Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pahare pentru băuturi alcoolice

Whisky clasic pe gheață sau Pina Colada însorită? Indiferent dacă suntem fani ai băuturilor puțin mai nobile, tradiționale, sau ne place să ne jucăm cu arome, culori și texturi -

barul nostru nu trebuie să ducă lipsă de pahare de băutură. La urma urmei, paharul selectat corespunzător nu doar pune accent. frumusetea bauturii preparate de noi, dar ii subliniaza si aroma profunda. Deci, ce ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți ochelari pentru băuturi? Ce pahare sunt potrivite pentru băuturi lungi și care sunt ideale pentru băuturi scurte? Pot pahare de băutură de cristal să fie înlocuite cu pahare de plastic și, dacă da, unde și in ce circumstante? Dacă doriți să aflați răspunsurile la aceste întrebări și la alte întrebări, vă invităm să citiți ghidul nostru de pahare de băut. Vom încerca să vă prezentăm câteva forme, precum și să vă spunem puțin despre utilizarea și îngrijirea lor!

 

We can't find products matching the selection.
plant image

Cum să nu te pierzi în labirintul diverselor sau tot ce trebuie să știi despre ochelarii highball

Înainte de a discuta despre proprietățile fiecărui tip de pahar, mai întâi câteva cuvinte despre ce sunt de fapt băuturile lungi și băuturile scurte. Acest lucru ne va ajuta mai târziu nu numai să distingem băuturile, ci și să alegem preparatele potrivite pentru ele. În primul rând, băuturi lungi. Băuturile lungi nu sunt altceva decât băuturi în care alcoolul este diluat cu alte băuturi (de exemplu, sucuri, apă minerală, cola). Datorită faptului că sunt mari ca volum, au nevoie de pahare mari de băut, în pahare de băutură mici pur și simplu nu s-ar încadra în lume. Băuturile scurte, pe de altă parte, sunt băuturi în care alcoolul constituie cea mai mare parte a volumului. Și sunt băuturile scurte care pot fi servite cu succes din pahare de băutură puțin mai mici, mai mici. Desigur, suntem conștienți că împărțirea în pahare de băutură mici și mari este extrem de imprecisă. , motiv pentru care în partea ulterioară a textului vom intra în detaliu și vă vom vorbi puțin despre pahare pentru anumite tipuri de băuturi. Ca și înainte, vom începe cu pahare mari, mai precis pahare de băut de tip highball. Paharele highball sunt ideale pentru a servi Cuba Libre, Mojitos sau Bloody Marys. Se caracterizează printr-un design simplu, minimalist. Paharele highball sunt simple și înalte, de obicei cu o capacitate de 240 până la 350 ml. Nu au ornamente și elemente decorative suplimentare. Sunt realizate din sticlă subțire, transparentă, care ne oferă o perspectivă asupra conținutului vasului, datorită căreia putem obține o bucurie excepțională urmărind cum se topesc cuburile de gheață și feliile de lămâie tăiate în felii egale. Datorită caracterului lor universal, paharele highball nu ar trebui să lipsească din bucătăria niciunui barman.

Atenție, se apropie un uragan colorat: ochelari pentru uragan

Pina Colada este o băutură foarte populară. Nu-i de mirare. Este dulce, racoritoare, miroase a nuca de cocos si imi aduce in minte sarbatorile. Ba mai mult, prepararea Pinei Colada nu este extrem de complicată. Vom avea nevoie doar de rom alb, suc de ananas, lichior de cocos și un pahar de băutură de tip uragan. Bea pahare de tip uragan sau ce fel? Ei bine, paharul de băutură de tip uragan are o tulpină scurtă și groasă, iar forma sa seamănă cu lămpile care erau folosite cândva în timpul uraganelor. De aici numele său neobișnuit. Acest vas este realizat din sticlă subțire, dar foarte rezistentă, transparentă. Va fi perfect mai ales in sezonul primavara/vara, cand cocktailurile congelate si mixte sunt cele mai populare.Te invitam sa te familiarizezi cu gama larga de pahare disponibile in magazinul nostru online Restilo. Special pentru tine, am adunat produse care nu sunt doar practice și funcționale, ci și extrem de stilate și stilate. Vor fi perfecte atât în timpul petrecerilor de vacanță în grădină, cât și în timpul maratoanelor de film în sufragerie.

Ce ceva pentru toți fanii de gin: un pahar Collins

Bautura din spatele numelui enigmatic Tom Collins este de fapt un amestec de gin, suc de lamaie, sirop de zahar si apa spumanta. Și deși ingredientele care alcătuiesc Tom Collins sunt puține, în plus, par a fi foarte obișnuite, această băutură și-a câștigat rapid o mulțime de fani fideli. Mai mult, au decis să numească un pahar de băutură în cinstea lui. Astfel, în această parte a ghidului nostru, avem de-a face cu pahare de băut de tip collins, ideale pentru a servi Tom Collins și alte băuturi pe bază de gin. Pahar de băut - collins - la prima vedere arată un pic ca un pahar de băut - highball. Cu toate acestea, este puțin mai înalt decât ea, chiar mai îngustă și zveltă. Interesant, în pahare Collins putem servi nu numai băuturi spirtoase, ci și cocktailuri și băuturi răcoritoare. Ce înseamnă asta pentru noi? În primul rând, multifuncționalitatea și universalitatea care ne place atât de mult.Când decidem să cumpărăm pahare pentru băuturi tip collins, nu trebuie să ne limităm la a servi doar un singur tip de băutură. Ne putem juca cu convenția, le putem combina și amesteca. Dacă nu aveți încă pahare pentru băutură în colecția dvs. de pahare pentru băutură, asigurați-vă că consultați oferta magazinului nostru online Restilo.

Pahare de băut: să vorbim despre băuturi scurte

Datorita faptului ca am vorbit deja despre long drinks, acum cateva cuvinte despre short drinks. Cel mai adesea, băuturile scurte sunt servite în pahare speciale cu o capacitate de până la 150 ml. Aceste pahare, denumite de unii și pahare mici pentru băuturi, se caracterizează prin dimensiuni reduse. Au picioare lungi și subțiri și boluri largi și deschise. Cele mai populare vase în care sunt servite băuturi scurte includ paharele de martini și paharele de margarita. Paharele Martini (cunoscute nouă din filmele despre aventurile celebrului Agent al Majestății Sale) au o formă caracteristică a unui con inversat, ascuțit. La fel ca paharele noastre anterioare pentru băuturi, paharele Martini sunt fabricate din sticlă subțire, transparentă, datorită căruia putem vedea clar culoarea băuturii servite și a decorațiunilor sub formă de cuburi de gheață sau măsline verzi. Paharele de margarita, în schimb, au un foarte larg, uneori vas dublu. Pentru a spori gustul băuturilor spirtoase servite, marginile vasului sunt stropite cu sare măcinată grosier.

O petrecere elegantă ori de câte ori ai chef? Se poate cu pahare de plastic!

Petrecerea de vară în grădină, picnic romantic sau bârfă pe balcon cu un prieten? Când vă jucați în aer liber, merită să aveți pahare de plastic pentru băuturi la îndemână. De ce? Ei bine, paharele de plastic sunt reutilizabile. După petrecere, le putem spăla sub jet de apă și le putem ascunde în dulapul de bucătărie, unde vor aștepta pentru următoarea ocazie. Mai mult, paharele de plastic sunt ușoare, ele nu cantari prea mult. Așa că putem să le punem în siguranță într-o geantă și să mergem cu ei într-o excursie de weekend în afara orașului. În plus, paharele de plastic sunt rezistente și rezistente la deteriorări mecanice. Nu se ciobesc, nu se sparg. În plus, paharele din plastic ne încântă prin culorile lor intense, energice și prin imprimeurile amuzante. Ce ai putea dori mai mult?

To Top