Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Pahare

pahar elegant. vas, realizat cu atentie la cel mai mic detaliu, va functiona zilnic si la ocazii speciale. Ochelarii disponibili pe piață vin în multe dimensiuni și forme care pot fi adaptați cu ușurință unei situații specifice. Pentru a servi apa cu fructe, puteți folosi pahare mai mici și la îndemână, precum CREMA 0,35 l. Cu toate acestea, aspectul băuturilor cu mai multe elemente sau al limonadelor va fi pe deplin subliniat de pahare înalte, de exemplu, pahare CREMA 0,5 l. Pentru a obține un aspect elegant al băuturii, marginile vasului ar trebui să fie decorate suplimentar cu felii de portocală sau ananas. Paharele potrivite preferințelor noastre estetice ne pot însoți pe tot parcursul anului. Primăvara, putem servi în ele smoothie-uri sănătoase, cocktail-uri delicioase vara și băuturi sau băuturi calde toamna. Cum să alegem ochelarii care se potrivesc cu interiorul nostru? La ce ar trebui să fii atent când faci cumpărături? Ce modele sunt esențiale în fiecare bucătărie? De ce merită să aveți pahare înalte și joase în dulapul de bucătărie? Vă invităm să citiți mini-ghidul nostru, din care vom afla tot ce trebuie să știm despre ochelari. Bun venit!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ochelari perfecți, adică frumusețe și utilizare

Sticlă este o parte esențială a oricărei bucătărie. Datorită lor, putem întâmpina oaspeții într-un mod adecvat, precum și să scoatem în evidență gustul și aroma băuturilor servite. Ce trebuie să ne amintim atunci când alegem pahare? Atunci când decidem asupra unor modele specifice, ar trebui să ținem cont de câte produse avem nevoie zilnic. Locuind într-o garsonieră în care organizăm întâlniri intime, nu trebuie să avem un întreg arsenal de ochelari deodată. În cazul unei sărbători mai mari, le putem împrumuta de la vecini sau prieteni. Cu toate acestea, dacă oaspeții ne vizitează des și ne place să organizăm evenimente mari în familie, ar trebui să cumpărăm mai multe feluri de mâncare. Cel mai adesea, paharele sunt vândute în seturi de 6 bucăți. Un astfel de set va funcționa cu siguranță într-un apartament mai mic. În plus, atunci când alegeți ochelari, merită să acordați atenție prețului acestora. Amintiți-vă că sticla este un produs fragil. Chiar dacă este din sticlă mai groasă, ca și în cazul sticlei FAME, trebuie să ținem cont că acest articol se poate sparge. Deci, când decideți să cumpărați un set de ochelari, merită să verificați dacă vom putea cumpăra ochelari din aceeași serie. La ce altceva merită să acordați atenție? Ar trebui să aflăm cu siguranță din ce sticlă sunt fabricați ochelarii. Procesul de prelucrare are un impact uriaș asupra durabilității materialului. Datorită călirii multiple, sticla devine mai rezistentă la deteriorare. Paharele problematice, de cristal, trebuie lăsate pentru ocazii speciale, iar pentru uzul de zi cu zi, alegeți vase ușor de curățat, de exemplu pahare VERA înalte. Îngrijirea lor este o joacă de copii. Doar clătiți vasele și puneți-le în mașina de spălat vase. Dacă ne pasă de luciul perfect, ochelarii pot fi lustruiți suplimentar cu o cârpă din microfibră. Aspectul ochelarilor este foarte important. În funcție de preferințe, poți opta pentru o formă clasică, rotundă, ca în cazul ochelarilor VERA, sau un design ușor aplatizat, oval pentru ochelarii CREMA înalți. că paharele nu sunt doar pentru a servi băuturi sau cocktail-uri, ci sunt și de neînlocuit atunci când se servesc deserturi delicioase cu semințe de chia sau mousse de ciocolată. Un pahar bine ales trebuie să fie elegant și subtil, dar și să nu distragă prea atenția de la conținutul delicios al preparatului. În opinia noastră, ochelarii perfecți sunt cei durabili, rezistenți la deteriorare și se potrivesc cu stilul interiorului.

Ochelari termici sau înlocuitori elegante pentru cănile clasice

Pentru băuturile foarte reci sau calde, ochelarii termici sunt ideali. Aceste produse au un perete dublu funcțional. Ce înseamnă asta în practică? Partea exterioară a vasului nu se încălzește, ceea ce face mai ușor să țineți o băutură fierbinte în mână. Stratul interior al sticlei termice este responsabil pentru menținerea temperaturii ideale a băuturii pentru o perioadă lungă de timp. Ochelarii termici sunt produse universale. În zilele reci și înnorate, vă ajută să vă bucurați de ceaiul cald și picant. Vara, însă, sunt de neînlocuit atunci când se servesc limonadă de casă, cafea cu gheață sau smoothie-uri.Stratul exterior neîncălzit de sticlă termică rezolvă problema servirii băuturilor calde copiilor care nu le vor arde degetele ținând vasul în mână. Paharele termice îmbină clasicul și modernitatea, motiv pentru care vor funcționa în orice interior. Servind cafea în ele, putem scoate în evidență întregul gust, aroma și aspectul băuturii. Elegantul latte macchiato sau espresso esențial, servit în pahare termice, va încânta orice iubitor de cafea. În plus, ochelarii termici sunt un înlocuitor excelent pentru cănile clasice. Aceste produse sunt fabricate din sticlă rezistentă. Prin urmare, îngrijirea lor este foarte simplă. Clătiți-le și spălați-le în mașina de spălat vase.

To Top