Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pături de pat Jacquard

O modalitate de a proteja o piesă de mobilier și de a-i oferi un caracter unic care se potrivește aranjamentului? Putem atinge aceste obiective într-un mod foarte simplu,

folosind cuverturi de pat jacquard atractive. Modelele bogate vor încânta și vor face dormitorul sau camera de zi să capete o nouă viață!

We can't find products matching the selection.
plant image

Cuvertură de pat jacquard - caracteristici scurte ale țesăturii

Atunci când alegem accesorii textile pentru casele noastre, merită să ținem cont nu doar de aspectul atractiv, ci și de calitate. Prin urmare, să luăm în considerare atât grija manoperei, cât și materialul din care este realizat modelul. Cuverturile de pat jacquard disponibile in oferta noastra sunt de cea mai inalta calitate. Cu toate acestea, nu toată lumea știe ce este exact jacquard. Acest material are numeroase avantaje. Elementul cel mai caracteristic este grosimea relativ mare, care merge mână în mână cu durabilitatea. Țesătura densă este o bază excelentă pentru diferite tipuri de modele. Ornamentele frumoase și expresive arată foarte atractiv aici! Un alt punct forte este simplitatea îngrijirii. În plus, cuvertura de pat jacquard nu necesită metode de curățare specializate și consumatoare de timp.

Moduri de îngrijire pentru o cuvertură de pat jacquard

Cel mai important lucru de reținut atunci când spălați o cuvertură de pat jacquard este temperatura potrivită. Pentru a preveni deteriorarea și uzura materialului prea repede, cea mai bună alegere este să îl spălați cu un detergent ușor și la o temperatură care să nu depășească 30 de grade Celsius. De asemenea, trebuie evitate curățarea chimică și utilizarea înălbitorului. De asemenea, nu este recomandat să folosiți un fier de călcat fierbinte - cu toate acestea, nu este o problemă, pentru că merită să adăugați că cuverturile de pat jacquard nu se sifonează. Vă rugăm să rețineți că cerințele de curățare pot varia în funcție de materialele utilizate. De aceea fiecare dintre produsele noastre este întotdeauna însoțit de toate informațiile necesare pentru o spălare în siguranță.

Cum să alegi o cuvertură de pat jacquard pentru dormitor?

Cuverturile de pat jacquard sunt o modalitate excelentă de a obține o experiență estetică satisfăcătoare în dormitorul sau camera de zi. Aspectul lor face ca pat să capete instantaneu un caracter nou, reîmprospătat. Cum să potriviți acest tip de adaos, astfel încât efectul să fie în concordanță cu întreaga aranjare a spațiului? Cea mai simpla metoda consta in ajustarea culorii si modelului posibil la culorile dominante vizibile in camera. Într-un dormitor scandinav plin cu accente pastelate, o cuvertură de pat jacquard gri sau bej va fi perfectă. Totuși, dacă mediului nostru îi lipsește o nuanță distinctă, putem opta și pentru un model într-o culoare foarte saturată. Va deveni un element interesant care va atrage atenția și va conferi întregului interior un caracter nou-modă.

To Top