Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pături cu mâneci

O pătură cu mâneci este un însoțitor indispensabil pentru serile de toamnă și iarnă. Atrăgătoare pentru ochi și practică, surprinde printr-o formă care se învecinează între un

halat de baie moale și o pelerină tradițională. O pătură de televiziune dintr-o țesătură delicată este o idee dovedită pentru un cadou - pentru tine sau pentru o persoană dragă.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

De unde poți cumpăra o pătură cu mâneci?

Pătură pufoasă cu mâneci - un accesoriu practic pentru toată lumea

Un accesoriu care este atractiv pentru ochi, dar mai ales practic? Așa este o pătură confortabilă din oferta noastră. Modelul oferit în Restilo este însă o versiune modernizată care are mâneci. Într-o formă intrigantă, parțial deschisă, există și un buzunar practic! Deși tăietura nu este cu siguranță obișnuită, lista de avantaje a unei astfel de soluții este impresionant de lungă. Acest tip de produs poate fi folosit în multe feluri. Un halat de baie calduros perfect pentru o clipa imediat dupa baie, un carou extrem de moale perfect pentru un pui de somn de dupa-amiaza sau un companion indispensabil pentru vizionarea la televizor. Cu toate acestea, după-amiezele și serile nu sunt singurele momente în care merită să ajungeți la el. O pătură cu mâneci este utilă și în diminețile geroase. Mânecile spațioase asigură că chiar și cea mai răcoroasă persoană se poate înfășura în el imediat după ce s-a ridicat din pat - fără teama de a pierde întreaga gamă de mișcare.

Pătură TV - nu numai pentru iubitorii de cinema

Proiectii lungi ale filmelor tale preferate? Sau poate un maraton de familie din ultima serie? O pătură cu mâneci este o soluție creată pentru astfel de circumstanțe! Un produs de acest tip nu este doar îmbogățit cu deschideri pentru mâini, ci și cu un buzunar convenabil. Situat în față, este un loc perfect pentru a ascunde gustări, un telefon sau o telecomandă a televizorului. Pătura pentru halat de baie se caracterizează și printr-o croială bine gândită care nu limitează gama de mișcări. Poți să mergi, să stai sau să stai întins în el - funcționează perfect în orice poziție! Din acest motiv, are șansa de a se potrivi perfect în gusturile oamenilor cărora le place să petreacă ore lungi citind cărți. O pătură moale înfășoară plăcut corpul și vă permite să vă scufundați în lectură. Spre deosebire de clasicul carouri, pătura cu mâneci îți permite să întorci paginile liber! Cadoul perfect? În opinia noastră, combinația dintre o pătură caldă și un halat de baie practic este o modalitate dovedită de a face un cadou util, care să le mulțumească atât copiilor, cât și adulților. Este de remarcat faptul că pătura practică cu mâneci este disponibilă în două mărimi.

Pătură caldă cu mâneci de la Restilo

Halatul de baie cu pătură moale oferit în magazinul nostru este un finisaj atent, croială ingenioasă și țesătură de foarte bună calitate. Mai mult decât atât, modelele disponibile la Restilo surprind cu o gamă largă de culori. Printre numeroasele articole, toată lumea are șansa de a găsi o opțiune adaptată nevoilor și preferințelor individuale. O pătură caldă roșie cu mâneci este un cadou perfect pentru o persoană dragă - de exemplu, de Crăciun. Pătura pentru copii este o versiune mai mică. Îl recomandăm ca formă de cadou ocazional pentru cei mai mici. Plăcut moale, perfectă pentru serile de iarnă și nu numai, își va găsi locul în fiecare casă.

Materialul super moale din care ne coasem păturile este o microfibră rezistentă. Se caracterizează printr-un grad ridicat de izolare termică, datorită căruia pătura garantează o plăcere peste medie de utilizare. Un buzunar practic este un element caracteristic al produselor din această categorie. Pătura perfectă? Acest model este cu siguranță o opțiune care merită atenție!

O pătură delicată cu mâneci și buzunar

După-amiază lenevești cu cartea ta preferată? Un pui de somn rapid după o zi grea de muncă? O pătură extrem de moale din oferta noastră este o garanție a confortului care va fi apreciată de fiecare utilizator al acestui produs unic. Un buzunar practic situat in fata si manecile spatioase iti permit sa-l folosesti in multe moduri si in diverse situatii. Acest produs de calitate excelentă se va potrivi cu siguranță diferitelor gusturi. La urma urmei, o pătură moale este un element indispensabil al unui living, dormitor sau camera copiilor.

To Top