare. Cufărul este, desigur, situat în partea inferioară și putem ajunge la el în diferite moduri. Cel mai comun mecanism implică ridicarea parțială a secțiunii în care se află saltea. Prin urmare, un pat tapitat cu un cufăr nu este doar un pat atractiv și confortabil, ci și o modalitate inteligentă de a-l depozita.

Paturi tapițate - cum să alegi modelul perfect?

Mobilierul este destinat în primul rând să-și îndeplinească funcțiile bine definite și definite. Este evident că un pat tapitat este un pat pentru odihnă noaptea sau relaxare în timpul zilei. De remarcat, totuși, fiecare echipament aduce altceva în împrejurimile noastre. Este vorba despre efectul vizual. Designul mobilierului este adesea un decor în sine. De aceea, designul interior este o adevărată artă. Când vă decideți să cumpărați orice echipament, merită reținut. Un pat tapițat ne poate oferi nu doar un spațiu confortabil de odihnă, ci și beneficii legate de estetica dormitorului. Țesăturile care înconjoară structura ne atrag foarte des atenția. Cu siguranță merită să profitați de acest fapt! Pentru fanii clasicilor si minimalismului, recomandam cu incredere paturi finisate in stil scandinav. O formă simplă și culori discrete garantează un caracter atemporal și ușurința de a încorpora mobilierul în orice spațiu. Totuși, dacă dorim să adăugăm puțină culoare sufrageriei noastre, un pat tapitat finisat cu velur într-o nuanță intensă va fi perfect aici!

Paturi pentru dormitor - tapitate sau clasice?

Pentru a răspunde la întrebarea de mai sus, trebuie să vă gândiți la ce efect doriți cel mai mult. După cum am menționat puțin mai sus, paturile tapițate diferă de modelele standard prin prezența elementelor materiale pe structură. Acest detaliu este desigur important pentru efectul vizual, dar și pentru senzația pe care o provoacă piesa de mobilier. Orice accent textil face întotdeauna ca mediul să se simtă confortabil și cald. Prin urmare, dacă dorim ca dormitorul nostru să apară ca un colț atmosferic, alegerea unui pat tapițat se poate dovedi un hit! Pentru a sublinia și mai mult această impresie, merită cu siguranță să adăugați încă un detaliu. Pernele pentru dormitor accentuează în mod eficient elementele moi din structura mobilierului și adaugă o atmosferă și mai caldă și primitoare în împrejurimi.

Paturi tapițate pentru fiecare dormitor

Când decideți să cumpărați un pat tapitat, nu uitați să verificați cu atenție dimensiunile mobilierului. Diferite modele pot avea parametri ușor diferiți. Un alt detaliu la care merită să fii atent este cadrul. Cel mai adesea, putem observa două subcategorii ale acestui tip de echipamente - paturi tapițate bazate pe o formă deschisă sau închisă. Primele sunt vizual mult mai ușoare. Există un gol sub suprafața saltelei. Al doilea dintre acestea este caracterizat de un pat închis pe fiecare parte. În astfel de modele este posibilă integrarea cutiei de depozitare în structură. Deci, dacă un compartiment de depozitare ideal pentru o pilotă de rezervă este ceva la care ne pasă foarte mult, atunci paturile tapițate de tip închis ar trebui să fie cu siguranță printre interesele noastre.

To Top