Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pături de pat

Diminețile ne pot face tuturor dificultăți. Din momentul în care ceasul deșteptător țipă disperat, începem o adevărată luptă împotriva timpului. Ridică-te, îmbracă-te,

fă-ți părul, mănâncă micul dejun, spală-te pe dinți. Puțini oameni pot găsi cinci minute în plus pentru a face cu grijă pat, a netezi pilota, a aranja perne. Adevărata mântuire pentru toți cei care sunt pe punctul de a întârzia în fiecare dimineață sunt cuverturile de pat pentru dormitor.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Cuvertură FILEO culoare bej brodat bumbac
  31%
  24h
 2. FILEO cuvertură de pat crem bumbac brodat 180x220
  31%
  24h
  FILEO cuvertură de pat crem bumbac brodat 180x220
  Special Price 71,22 RON Regular Price 103,95 RON
 3. Cuvertură FOLKY culoare alb imprimat stil boho
  38%
  24h
 4. Cuvertură MILLEY cu pompoane Gri deschis
  45%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Gri deschis
  62,74 RON Regular Price 114,95 RON
 5. Cuvertură MILLEY cu pompoane Roz
  68%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Roz
  46,15 RON Regular Price 142,95 RON
 6. Cuvertură MILLEY cu pompoane Roz deschis
  45%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Roz deschis
  78,29 RON Regular Price 142,95 RON
 7. Cuvertură MILLEY cu pompoane Galben
  68%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Galben
  46,15 RON Regular Price 142,95 RON
 8. Cuvertură MILLEY cu pompoane Cremă
  45%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Cremă
  62,74 RON Regular Price 114,95 RON
 9. Cuvertură MILLEY cu pompoane Gri închis
  45%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Gri închis
  62,74 RON Regular Price 114,95 RON
 10. Cuvertură MILLEY cu pompoane Verde închis
  45%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Verde închis
  62,74 RON Regular Price 114,95 RON
 11. Cuvertură MILLEY cu pompoane Bej
  45%
  24h
  Cuvertură MILLEY cu pompoane Bej
  78,29 RON Regular Price 142,95 RON
 12. Cuvertură OPHELIA culoare gri
  44%
  24h
  Cuvertură OPHELIA culoare gri
  74,23 RON Regular Price 132,95 RON
 13. Cuvertură OPHELIA culoare gri în relief
  44%
  24h
  Cuvertură OPHELIA culoare gri în relief
  57,59 RON Regular Price 101,95 RON
 14. Cuvertură OPHELIA culoare roz pudră în relief
  44%
  24h
 15. Cuvertură OPHELIA culoare galben în relief
  44%
  24h
  Cuvertură OPHELIA culoare galben în relief
  70,58 RON Regular Price 126,95 RON
 16. Cuvertură OPHELIA culoare marin în relief
  44%
  24h
  Cuvertură OPHELIA culoare marin în relief
  74,23 RON Regular Price 132,95 RON
 17. Cuvertură OPHELIA culoare verde sticlă în relief
  44%
  24h
 18. Cuvertură OPHELIA culoare bej în relief
  44%
  24h
  Cuvertură OPHELIA culoare bej în relief
  74,23 RON Regular Price 132,95 RON
 19. Cuvertură OPHELIA culoare albastru în relief
  44%
  24h
 20. Cuvertură de pat matlasată MESSLI Galben
  4%
  24h
  Cuvertură de pat matlasată MESSLI Galben
  75,58 RON Regular Price 77,95 RON
 21. MESSLI cuvertură de pat matlasată Verde închis
  4%
  24h
 22. Cuvertură de pat matlasată MESSLI Albastru marin
  4%
  24h
 23. Cuvertură CARMEN Sticlă verde
  13%
  24h
  Cuvertură CARMEN Sticlă verde
  111,87 RON Regular Price 127,95 RON
 24. Cuvertură CARMEN Galben
  42%
  24h
  Cuvertură CARMEN Galben
  71,80 RON Regular Price 121,95 RON
 25. Cuvertură CARMEN Gri deschis
  51%
  24h
  Cuvertură CARMEN Gri deschis
  60,85 RON Regular Price 121,95 RON
 26. Cuvertură CARMEN Violet deschis
  51%
  24h
  Cuvertură CARMEN Violet deschis
  74,55 RON Regular Price 152,95 RON
 27. Cuvertură CARMEN Fistic
  54%
  24h
  Cuvertură CARMEN Fistic
  59,48 RON Regular Price 129,95 RON
 28. Cuvertură CARMEN Turcoaz
  31%
  24h
  Cuvertură CARMEN Turcoaz
  83,97 RON Regular Price 121,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Ascunderea dezordinei artistice pe patul nostru sub o cuvertură frumoasă este mult mai rapidă decât plierea patului într-un cub uniform și ascunderea acestuia într-o cutie grea de lemn, situată chiar sub saltea. Întregul proces durează literalmente un moment, consumă mai puțină putere și energie. Este suficient să întindem materialul colorat al cuverturii și să ascundem inteligent tot ceea ce ne tulbură simțul estetic și al ordinii.

Cuvertură de pat pentru dormitor: o multitudine de utilizări

Se pare că tuturor ne place să ne înconjurăm cu obiecte care nu sunt doar frumoase, ci și funcționale. Avem atunci senzația că un anumit lucru nu numai că ne ocupă spațiul, ci ne ajută cumva să-l organizăm. Cuverturile de pat pentru dormitor nu sunt doar frumoase, ci și accesorii practice. Au două avantaje principale:

 • ascund rapid tulburarea în așternut,
 • le poți scoate la fel de repede cum le pui.

Datorită acestui lucru, la întoarcerea acasă după o zi de serviciu, nu trebuie să facem din nou patul. Doar scoate husa și sari sub plapumă. Cuverturile moderne pentru dormitor vor fi grozave iarna ca un strat suplimentar de căldură. Răspândite pe pilotă de iarnă, acestea protejează împotriva frigului, asigurând astfel relaxare și odihnă confortabile. Vara, ele pot servi cu succes ca un capac subțire, înlocuind modelele groase, puf. Cu toate acestea, nimeni nu a spus că „cuverturile frumoase pentru dormitor” nu pot părăsi cadrul patului nostru! Cuverturile exclusive pentru dormitor vor funcționa grozav și în alte camere. De exemplu, putem schimba complet interiorul sufrageriei noastre, acoperind mobilierul vechi și uzat cu o țesătură multicoloră, cu modele. Cu siguranță, canapeaua noastră, precum și întreaga cameră, vor câștiga foarte mult din asta. Alegând cu pricepere materialul - culoarea, modelul, textura acestuia - ne putem însufleți interiorul sau, dimpotrivă, îl putem liniști puțin. Rezultatul final depinde de preferințele personale. Cu toate acestea, merită să ne amintim că accesoriile cu colorarea lor care se referă la culoarea pereților sau a mobilierului vor arăta întotdeauna foarte coerente și armonioase, completând aranjamentul nostru.

Cuverturi de pat pentru dormitor: trucuri și idei geniale

Copiii noștri tocmai fac primii pași incerti? Merg înainte, doar ca să se oprească după un timp și să ajungă din nou pe podea? De dragul genunchilor rupti ai bebelusului, in camera copiilor de pe jos, putem intinde cu incredere una dintre cuverturile de pat la moda pentru dormitor. Va acționa ca pătură, nu doar amortizand accidentele, ci și fiind un spațiu grozav pentru a vă juca cu păpuși sau blocuri.

Culorile intense și modelele interesante vor stimula imaginația copilului, încurajându-l să exploreze lumea mai departe. Cuverturile de pat pentru dormitor vor funcționa și ca pături de picnic. Mai ales cele din microfibra sunt usoare si portabile, doar pliaza-le intr-un cub, arunca-le intr-un cos de rachita si, impreuna cu oameni apropiati inimii tale, mergi sa te odihnesti in sanul naturii. Și dacă din greșeală am vărsat suc sau am murdărit în alt mod materialul, trebuie doar să veniți acasă, să aruncăm cuvertura noastră de dormitor la modă în mașina de spălat și bucurați-vă din nou de o husă curată și proaspătă. Cuverturile de pat pentru dormitor vor cuceri și inimile tuturor celor cărora le place să petreacă timp în apropierea propriei case. Pe balcon, terasă sau în grădină - indiferent unde ne odihnim - ar trebui să fim însoțiți de o cuvertură frumoasă. Acesta va completa într-un mod încântător aspectul unui leagăn metalic sau al unei bănci de lemn, iar în timpul serilor lungi și reci, ne va proteja de vânt și frig. Aruncat cu nonșalanță peste umeri, va arăta exact ca cel mai la modă element al garderobei noastre. Doi in unu! Ce ai putea dori mai mult?

Alegem o cuvertură de pat pentru dormitor!

Mărimea nu contează? Absolut nu. Când căutați o cuvertură de pat la modă pentru dormitor, primul nostru criteriu de selecție ar trebui să fie dimensiunea. Chiar și cea mai frumoasă și exclusivistă cuvertură de pat nu va arăta bine dacă dimensiunea sa nu este reglată corespunzător. Deci, cum să alegi, pentru a nu regreta mai târziu? Atunci când alegem dimensiunea cearsaf, de obicei urmărim dimensiunea saltelei pe care urmează să fie amplasate aceste accesorii textile. În cazul selecției de cuverturi de pat pentru dormitor, problema arată complet diferit.

În primul rând, ajustăm dimensiunea nu la saltea, ci la cadrul și aranjamentul patului. Patul continental va avea nevoie de mai mult material decât același model plasat lateral pe perete. Înainte de a cumpăra o cuvertură de pat modernă, ar trebui să vă gândiți - cum vrem să arate husa noastră? Există mai multe posibilități. În primul rând, cuverturile de pat pentru dormitor se pot întinde liber pe saltea și cadrul patului, acoperind doar stratul superior al acestora. Țesătura poate cădea și pe părțile laterale ale cadrului - lungimea optimă a pliului este de obicei considerată a fi de 20 de centimetri pe fiecare parte. Cei care doresc să acopere complet piesa de mobilier pot miza pe o cuvertură de pat la modă pentru dormitor, care va ajunge până la podea. Pe de altă parte, cei cărora nu le place când ceva iese din spatele cadrului mobilei, pot înveli cu încredere husa sub saltea. Datorită acestui tratament, husa va arăta foarte minimalistă și elegantă.

Cuverturi de pat: vertij colorat

Cuverturi de pat frumoase, la modă, moderne sau elegante pentru dormitor? Cum să nu te pierzi în labirintul diversității? Ce modele sa aleg? Pentru început, să clarificăm un lucru - frumusețea, precum moda, modernitatea și eleganța, va însemna ceva diferit pentru fiecare. Este important să adaptăm coperta de vis la condițiile și așteptările noastre. Modelul strălucitor prezentat pe prima pagină a catalogului de design interior nu trebuie să fie la fel de încântător în dormitorul nostru. Combinat cu mobilier și accesorii complet diferite, ne va oferi un efect complet diferit de cel la care speram când ne uităm printr-o revistă colorată. Deci, merită luat în considerare. Ce nuanțe se vor potrivi cel mai bine în dormitorul nostru? Bej calm și discret, roz romantic sau poate fucsia profund sau lime energic? Ce vrem să realizăm cu ei? Calmeaza-te putin interiorul? Creați o atmosferă de odihnă și relaxare fericită în ea, sau poate chiar dimpotrivă? Vrem să dăm aranjamentului nostru o gheară, să-l însuflețim, să adăugăm caracter? O propunere excelentă pentru toți cei indeciși sunt cuverturile de pat cu două fețe pentru dormitor. Este suficientă o singură mișcare rapidă pentru a vă schimba complet interiorul. Două culori complet diferite, două modele complet diferite și uneori două materiale complet diferite. Cu acest tip de husă nu te poți plânge de plictiseală!

Cuvertură de pat pentru dormitor: materialul nu este egal

Cuverturile de pat diferă nu numai prin model și culoare, ci și prin materialul din care au fost făcute. Piața textilelor a fost mult timp dominată de produse din microfibră, care nu sunt doar foarte plăcute și moi la atingere, dar și rezistente la murdărie și deteriorări mecanice. Puteți spăla cuverturile de pat în mașina de spălat fără teamă, făcându-le perfecte pentru copii și cei care suferă de alergii. Cuverturile frumoase pentru dormitor nu sunt doar cele care incanta prin culoarea lor, ci si cele care se dezvolta minunat pe salteaua patului.

Modelele din poliester nu se sifonează și nu necesită călcare. Sunt durabile și se usucă rapid, datorită cărora nu trebuie să pierdem timpul cu îngrijirea lor complicată. Doar desfaceți-le și... gata. Următoarea noastră propunere - cuverturi moderne pentru un pat dormitor din bumbac. Acest material este ușor și aerisit, nu irită nici cea mai delicată piele. Este de remarcat faptul că materialul nu își pierde forma și culoarea chiar și atunci când este spălat la temperaturi ridicate. Având grijă de el în conformitate cu recomandările producătorului, putem fi siguri că ne va servi mulți, mulți ani.

Cuverturi de pat moderne - potriviți stilul cu aranjamentul

Puteți crea atmosfera într-o cameră cu materiale textile. cuverturile de pat matlasate exclusiviste pentru dormitor vă vor face să vă simțiți ca în interiorul unui hotel elegant și luxos. Pe de altă parte, modelele puțin mai simple, familiare, vor adăuga lejeritate și libertate aranjamentului dvs. O gamă largă de sortimente înseamnă că nu trebuie să te gândești la o cuvertură de pat pentru dormitor ca un singur produs, ci la un fragment din întreg. Colecțiile noastre includ atât cuverturi de pat la modă pentru dormitor, cât și cearșafuri, perne și draperii. Înnebunește cu modelele și creează un total look în care elementele individuale ale designului interior se armonizează perfect între ele și în același timp se completează frumos.

O cuvertură de pat pentru dormitor ca idee de cadou elegantă?

Căutați o idee pentru un cadou pentru o persoană dragă? Pentru mama, tata, prietenul sau mirii? Ți-e frică să faci o alegere greșită? La urma urmei... florile se vor ofili în cele din urmă, ciocolata va fi mâncată, iar parfumurile s-ar putea să nu fie pe gustul destinatarului. O alternativa interesanta la cadourile la care ajungem cel mai des este cuvertura de pat. Un cadou numit și cuvertură de pat nu este doar frumos, ci și practic. Se va potrivi perfect în orice interior de casă, atât clasic și tradițional, cât și modern și minimalist. Vă recomandăm în special modelele față-verso – ne măresc șansele de a ne potrivi cu gusturile jubilare. În funcție de starea dvs. de spirit, puteți întoarce cuvertura de pat în orice parte și vă puteți bucura de aspectul nou, reîmprospătat al interiorului dvs. Un singur produs, atât de multe posibilități! Poți să-ți faci și un cadou! La urma urmei, cine, dacă nu tu, merită un spațiu liniștit și liniștit pentru a se odihni mai mult?

To Top