Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Parfumuri de casă și atomizatoare

Zilele sunt din ce în ce mai scurte, temperaturile sunt din ce în ce mai reci afară. Vine toamna, urmată de iarnă. Observați că împreună cu pornirea caloriferelor din casă vin și

probleme de concentrare, piele uscată sau curge nasul nesfârșit? Ați încercat toate medicamentele posibile, dietele și încă nimic? Este posibil ca motivul să fie prozaic, deși nu se observă la prima vedere. Pentru a ne putea bucura de o bună dispoziție, trebuie să avem o umidita.
e adecvată a aerului. In timpul sezonului de incalzire, uneori scade de cateva ori sub norma in casa noastra. De aceea merită să investim într-un umidificator de aer bun care să ne servească câțiva ani, având grijă de confortul nostru. Datorită modelelor precum Zavo, Drum sau Bao de la DecoKing, vom vedea că inovațiile tehnologice funcționale pot, pe lângă faptul că aduc ușurare tuturor membrilor gospodăriei, să fie și estetice și să ofere un miros plăcut în casa ta.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tipuri de umidificatoare de aer - atomizoare

Piața oferă în prezent diverse modele de umidificatoare de aer. Cel mai adesea, atunci când cumpărăm, va trebui să alegem unul dintre cele trei tipuri de bază de produse. Primele dintre ele sunt umidificatoarele cu abur - cel mai simplu și mai popular tip de atomizor. După cum sugerează și numele, emite vapori de apă, încălziți anterior de încălzitorul instalat în difuzor. Este eficient, nu avem nevoie de prea multe accesorii si piese de schimb pentru el. Dezavantajul poate fi cantitatea de energie electrică utilizată de dispozitiv. Un avantaj ușor de observat al achiziționării unui astfel de dispozitiv este prețul, dar poate fi dezastruos să te ghidezi doar după el, deoarece un umidificator cu abur poate avea nevoie de de câteva ori mai multă energie decât alte tipuri de umidificatoare de aer. Umidificatoarele atrag aer din cameră și eliberează aer răcit și umidificat pentru a oferi un miros plăcut în casa ta. Dezavantajul este volumul, iar funcționarea acestuia poate fi o pacoste pentru persoanele care se relaxează în sufragerie. Pentru persoanele care apreciază liniștea, recomandăm umidificatoarele cu ultrasunete. De asemenea, sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât umidificatoarele cu abur. Acestea au adesea funcții suplimentare încorporate, de exemplu, indicatorul nivelului apei etc., care vor fi observate de persoanele care acordă o mare importanță confortului utilizării unui anumit lucru. Pe langa cele trei tipuri mentionate mai sus, mai putem gasi si umidificatoare traditionale – vase ceramice agatate pe calorifere. Sunt, desigur, cele mai ieftine - nu consumă energie electrică și costul lor de achiziție nu este mare, dar eficiența umidificatoarelor tradiționale trebuie descrisă ca fiind neglijabilă, este o opțiune pentru persoanele foarte economice.

Merită să cumpărați un umidificator?

Umiditatea adecvată a aerului este unul dintre elementele cheie care ne afectează sănătatea. Acesta scade mai ales puternic în timpul sezonului de încălzire. Umiditatea confortabilă este de 40-60%, iar iarna poate scădea până la 10%. Dacă v-ați luptat vreodată cu simptome precum dureri de cap, probleme de concentrare, probleme prelungite ale sinusurilor, curge nasul, dureri în gât, piele uscată, neplăcută, păr uscat și static în lunile reci, este foarte posibil să fi fost în camere care sunt nu suficient de bine umidificat. Nivelul corect de umiditate este, de asemenea, un somn mai bun pentru membrii mici și mari ai gospodăriei. În aer prea uscat plutește mult praf, a cărui inhalare nu este benefică pentru niciunul dintre noi și cel mai dăunător și împovărător pentru cei care suferă de alergii. Plantele tale, care au nevoie de umiditate pentru a crește, îți vor mulțumi și pentru că ai cumpărat un umidificator. Când vine vorba de plante, este imposibil să nu menționăm că speciile selectate corespunzător ne vor asigura și o umiditate bună a aerului, dar este o soluție care necesită angajament, condiții adecvate, cunoștințe și abilități. Un umidificator de aer precum Drum se va ocupa de confortul nostru singur. Dacă vrem să ne simțim odihniți și concentrați, nu suntem indiferenți față de sănătatea noastră și a copiilor noștri, vrem să ne bucurăm de piele tânără cât mai mult timp, atunci cumpărarea unei creme hidratante va fi alegerea potrivită.

Atomizor - ce este și cum funcționează?

Acestea sunt umidificatoare cu ultrasunete. Ce înseamnă? Aceasta înseamnă că difuzorul folosește vibrații ultrasonice pentru a transforma apa în abur. Atomizatoarele de la DecoKing pot actiona si ca odorizant datorita faptului ca putem adauga in apa cateva picaturi de uleiuri parfumate la alegere. Folosirea acestuia nu va cauza nimănui dificultăți. Turnam apa in recipient, descoperind capacul superior al difuzorului, apoi daca vrem sa obtinem efectul aromoterapiei adaugam ulei de parfum. Abia după parcurgerea tuturor pașilor conectăm difuzorul de aromă la sursa de alimentare. Curățarea umidificatorului nu este costisitoare sau laborioasă - folosim o cârpă uscată pentru aceasta, fără a folosi agenți de curățare. Toate detaliile sunt descrise într-un manual foarte scurt și accesibil.

Parfum de casă un plus la modă pentru casa ta

Cine a spus că gadgeturile practice nu pot fi atractive vizual în același timp? Atomizoare precum DecoKing distrug mitul adaosurilor funcționale, dar nu foarte estetice. Putem alege dintre trei modele diferite de atomizor care se vor integra perfect în aranjamentul camerei de zi.  Dacă vă plac materialele naturale, cea mai bună opțiune va fi să cumpărați un atomizor Bao, care design se referă la stilul ecologic sau scandinav. La fel ca Zavo și Drum, Bao nu este un dispozitiv mare și se va potrivi cu ușurință chiar și în cea mai mică cameră. Dintre cele trei modele, este cel mai compact, ceea ce va fi apreciat de persoanele care au o suprafață mică sau pur și simplu își doresc mai mult spațiu pentru alte decorațiuni. Fanii unui design de apartament la modă, modern, le va plăcea cu siguranță modelul Zavo, care amintește de un obiect din filmele science fiction. Designul său minimalist se va potrivi perfect într-un interior modern, adăugându-i un caracter adecvat. Daca avem pereti albi in living, va fi si foarte discret, pentru ca este aproape invizibil. Modelul mai mic este Drum, la fel ca și celelalte două difuzoare, foarte versatile, asortându-se oricărui interior. Va funcționa excelent nu numai în camera de zi, ci și în dormitor, datorită opțiunii de golire a ecranului și a funcționării silențioase. Iubitorilor de noi tehnologii cu siguranță le va plăcea că atât Drum, cât și Bao au și funcția de a schimba culorile luminii de fundal a atomizatorului. O funcție foarte practică este, de asemenea, schimbarea dimensiunii ceaței, datorită căreia putem regla liber funcționarea atomizorului. Atunci când cumpărați un umidificator, merită să nu cheltuiți bani neplăcut pe lucruri care, datorită calității lor slabe, pot avea un efect negativ asupra sănătății noastre. Este mai bine să alegeți un model care, precum umidificatoarele de la restilo.pl, va combina toate caracteristicile pe care ni le dorim: siguranță, funcționalitate, design la modă și să scoată un parfum minunat pentru dvs. acasă

To Top