Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pahare de șampanie

Ocaziile speciale necesită o setare unică. Dorind să sărbătorim momente importante pentru noi - o nuntă, nașterea unui copil sau o promovare la locul de muncă - de foarte multe

ori ajungem la băuturile potrivite. Ce? Tincturile de casă, lichiorurile dulci și vinurile răcoritoare sunt extrem de populare. Șampaniile sunt lideri în rândul alcoolului ocazional. Delicate ca gust, plăcut spumante, le asociem cu bogăția și luxul. Pentru a sublinia cel mai bine natura ceremoniei pe care o sărbătorim, merită să avem grijă nu numai de tipul de băutură, ci și de servire. Deci, dacă vă întrebați: ce pahare de șampanie vor funcționa cel mai bine în timpul petrecerilor fastuoase, la ce să căutați atunci când le alegeți și cum să le îngrijiți - vă invităm să citiți mini-ghidul nostru despre singurul cele în feluri de mâncare unice. De asemenea, vă încurajăm să vă familiarizați cu gama magazinului nostru online Restilo. În oferta noastră veți găsi atât pahare de șampanie din sticlă, cât și din cristal.Confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, acestea încântă prin designul și atenția la detalii.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tipuri de pahare de șampanie: ceașcă

Așa cum am menționat la început, pentru a ne bucura de gustul unic al băuturii tale preferate, trebuie să petrecem ceva timp alegând felul potrivit de servire. Potrivit, ce înseamnă? În opinia noastră, unul care va permite dezvoltarea completă a compoziției aromatice și nu va afecta negativ proprietățile băuturii. În oferta de pahare de șampanie disponibilă la Restilo, putem distinge trei tipuri de bază de pahare: cupe, lalele și flute. Fiecare dintre paharele de șampanie enumerate în listă diferă ca aspect și, prin urmare, și prin aspect. modul în care afectează alcoolul turnat în el. Așadar, să ne acordăm câteva momente pentru a prezenta avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre soluțiile disponibile. Pentru primul foc - un pahar de șampanie de tip pahar. Cu pahare de șampanie ne putem întâlni cel mai adesea în filme (în special filme de spionaj, unde evenimentele care au loc la o petrecere somptuoasă sau într-un cazinou de lux sunt o parte importantă a intrigii) și în seriale care povestesc despre soarta clasei superioare americane . De ce? Ei bine, paharele de șampanie - cupele sunt foarte elegante, designer. Au picioare lungi și înguste și boluri largi, uneori duble, ceea ce le face foarte sigure și confortabile în mână. Fără îndoială, paharele de șampanie - cupele sunt o propunere excepțional de stilată și elegantă. . Va fi perfect pentru diverse tipuri de banchete ceremoniale, mai ales că cu ajutorul paharelor de șampanie - cupe, putem construi cu ușurință o piramidă impresionantă. Iar când începem să turnăm vin spumant în paharele superioare, excesul acestuia va începe să se reverse mai jos, creând astfel o fântână unică, plină de șampanie. Din păcate, paharele de șampanie nu sunt lipsite de defecte. Potrivit specialiștilor, pentru că paharele de șampanie – paharele au boluri atât de largi și deschise, spuma cade prea repede și bulele se evaporă rapid.

Tipuri de pahare de șampanie: lalea

S-a vorbit puțin despre așa-numitele cupe - în această parte a ghidului nostru ne vom concentra pe lalele. Paharele de șampanie lalea sunt extrem de populare și din motive întemeiate. Sunt foarte elegante, perfecte pentru petrecerile oficiale. Totuși, cum arată paharele de șampanie- lalelele, prin ce se caracterizează? Când ne uităm la paharul de șampanie - lalea, observăm la prima vedere că are un bol care este mai lat la bază și se îngustează ușor spre vârf. Pentru ce? Pentru a preveni bulele să se elibereze prea repede și spuma de șampanie să se depună. Mai mult, forma paharelor de șampanie de tip lalele înseamnă că atunci când le ținem în mână, putem răsuci ușor tija, eliberând astfel aroma deplină a băuturii noastre. Nu lipsit de semnificație este faptul că structura paharelor de șampanie de tip lalele permite șampaniei să respire, ceea ce are ca rezultat compoziții de arome și mai distincte, unice. Așadar, cui recomandăm paharele de șampanie - lalelele? Pot paharele de șampanie - lalelele să fie folosite doar de cunoscătorii experimentați? În același timp, răspunzând la ambele întrebări puse anterior - pahare de șampanie - lalelele sunt preparate care nu ar trebui să lipsească în nicio casă. Vor fi perfecte atât pentru gurmanzii adevărați, cât și pentru iubitorii recreaționali de șampanie. În plus, designul universal al paharelor de șampanie - lalelele le face perfecte în toate circumstanțele.

Tipuri de pahare de șampanie: flaut

Flauturile de șampanie sunt un alt tip de pahare de șampanie care nu numai că merită cunoscute, ci și să păstrați colecția de acasă. De ce? Paharele de șampanie - flaute - se caracterizează printr-un design simplu, minimalist, care va atrage atât iubitorii de forme clasice, tradiționale, cât și susținătorii soluțiilor moderne, inovatoare. În plus, datorită formei lor șampanie pahare – flaute – acestea sunt vase universale. Cele care nu se vor demoda niciodată și vor arăta mereu frumoase printre alte articole de masă. Așa că nu trebuie să ne îngrijorăm că atunci când decidem să cumpărăm pahare de șampaniede tip flaut, acestea vor deveni la modă după ceva timp și ne va fi rușine să le scoatem din dulapul de bucătărie când sunt invitați. ajunge pe neașteptate la noi. Nimic mai greșit! Paharele de șampanie - flaute - ne vor însoți cu succes în timpul sărbătorilor de familie tot mai mici și mai mari, sărbătorilor, întâlnirilor cu prietenii. Care este diferența dintre pahare de șampanie flaut și pahare și pahare de șampanie lalele? Ei bine, paharele de șampanie - flaute - sunt vase subțiri, înguste, cu forme simple. Au picioare lungi și subțiri, datorită cărora, atunci când luăm un pahar de șampanie - un flaut - în mână, nu atingem paharul cu mâna și astfel nu încălzim băutura cu căldura corpului puternic>. Și deși lista susținătorilor și oponenților paharelor de șampanie flaut este la fel de lungă, indiferent de ce parte a baricadei ne aflăm, trebuie să recunoaștem un lucru. Paharele de șampanie - flautele - sunt vase care încântă prin frumusețea și utilizarea lor practică.

Pahare de șampanie din plastic: petrecere glamour în aer liber

Când aranjați o petrecere în propria sufragerie, o sală de bal închiriată sau la o casă de nuntă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la elementele individuale ale veselei. Este diferit în cazul unui eveniment în aer liber, când trebuie să planificăm cu atenție ce vom lua cu noi, cum îl vom transporta și unde îl vom amenaja. Recomandăm pahare de șampanie din plastic celor care iubesc să se joace în verdeață. Paharele de șampanie din plastic sunt foarte practice și funcționale. Când ne alunecă accidental din mână, nu trebuie să ne facem griji că se sparg în bucăți. În plus, paharele de șampanie din plastic nu trebuie să fie spălate manual, apoi uscate. si lustruit. Pahare de șampanie din plastic puse pur și simplu în mașina de spălat vase. În plus, paharele de șampanie din plastic sunt foarte convenabile și la îndemână. Alegând un set de șase piese, în care fiecare dintre paharele de șampanie din plastic este într-o culoare diferită, vom fi siguri că niciunul dintre invitații noștri nu își va confunda vasul cu altul. Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul de pahare de șampanie din plastic disponibil în magazinul nostru online Restilo.

To Top