Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pahare de sticla

Sărbătorile de familie, întâlniri cu prietenii, ocazii mari și mici. Sărbătorind și sărbătorind momentul, puțină relaxare. Fie că vrem să prăjim sau doar să stăm pe spate

într-un fotoliu cu un pahar de vin sau un pahar de whisky, avem nevoie de două lucruri. În primul rând, băutura și, în al doilea rând - paharele potrivite. paharele sunt necesare pentru a crea o veselă completă, așa că merită să vă echipați cu un set elegant de pahare care se vor potrivi cu estetica restului veselei, sau pur și simplu puse pepahare universale, asortate oricărui tip de veselă. Un set de ochelari va funcționa și ca un cadou elegant, de exemplu, cu ocazia unei nunți sau a unei mutări. Să începem să completăm vesela noastră din cristal cu cele mai populare și mai folosite modele de pahare - pentru vin și șampanie. Îți sugerăm ce pahare să cumperi, la ce să fii atent și cum să le îngrijim.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Descoperiți toate tipurile de ochelari

Există mai mult sau mai puțin la fel de multe modele de pahare câte tipuri de alcool sunt, este ușor să te pierzi în acest desiș de sticlă, așa că merită să știi ce băutură să turnați în ce set de pahare pentru a evita comiterea unui pas social fals. Să începem cu cei mai mici ochelari – la vódka. Vodca pură și de calitate poate fi băută în pahare de cristal mici, cu tulpină, în shot-uri, adică pahare de sticlă fără tulpină, bem doar vodcă pură, ceea ce ar trebui, de asemenea, să fie mai congelată decât vodca aromată. Puteți chiar să înghețați pahare! Un alt alcool foarte popular este, desigur, vinul. Paharele de vin alb ar trebui să aibă o ceașcă mai mică decât Paharele de vin roșu și să fie mai subțiri și să aibă o tulpină mai lungă. Dar nu vă faceți griji, putem cumpăra și un set de ochelari universal, precum UNO VINO. Paharele de cristal cu un bol în formă de lalele arată cel mai bine. De obicei, ținem paharele de tulpină, în funcție de temperatura alcoolului și de tipul de vin. Paharele de șampanie și vin spumant, pe de altă parte, sunt cele mai subțiri, așa cum se vede la modelele CHARLIE și SOMMELIER, și pot fi ținute și cu o tulpină – nu vrem să bem șampanie caldă! Cazul este complet diferit în cazul coniacurilor și brandy-urilor – paharele de sticlă au o tijă foarte scurtă, ceea ce vă permite să încălziți alcoolul din mână și să extrageți aroma completă. Când servim whisky, renunțăm la pahare de cristal în favoarea unui pahar adecvat cu fundul gros. Pentru băuturi, în funcție de tipul lor, se folosesc pahare și vase de diferite forme, adesea fanteziste.

Folosirea ochelarilor– sfaturi practice

ochelarii sunt foarte delicati, așa că cum îi îngrijiți, astfel încât să nu fie nevoit să vă completați casa setul de ochelari sau înlocuiți conținutul de sticlă al dulapului cu articole de picnic – ochelari de plastic? Să începem cu spălarea – știm că vasele murdare sunt cel mai ușor de pus în mașina de spălat vase, dar în cazul paharelor de cristal ar trebui să ne concentrăm pe spălarea mâinilor. Datorită acesteia, seturile de ochelari nu vor fi pătate sau deteriorate. Spălăm paharele de sticlă cu o cantitate mică de lichid de spălat vase și le clătim bine, astfel încât să nu rămână particule de detergent în sticlă, afectând apoi gustul alcoolului. De asemenea, aveți grijă să vă alunece ochelarii umezi din mâini, spălați paharul cu grijă! După spălare, lăsați un set de pahare să se usuce, apoi ștergeți cu o cârpă curată pentru a nu lăsa urme pe ochelari. Dacă ochelarii sunt complet uscați, puneți-i într-un dulap sau dulap cu susul în jos – aceasta este o soluție mai practică – ochelarii nu fac praf. Dacă seturi de ochelari stau în spatele unei vitrine de sticlă și decorează camera, așezați-le cu susul în jos, amintindu-vă să verificați înainte de utilizare dacă ochelarii nu sunt prăfuiți .

Cum faceți diferența dintre paharele de sticlă și paharele de cristal?

În primul rând, este important să distingem paharele de sticlă de paharele de cristal? Desigur, nu este o chestiune de viață sau de moarte, dar merită să aveți grijă de vesela potrivită, așa că să cunoaștem câțiva factori care disting aceste două tipuri de pahare. În primul rând, grosimea &ndash. ; paharele de cristal sunt mai subțiri decât paharele de sticlă obișnuite. Dacă conțin și plumb, sunt, de asemenea, mai predispuse să creeze decorațiuni impresionante pe suprafața sticlei. puternic> A doua problemă importantă este transparența – alcoolul trebuie servit în cele mai transparente seturi de pahare pentru a vedea pe deplin culoarea băuturii care se află în vas. Ochelarii de cristal ar trebui, de asemenea, să reflecte frumos lumina, creând o prismă curcubeu. Există încă două moduri banale de a vă verifica setul de ochelari. Ochelarii de cristal, cum ar fi SOMMELIER, emit un sunet, ochelarii de sticlă sunet scăzut și gol. Paharele de cristal sunt, de asemenea, pur și simplu mai grele decât cele din sticlă – nu trebuie să fii un expert, doar uită-te la scară pentru a afla cu ce ochelari avem de-a face!

Seturi de sticlă – calitate si clasa in sticla

Când decidem să cumpărăm un set de pahare, trebuie să ne amintim că designul acestora ar trebui să se potrivească cu restul veselei. De aceea, vă recomandăm să alegeți modele simple, minimaliste, precum CHARLIE, care vor fi un element atemporal al mobilierului dvs. de casă. Dacă alegeți pahare din sticlă de cristal, de exemplu SOMMELIER,din material de calitate excelentă, veți putea transmite un set de pahare din generație în generație. Multe modele de ochelari au diverse decorațiuni – fie că este vorba despre aplicații cu plante pictate sau vitralii. Cu toate acestea, merită să nu exagerăm cu caracterul decorativ al setului nostru de pahare, amintindu-ne că cel mai important lucru este băutura care va fi în paharul și că un pahar nu trebuie să distragă atenția degustătorului de la gustul și aroma alcoolului pe care îl servim. Paharele universale fără decorațiuni, dar produse cu atenție la fiecare detaliu, precum ochelarii CHARLIE, SOMMELIER și UNO VINO vor fi, de asemenea, o idee grozavă pentru un cadou de bun gust! p>

To Top