Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pături imprimate

Seara rece insotita de cartea ta preferata? Sau poate o dorință de a schimba mediul? Numitorul comun al acestor situații sunt păturile imprimate! Accesoriile moi sunt de

neînlocuit atunci când temperatura din afara ferestrei scade. În plus, datorită modelelor lor saturate, funcționează și ca un decor interior original.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre pături imprimate

Pătură imprimată - cum să o găsiți pe cea perfectă?

Alegerea păturii imprimate perfecte ar trebui să țină cont atât de nevoile estetice, cât și de cele practice. La urma urmei, acest tip de accesoriu poate servi mediul nostru în mai multe moduri - de la o husă plăcută până la o funcție decorativă și de protecție a canapele sau a altor mobilier de agrement. Țesătura multicoloră atrage întotdeauna atenția și adaugă o notă modernă întregului mediu. Cu toate acestea, ornamentele și modelele pot fi puțin copleșitoare. Pentru a alege varianta perfectă, să răspundem la întrebarea, ne pasă de un decor subtil sau mai expresiv? În primul caz, vă recomandăm pături imprimate cu culori discrete care se vor potrivi perfect în orice decor. Într-o situație în care un accesoriu textil urmează să devină un accent distinctiv, să alegem un model cu model saturat.

Îngrijiți o pătură imprimată

Când curățați și spălați acest tip de textile, acordați o atenție deosebită marcajelor pe care producătorul le-a pus pe etichetă sau pe ambalaj. Pentru o pătură cu inscripții și modele, cu siguranță nu ar trebui să utilizați înălbitor - de asemenea, punctual. Călcarea este, de asemenea, nerecomandabilă, deoarece temperatura ridicată poate provoca daune ireversibile, nu numai că ne distruge pătura, ci și fierul de călcat. Majoritatea modelelor, insa, pot fi spalate in masina de spalat rufe fara probleme. Într-o astfel de situație, totuși, nu uitați să utilizați o temperatură suficient de scăzută, precum și un mod pentru țesături delicate. Important este că păturile imprimate merită întotdeauna spălate înainte de prima utilizare - datorită acestui fapt, materialul va deveni din nou ușor, făcându-l și mai plăcut la atingere.

Idei inspiratoare pentru citate

Păturile cu inscripții și modele pot fi nu doar un decor original, o copertă moale, ci și un cadou atractiv pentru cei dragi. Mulțumită lor, putem personaliza cu ușurință spațiul din jurul nostru, oferind fiecărui membru al gospodăriei o acoperire proprie, unică. Țesăturile plăcute la atingere funcționează bine peste tot - de la camera unui copil mic, printr-o cameră de zi, până la un dormitor pentru adulți. Multitudinea de modele disponibile în oferta noastră are șansa să răspundă chiar și celor mai diverse cerințe. Recomandăm fanilor plantelor și florilor variante cu modele botanice, în timp ce o pătură cu model geometric va funcționa perfect în camera unui evantai clasic. Pentru a adăuga armonie împrejurimilor și pentru a crește sentimentul de eleganță, haideți să găsim perne asortate. Ele vor completa perfect amenajarea și vor face ca întreaga casă să se umple cu o atmosferă unică, atmosferică.

 

To Top