Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Paturi de dormitor

Este greu de imaginat un echipament mai de neînlocuit decât un pat din dormitor. Cea mai importantă piesă de mobilier din camera de odihnă garantează confortul în timpul

somnului, și astfel - regenerare eficientă. Acesta este motivul pentru care alegerea lenjeriei de pat este atât de importantă!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Pat SNOW
  Pat SNOW
  1.862,00 RON
 2. Pat RUHI
  Pat RUHI
  2.499,00 RON
 3. Pat RENEE
  Pat RENEE
  2.116,00 RON
 4. Pat SATYA
  Pat SATYA
  2.140,00 RON
 5. Pat TADEA
  Pat TADEA
  3.348,00 RON
 6. Pat YAMYA
  Pat YAMYA
  3.563,00 RON
 7. Pat IMRA
  Pat IMRA
  1.734,00 RON
 8. Pat NOEMI
  Pat NOEMI
  1.195,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Paturi de dormitor - o piesă de mobilier cu un scop special

Patul nu este doar piesa de mobilier, care umple în mare parte spațiul dormitoarelor noastre, ci este și baza pentru relaxarea nopții. Deși este evident că saltea are cel mai mare impact asupra eficienței somnului, este, de asemenea, sigur că structura patului este, de asemenea, importantă. Problema cheie este, desigur, dimensiunea, care trebuie adaptată în primul rând la numărul de persoane care folosesc patul. Un alt factor este dimensiunea camerei - la urma urmei, este de remarcat faptul că, indiferent dacă vorbim despre un pat de o persoană sau un pat dublu, dimensiunea structurii poate varia ușor. Desigur, există anumite standarde în acest tip de mobilier, dar producătorii creează din ce în ce mai mult forme care se abat ușor de la aceste standarde. În contextul dimensiunii patului, ar trebui să vorbim nu numai despre lățime și lungime, ci și despre înălțime. O piesă de mobilier bine profilată facilitează odihna confortabilă și un somn mai bun.

Industrial sau scandinav? Paturi dormitor din oferta noastră

Un pat pentru dormitor trebuie să fie confortabil mai presus de toate, dar asta nu este tot. Ca parte a echipamentului, acesta ar trebui să se potrivească cu stilul altor mobilier și cu ideea decorativă generală. De aceea modelele produse astăzi ne încântă cu un aspect atât de divers. Industrial, sprijinit pe un cadru minimalist din metal lăcuit? A może typowo skandynawskie, wykonane z materiałów wiernie oddających piękno drewna? Magazinul nostru online oferă variante care pot atrage atât fanii clasicilor, cât și cei care urmăresc ultimele tendințe. Merită să subliniem că calitățile pur vizuale merg mână în mână cu materiale de înaltă calitate. Manopera atenta din materii prime durabile este o promisiune a unei piese de mobilier care nu numai ca arata grozav, dar are si sansa de a servi multi ani!

Aranjamente eclectice cu un pat în rolul principal

Patul din dormitor, care este de obicei punctul central al interiorului, dă adesea tonul pentru întreaga cameră. Astfel, face ca alte mobilier sa se potriveasca cu stilul sau. Prin urmare, atunci când vă planificați echipamentul de toaletă de vis, merită să acordați atenție însoțitorilor indispensabili ai patului, adică noptiere. La Restilo oferim o mulțime de modele, printre care puteți găsi cu ușurință accesoriul perfect. Merită să adăugați, totuși, că potrivirea stilistică, deși perfect corectă, poate fi înlocuită cu o abordare puțin diferită. Eclectismul este o tendință bazată pe combinarea diferitelor estetici într-o cameră. Un pat industrial și o noptieră scandinavă? În opinia noastră, aceasta este o rețetă pentru un interior frumos și stilat!

Paturi pentru dormitor - ce accesorii?

Fiecare loc destinat dormitului are nevoie de accesorii care să ne sporească confortul și să afecteze un somn mai bun. Pentru a facilita crearea unei oază de relaxare de la început până la sfârșit, oferta magazinului nostru include și perne moi și de neînlocuit. Colorat, bogat decorat sau poate clasic într-o singură culoare? În această categorie, fiecare are șansa de a găsi ceva pentru ei înșiși. Un alt element care face parte integrantă din patul este, desigur, cearșaful ajustabil. De neînlocuit, practic și extrem de confortabil de utilizat, este alegerea perfectă pentru fiecare dormitor. În comparație cu modelele clasice, decolarea și îmbrăcarea este foarte simplă și rapidă. În plus, datorită elasticului care încoronează marginea, foaia rămâne tot timpul la locul potrivit.

Paturi de dormitor fără secrete

Bine proiectate și solide - paturile dormitoare din oferta noastră sunt o garanție a calității înalte și a prezentării vizuale perfecte. Dintre numeroasele modele, nu doar fanii clasicilor și ai designului scandinav își vor găsi alegerile aici, suntem convinși că pasionații de tendințe moderne au și șansa să găsească o piesă de mobilier care să răspundă nevoilor lor. Paturile nu ne ascund niciun secret, așa că vă încurajăm să vă familiarizați cu întreaga categorie a acestor mobilier de neînlocuit și orice altele care sunt o completare necesară.

To Top