Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pături de pat din catifea / velur / velvet

Nimic nu adaugă expresie și eleganță interioarelor precum accesoriile textile. În ultimii ani, accesoriile din țesături velur au devenit deosebit de populare. Acest

material moale, care reflectă subtil este asociat cu o clasă și lux atemporal dintr-un motiv. O singură privire și atingere sunt suficiente pentru a te îndrăgosti de ea fără memorie. Dacă vrem să introducem o dispoziție fermecătoare în dormitorul nostru, o cuvertură de pat din velur pare a fi cea mai bună soluție. O adăugare eficientă face ca întregul mediu să câștige un decor climatic!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre cuverturile din velur

Pături de pat din velur - o modalitate de a face o schimbare interioară eficientă

Pături de pat este un plus practic cu calitati decorative. Folosită adesea ca husă pilotă, ne menține patul curat. Acoperirea moale face ca orice compoziție să pară mai structurată și mai atractivă. Acest detaliu discret este capabil să schimbe caracterul întregului interior al dormitorului. De aceea cuvertura de pat din velur este un accesoriu atât de des ales. Moliciunea extraordinară și caracterul atemporal se potrivesc bine cu aranjamente de diferite stiluri și laitmotive.

Pături de pat din velur - idee de amenajare

Pături de pat este un element care merită cu siguranță tratat ca un fel de bază pentru decorarea patului nostru. Adăugând o textură interesantă, ca un fel de bază, oferă mii de posibilități de a finaliza o compoziție confortabilă, moale. Aranjamentele cu mai multe straturi, în care setul include și perne decorative de dormitor selectate cu precizie, aduc în minte interioarele elegante și rafinate ale hotelurilor. În funcție de paleta de culori selectată, care este tema principală, se pot obține rezultate diferite. Culorile deschise par grațioase și moderne, în timp ce culorile închise și profunde creează o atmosferă de vis, extrem de confortabilă, propice relaxării.

Pături de pat din velur - dragoste la prima atingere

Pături de pat elegantă cu o suprafață de velur este un plus fantastic pentru orice pat. Indiferent de stilul camerei, velurul funcționează absolut peste tot. Moliciunea extraordinară și plăcerea la atingere fac din decorările de dormitor de acest tip într-o cameră de odihnă cea mai bună idee pentru a sublinia atmosfera de relaxare. Merită să ne amintim, însă, că calitatea țesăturii și felul în care este finisată husa sunt caracteristici foarte importante. La Restilo, știm foarte bine că luxului nu îi plac înlocuitorii, motiv pentru care toate modelele disponibile în oferta noastră sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Pături de pat din velur - lux pur

Velurul este incontestabil asociat cu luxul. Nu fără motiv a fost unul dintre materialele preferate ale monarhilor de rang înalt. Introducând materialul menționat mai sus în confortul casei tale, avem șansa de a simți eleganța care adaugă un caracter atemporal aranjamentelor noastre. O cuvertură de pat din velur este un accesoriu care va transforma orice pat într-un loc de odihnă regal! În funcție de culoarea și modelul pe care le alegem, putem conta și pe beneficiile suplimentare ale unui astfel de decor unic.

To Top