Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pahare de vin

Vinul este cea mai veche băutură cunoscută de omenire, își are rădăcinile în antichitate, așa că istoria sa bogată, numărul de reguli care sunt asociate cu savurarea acestui

alcool și chiar faptul că că ocupă un loc foarte important în cultură – descris sau reflectat în picturi de sute, dacă nu mii de artiști. Vinul este, fără îndoială, o băutură specială. Alcoolul nobil necesită, de asemenea, o setare adecvată - pahare de vin de bun gust. Datorită lor, fiecare întâlnire socială, cină de familie sau petrecere de naștere va fi de neuitat. Ca și adevărații cunoscători, ne putem dota cu diverse seturi de pahare de vin, în funcție de tipul de alcool, avem pahare de vin roșu și pahare de vin alb sau ne concentrăm pe practic și minimalism , alegând un set universal de pahare de vin. Dacă nu sunteți prea simplu, vă puteți echipa chiar și cu pahare de vin din plastic - perfecte pentru un picnic sau vacanță. Indiferent de cantitate, să ne concentrăm pe calitate și să avem grijă de pahare de vin potrivite în casa noastră.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Pahare de vin – pe care să le cumpăr?

Numărul de seturi de pahare de vin disponibile este enorm, așa că cum să nu vă pierdeți în acest desiș de sticlă și la ce să acordați atenție la cumpărare? Paharele de vin ar trebui să aibă mai multe caracteristici. În primul rând, nu cumpărați seturi de pahare de vin care sunt prea mici și nu turnați prea mult vin – vinul în pahar ar trebui să fie suficient pentru a amesteca conținutul paharului de vin și, astfel, pentru a extrage aromă suplimentară. Amintiți-vă că paharele de vin roșu ar trebui să fie puțin mai mari decât paharele de vin alb. Atât seturile de pahare CHARLIE, cât și SOMMELIER variază în capacitate în funcție de scop – pahare de vin alb sunt de 350 ml, pahare de vin roșu – 450 ml. Pe lângă capacitate, să fim atenți dacă nótul paharului de vin este suficient de lung pentru a vă permite să țineți liber paharul fără a încălzi vinul în interior. Ultima problemă la care merită să acordați atenție, indiferent de tipul de vin, este paharul – in primul rand nu trebuie sa fie prea gros, in al doilea rand... sa ne amintim ca clasicele nu se demodeaza niciodata. Așa că să ne concentrăm pe sticla transparentă, fără decorațiuni excesive – atunci vinul va fi cel mai mare decor al paharului!

Seturi de pahare de vin – bucurați-vă de gustul și aroma

Fie că ești un iubitor de clasici și crezi că vinul roșu este tot ce ai nevoie, sau dacă îți plac toate tipurile, ai nevoie de pahare de vin. strong> Nu orice pahare de vin, ci acelea care vor putea extrage aroma și savoarea deplină din alcool. Cel mai bine este să aveți pahare de vin roșu și pahare de vin alb. Atunci când cumpărați un set de pahare de vin acordați atenție nu numai la calitatea acestora, care este foarte importantă, ci și la design. Un set de pahare de vin ar trebui să se potrivească cu stilul restului veselei și să-l completeze. Dacă casa ta este dominată de un stil scandinav sau minimalist, sau pur și simplu cauți simplepahare de vin alb și roșu, care să se potrivească cu orice vesela, atunci alege CHARLIE strong>. Simplitate și minimalism, precum și calitate înaltă – acesta este cel mai scurt mod de a descrie acest set de pahare de vin. Un set de pahare de vin CHARLIE va funcționa și ca cadou, de exemplu pentru o petrecere de inaugurare a casei sau ca cadou pentru o nunta de ocazie. Pentru cei care și-au decorat interioarele într-un stil glamour, au vesela elegante sau pur și simplu iubesc paharele de vin și acordă o importanță deosebită ca băuturile lor să arate perfect, ar trebui să aleagă un set de pahare de vin SOMMELIER .Sticlă de cristal de cea mai înaltă calitate, metodă de producție inovatoare – fără a se conecta la bază, face ca paharele de vin SOMMELIER un produs unic. Puteți cumpăra atât CHARLIE cât și SOMMELIER în două versiuni: ca pahare de vin roșu și pahare de vin alb.

Seturi universale de pahare de vin – recomandat pentru pragmați

Dacă din diverse motive nu vă permiteți să cumpărați mai multe seturi de pahare de vin, nu vă panicați și nu vă stresați. Regulile pentru ochelari nu sunt legi care trebuie respectate cu strictețe. Mizați pe unul, cel mai practic set de pahare de vin, cu care vă veți putea bucura de orice tip de vin. O soluție excelentă pentru cei care au un loc prea mic pentru a depozita multe seturi de pahare de vin sau sunt gurmanzi începători, este să achiziționeze un set precum UNO VINO. 6 pahare de vin cu o capacitate de 350 ml, din cristal ceh de cea mai buna calitate, pentru care avem garantie 3 ani. Paharele de vin au o formă universală, se pot spăla în mașina de spălat vase și au dungi colorate pe tijă pentru a vă recunoaște mai ușor paharul la o petrecere. Ce ai putea dori mai mult? Setul de pahare de vin UNO VINO este soluția perfectă pentru începătorii în arta de a bea vin și pentru minimalistii practici! Știi deja care pahare de vin vor fi cele mai bune pentru tine, așa că nu avem altceva de făcut decât să-ți urăm cumpărături fructuoase!

To Top