Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pături de bumbac

Când amenajăm un apartament, merită să ne amintim despre rolul important al accesoriilor care adesea ne schimbă împrejurimile și îl fac să pară elegant. În opinia noastră,

atunci când vine vorba de decorațiuni, cel mai bine este să te concentrezi pe decorațiuni practice, precum păturile de bumbac.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Pătură Virkkuu blue neted clasic 150x200 AmeliaHome
  64%
  24h
  Pătură Virkkuu blue neted clasic 150x200 AmeliaHome
  Special Price 79,65 RON Regular Price 221,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Pătură de bumbac - de ce merită?

Cheia succesului atunci când cumpărați accesorii textile este alegerea materialului potrivit. Pătura aparține unui tip special de accesorii de interior. Pe lângă faptul că ar trebui să mulțumească ochiul prin aspectul său estetic și stilat, trebuie să ne ofere și proprietățile practice preferate. Păturile de bumbac din material nobil, natural se dovedesc a fi soluția perfectă în această problemă. Bumbacul este o țesătură de origine vegetală care este folosită de mulți ani în industria textilă. Se caracterizează prin numeroase proprietăți, printre care putem aminti numeroase avantaje. Principalele avantaje includ rezistența la tracțiune, un grad ridicat de izolare termică și o textură moale la atingere. Acoperându-te cu o pătură de bumbac, putem conta și pe hipoalergenic. Acest material este renumit pentru faptul că nu provoacă alergii și nu poartă alergeni, ceea ce îl face o soluție ideală pentru cei care suferă de alergii. Important este că țesătura nu provoacă iritații ale pielii - este extrem de delicată și, prin urmare, sigură de utilizat și de către cei mai tineri.

Pătură din bumbac ca accesoriu versatil

Păturile de bumbac ne pot servi în primul rând ca acoperire în nopțile și serile mai răcoroase. Acest material oferă un nivel ridicat de izolare termică. Cu toate acestea, aceasta nu este singura modalitate de a utiliza un supliment de acest tip! Se dovedește că există mai multe moduri. Din partea aranjamentului, pătura își va găsi, printre altele, o husă elegantă pentru mobilier, inclusiv fotoliu de relaxare. Un model din bumbac va schimba instantaneu un scaun vechi și îi va adăuga o notă modernă. Să mergem mai departe și să alegem o variantă decorată cu un model interesant care va atrage atenția și va adăuga o expresie la modă întregului mediu!

Pentru a finaliza aranjarea mobilierului nostru, merită să adăugați încă un accesoriu textil la compoziție. pernele moi se dovedesc a fi însoțitorul perfect pentru pătură. Să alegem modele care sunt finisate în culori care se potrivesc cu caroul și să creăm astfel o amenajare atractivă cu valori funcționale!

Pături din bumbac - cum să alegi modelul perfect?

Alegerea variantei potrivite ar trebui să depindă de modul în care dorim să o folosim și cui va fi destinată. Păturile de bumbac, care urmează să ne servească drept husă plăcută, trebuie să fie de mărimea potrivită. Dimensiunea este deosebit de importantă într-o situație în care adaosul va avea și o funcție de protecție și decorativă a mobilierului de lounge. Apoi, poate fi necesar să descărcați dimensiunile echipamentului - să ajustăm modelul corespunzător la acestea.

Nu există totuși nicio îndoială că păturile de bumbac trebuie să se potrivească mai presus de toate preferințele noastre estetice. Dacă sunt un decor important pentru efect, merită să vă asigurați că modelul se armonizează bine cu mediul. Abia atunci putem fi siguri că adaosul se îmbină discret în fundal sau este un accent puternic al decorului. Modelele disponibile in oferta noastra vor satisface atat fanii minimalismului, care cu siguranta vor acorda atentie unei paturi de bumbac monocolor, cat si pasionatii de elemente ceva mai decorative. Pentru acestea din urmă, recomandăm modele decorate cu motive tropicale, care au devenit în ultima perioadă foarte populare!

To Top