Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Paturi continentale

Somnul este una dintre funcțiile de bază și cele mai importante ale vieții. De aceea dormitorul este un interior atât de important, până la urmă, aici mergem pentru o noapte de

odihnă. Paturile continentale sunt adevăratul număr unu dintre dotările unei săli de odihnă. Lenjeria de pat spațioasă oferă confort maxim și aduce un suflu de eleganță hotelieră în interior.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Pat SNOW
  Pat SNOW
  1.862,00 RON
 2. Pat RUHI
  Pat RUHI
  2.499,00 RON
 3. Pat RENEE
  Pat RENEE
  2.116,00 RON
 4. Pat SATYA
  Pat SATYA
  2.140,00 RON
 5. Pat TADEA
  Pat TADEA
  3.348,00 RON
 6. Pat YAMYA
  Pat YAMYA
  3.563,00 RON
 7. Pat IMRA
  Pat IMRA
  1.734,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Patul continental - o garanție a somnului și odihnei de bună calitate

Dormitorul este un spațiu care ar trebui să fie indisolubil legat de liniște. Un azil la domiciliu trebuie să calmeze simțurile și să promoveze un sentiment de calm. Elementul central al acestei camere este, desigur, patul. De el depinde în cea mai mare măsură confortul somnului nostru și, prin urmare, eficiența odihnei și a regenerării. Nu fără motiv, paturile continentale apar în fruntea listei de soluții de amenajare a dormitorului. Denumite adesea camere de hotel, acestea oferă cel mai înalt nivel de confort, ceea ce are ca rezultat un somn de o calitate excelentă. Care sunt aceste tipuri de modele? Construcția este de obicei realizată din trei elemente: un cufăr, saltea principală și un topper. Tipul adecvat de umplutură cu arc garantează flexibilitate și durabilitate, în timp ce topper-ul menționat mai sus are un efect benefic asupra coloanei vertebrale. Atunci când alegeți pat pentru dormitor, merită să luați în considerare atât aspectele estetice, cât și cele funcționale.

Pat continental - pe care să alegi?

Alegerea unui pat continental ar trebui să depindă în primul rând de preferințele și posibilitățile noastre individuale determinate de mediul în care urmează să fie aranjată piesa de mobilier. Avem din care să alegem următoarele modele:

 • singur,
 • dublu,
 • cu container,
 • cu un topper,
 • cu o tetiera,
 • fără tetieră.

La început, merită subliniat că dimensiunile modelelor continentale diferă de cele standard de agrement. Paturile de acest tip sunt atât puțin mai înalte, cât și mai lungi. Dimensiunea mobilierului trebuie adaptată în primul rând nevoilor noastre și camerei în sine. Dacă ne pasă de confortul de înaltă calitate, iar dimensiunea dormitorului nu este foarte limitată, atunci alegerea unui pat dublu este cu siguranță cea mai bună soluție. Alegerea unui pat continental cu container se va dovedi a fi o idee deosebit de buna atunci cand vrei sa ai la dispozitie un spatiu de depozitare confortabil. În interiorul cufărului ascuns în construcție există mult spațiu perfect pentru organizarea tuturor elementelor patului. Paturile continentale diferă și prin prezența și absența tăbliilor. Merită să ajungem la o variantă cu tăblie când știm că piesa de mobilier nu va fi folosită doar pentru dormit, ci și pentru diverse metode de relaxare. Iubitorii de lectură bună vor aprecia cu siguranță suportul moale pentru spate!

Paturi continentale - cum să le aranjezi?

Când decideți să cumpărați un model de hotel, ar trebui să țineți cont de faptul că amenajarea unei piese de mobilier atât de spațioase va necesita ceva gândire. Chiar inainte de a cumpara, este bine sa te hotarasti asupra locului in care urmeaza sa fie amplasat patul continental. In cazul unei variante cu tablie, cea mai buna solutie va fi sa o asezati chiar langa perete. Dacă patul nostru este un pat dublu, cu siguranță merită să aveți grijă de accesul convenabil pe fiecare parte a patului. La aranjarea unei piese de mobilier într-un colț, eliminăm posibilitatea unui acces confortabil într-o parte. Acest lucru nu este de dorit, dar în cazurile în care nu avem altă opțiune, un astfel de sistem poate fi folosit, desigur. Paturile continentale trebuie folosite ca element constituind centrul interiorului. Echipamentul de dimensiuni mari atrage atenția, motiv pentru care este perfect ca factor determinant al părții principale a interiorului.

Suplimente pentru un pat continental

Pentru a garanta un somn de cea mai înaltă calitate, nu este suficient să aveți grijă de mobilierul de lounge în sine. Patul confortabil este creat și de o serie de alte accesorii. Accesoriile pentru dormitor cheie, fără de care o noapte de odihnă nu ar fi la fel, sunt în primul rând elementele textile. Pentru patul continental, vă recomandăm husele moi, de înaltă calitate disponibile în oferta noastră. Disponibil în diferite dimensiuni, acestea se încântă cu numeroase modele din care să aleagă. In magazin exista variante adaptate dimensiunii mari a patului. Merită subliniat faptul că, datorită dimensiunilor, alegerea textilelor pentru un pat continental reprezintă ceva mai mult o provocare decât pentru modelele clasice de agrement. Din fericire, găsirea suplimentelor potrivite în oferta noastră este foarte ușoară!

To Top