Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pahare de băut

Când asamblați vesela, merită să aveți în vedere că băuturile calde, cum ar fi cafeaua sau ceaiul, sunt de obicei servite în căni sau căni groase de sticlă. Băuturile reci, pe de

altă parte, sunt servite în pahare înalte și înguste. În sortimentul magazinului nostru online Restilo, paharele de băut sunt disponibile în multe culori și dimensiuni diferite. Veți găsi atât pahare transparente, cât și colorate. Mici, medii și mari. Complet netede sau cu caneluri elegante imitand cristalul.In functie de stilul bucatariei tale – moderna sau traditionala – poti alege modele simple si minimaliste sau elegante si bogat decorate. Indiferent de care alegeți, un lucru este sigur - calitatea înaltă a produselor disponibile la Restilo va răspunde așteptărilor chiar și ale celor mai pretențioși clienți.

 

We can't find products matching the selection.
plant image

Completăm ustensile de bucătărie: pahare de băut

Este întotdeauna bine să ai la îndemână pahare de băut, mai ales că băutul direct din sticlă este considerat de mulți a fi extrem de inelegant. În timp ce atunci când noi suntem noi înșine, nu trebuie să ne facem griji pentru convenții, găzduind oaspeții în așa fel, este imposibil chiar să ne imaginăm că am putea pune suc pe masă și să nu punem niciun pahar de băut lângă ea. Nu e de mirare că aceste mici feluri de mâncare ne fac viața mai ușoară. Putem servi în ele apă minerală, limonadă de casă, ceai cu gheață sau compot de fructe de sezon. Paharul transparent va spori culoarea fiecărei băuturi. Colorat, pe de altă parte, va însufleți minunat decorul bucătăriei sau sufrageriei noastre. Rămânând o clipă pe tema designului - dacă dorim să creăm un set foarte universal de pahare de băut, merită să ajungem la modele clasice. Nici prea jos, nici prea sus. Fabricat din sticlă netedă, subțire. Vor funcționa în orice împrejurări. Le putem combina cu usurinta atat cu vesela minimalista, moderna, cat si cu propuneri ceva mai clasice. Cu toate acestea, dacă paharele de băutură sunt înlocuite cel mai adesea de la sezon la sezon, putem urmări cu încredere tendințele actuale.

Vor fi suficiente 4 pahare? Sau este mai bine să cumperi 6?

Câte pahare de băutură sunt considerate minimul absolut pe care să-l ai în bucătărie și câte sunt considerate exces? Totul depinde cu adevărat de nevoile și preferințele noastre personale. Este bine, totuși, să ai în dulap cel puțin la fel de multe pahare pentru băuturi cât numărul membrilor gospodăriei, astfel încât în timpul unei întâlniri comune la masă, nimeni să nu rămână fără felul de mâncare potrivit. strong> Nici câteva pahare în plus pentru băuturi nu vor strica, dacă ne-am hotărât să ne întâlnim într-un grup și mai mare, de exemplu în timpul reuniunilor de familie, vacanțelor sau micul dejun spontan cu prietenii. Paharele pentru băuturi din Restilo pot fi achiziționate individual, ceea ce vă permite să compuneți singur un set, cel mai potrivit așteptărilor dvs., sau să alegeți seturi de preparate gata preparate. Fiecare soluție are avantajele sale și, fără îndoială, va găsiți susținătorii săi. Prin urmare, vă invităm să vă familiarizați cu gama magazinului nostru online Restilo și să alegeți astfel de pahare pentru băuturi care nu vor fi doar funcționale, ci și excepțional de stilate, ceea ce le face un plus fantastic pentru orice bucătărie. și amenajarea sufrageriei.

Pahare din plastic pentru băuturi sau din sticlă?

Paharele de plastic sunt o alternativă excelentă la vasele din sticlă subțire și fragilă. De ce? Chiar și atunci când alunecă din greșeală din mâinile noastre (sau ale copiilor noștri nestăpâniți), nu trebuie să ne facem griji că se vor sparge în bucăți. In plus, sunt foarte usoare (mai usoare decat ochelarii din sticla) si le putem lua cu noi practic peste tot – pentru un picnic in parc, camping sau o petrecere de vara in gradina. În plus, paharele de plastic nu necesită îngrijire complicată din partea noastră. Deci, cum aveți grijă de paharele de plastic? Nimic nu este mai ușor, doar ștergeți-le partea interioară cu o umiditate. burete înmuiat în lichid de spălat, apoi clătiți sub jet de apă. Paharele din plastic pentru băuturi preparate în acest fel pot fi lăsate să se usuce pe uscător. Nu trebuie să le ștergem cu o cârpă moale și uscată sau să le lustruim cu o perie specială de teamă că, dacă nu o facem, pe suprafața paharelor din plastic vor apărea pete inelegante și inestetice puternic>. Și nu acesta este sfârșitul avantajelor lor! Paharele din plastic sunt disponibile în multe culori diferite, așa că atunci când găzduim o petrecere pentru invitați, putem fi siguri că niciunul dintre vizitatori nu își va confunda paharul cu altul. În plus, paharele de plastic sunt foarte versatile, au multe întrebuințări.Le putem folosi atât pentru a servi băuturi, cât și deserturi dulci, salate de fructe sau chiar gustări sărate/picante.

To Top