Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Ornamente cu LED-uri

Lumina are un simbolism foarte extins în cultura noastră - lumina este menționată în mitologie, Biblie și Shakespeare. Lumina are un farmec extraordinar și, deși de sute de ani,

datorită invențiilor, nu am folosit lumina naturală și nu ne luminăm casele cu foc, ci cu electricitate și becuri, încă ne place să ne înconjurăm cu o strălucire plăcută. Toți cei care caută o modalitate de a ne face casa și mai confortabilă, vă încurajăm să investiți în ornamente de iluminat cu LED. Vor face mai plăcute momentele de relaxare din cercul familiei, când după o zi plină de evenimente stăm împreună în sufragerie pentru a petrece seara împreună. Decoratiunile LED îndeplinesc nu numai o funcție estetică, ci și una practică - luminează întunericul serilor de toamnă și iarnă. Să alegem un model care să dea caracter spațiului nostru și să fie practic și funcțional în același timp.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. LED ornament din sticlă Albastru ISIBA
  67%
  24h
  LED ornament din sticlă Albastru ISIBA
  23,41 RON Regular Price 70,95 RON
 2. LED ornament din sticlă Grafit ISIBA
  68%
  24h
  LED ornament din sticlă Grafit ISIBA
  22,58 RON Regular Price 70,95 RON
 3. LED ornament din sticlă Sticlă verde ISIBA
  68%
  24h
 4. Lumini LED decorative Borcane Baratol Baterie decorativa
  73%
  24h
  Lumini LED decorative Borcane Baratol Baterie decorativa
  Special Price 20,59 RON Regular Price 74,95 RON
 5. LED baterie Gri ESTELLE LANTERN
  73%
  24h
  LED baterie Gri ESTELLE LANTERN
  Special Price 24,36 RON Regular Price 89,95 RON
 6. Lampă decorativă LED alb DEROVE
  72%
  24h
  Lampă decorativă LED alb DEROVE
  Special Price 20,09 RON Regular Price 72,95 RON
 7. Ornament de Crăciun cu baterii înger 36 LED ESTAGE
  73%
  24h
  Ornament de Crăciun cu baterii înger 36 LED ESTAGE
  Special Price 27,15 RON Regular Price 98,95 RON
 8. Baterie incandescentă în picioare Ornament Star 20 LED ESTAGE
  73%
  24h
  Baterie incandescentă în picioare Ornament Star 20 LED ESTAGE
  Special Price 29,71 RON Regular Price 108,95 RON
 9. Lampă decorativă în stil industrial, neagră, DATAVI
  73%
  24h
  Lampă decorativă în stil industrial, neagră, DATAVI
  Special Price 21,80 RON Regular Price 79,95 RON
 10. Ornament de Crăciun pentru fereastră LED vitralii cu baterii JOYOUS
  67%
  24h
 11. Ornament de Crăciun pentru fereastră LED vitralii cu baterii GLOW
  46%
  24h
 12. Decorațiuni Crăciun Set de sticlă cu LED-uri pentru USB AdORNMENT
  67%
  24h
 13. Decorațiuni de Crăciun LED vitralii USB set SNOWYTOWN
  67%
  24h
  Decorațiuni de Crăciun LED vitralii USB set SNOWYTOWN
  Special Price 36,48 RON Regular Price 109,95 RON
 14. Decorațiuni de Crăciun LED vitralii USB set MISTLETOE
  67%
  24h
  Decorațiuni de Crăciun LED vitralii USB set MISTLETOE
  Special Price 36,48 RON Regular Price 109,95 RON
 15. Decorațiuni de Crăciun LED vitralii set pe USB MISTLET
  67%
  24h
  Decorațiuni de Crăciun LED vitralii set pe USB MISTLET
  Special Price 36,48 RON Regular Price 109,95 RON
 16. Decorațiuni de Crăciun LED vitralii set pe USB GLORY
  67%
  24h
  Decorațiuni de Crăciun LED vitralii set pe USB GLORY
  Special Price 36,48 RON Regular Price 109,95 RON
 17. Lampă decorativă a condus pasăre figurină Girdle decorare baterie
  73%
  24h
 18. Lampa decorativa cu LED pentru baterii POTIMES negru industrial
  73%
  24h
  Lampa decorativa cu LED pentru baterii POTIMES negru industrial
  Special Price 34,24 RON Regular Price 124,95 RON
 19. Lampă cu LED-uri pentru baterie Dimensiune M Lanternă roz ESTELLE
  72%
  24h
 20. Lampă decorativă cu bec LED cu baterii FIRESE
  73%
  24h
  Lampă decorativă cu bec LED cu baterii FIRESE
  Special Price 16,27 RON Regular Price 59,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

De ce ornamente LED?

Recent, tot felul de decorațiuni care folosesc lumina au devenit la modă. Vitrinele, amenajate pentru nevoile filmelor si serialelor TV, prezinta intotdeauna decoratiuni care stralucesc. Probabil ca multi dintre noi, insa, se intreaba de costul intretinerii acestui tip de ornamente, deoarece acestea trebuie conectate la curent electric. Problemele de siguranță sunt, de asemenea, importante pentru toți părinții și cu siguranță vor fi atenți dacă copilul se va răni atingând din neatenție decorul conectat la electricitate. Din fericire, toți oamenii nesiguri pot fi calmi. Luci LED aceleași avantaje! Sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât decorațiunile obișnuite echipate cu becuri tradiționale - consumă de câteva ori mai puțină energie. Lămpile LED pot fi bucurate de mulți ani - în același timp, ar trebui să înlocuim un bec obișnuit de până la cincisprezece ori. Recunoaștem, becurile LED sunt mai scumpe decât becurile tradiționale, dar achiziționarea lor este o investiție care se va amortiza rapid, nu doar economisim bani, ci și timpul pe care l-ar trebui să-l petrecem vizitând magazine. in cautarea de becuri noi, cand precedentul se arde prea repede. Nu se ard rapid, datorită căruia decorarea luminii nu ne va surprinde niciodată neplăcut refuzând să cooperăm într-o zi. Luminile vor străluci treptat cu din ce în ce mai puțină putere, dând în același timp un semn că viața lor se apropie încet de sfârșit. luminile LED sunt sigure. Nu se încălzesc, așa că nimeni din gospodărie nu se va arde atingând accidental becul amplasat pe decorul LED. Lămpile LED sunt, de asemenea, mult mai durabile în comparație cu becurile obișnuite, așa că putem fi siguri că nu se vor rupe sau nu se vor deteriora la utilizarea standard a produsului. Avem vești bune pentru toți iubitorii de nebunie atunci când aleg decorurile luminoase.Luminile LED pot fi obținute în diverse culori sau schimbând culoarea. În zilele noastre, din ce în ce mai des ne gândim nu numai la confortul nostru atunci când folosim un anumit lucru, ci și la impactul acestuia asupra mediului în care trăim. LED-urile sunt o alegere bună pentru toți cei care nu sunt indiferenți față de soarta planetei noastre. Lămpile LED nu conțin mercur sau alte substanțe nocive. În plus, datorită eficienței îndelungate de funcționare, nu trebuie să cumpărăm des noi becuri, datorită cărora nu producem deșeuri suplimentare, iar eficiența energetică înseamnă și mai puțin dioxid de carbon eliberat în atmosferă.

Decoratiunile LED sunt un accesoriu la modă

Unde și cum să atârnăm ornamentele LED pentru a le face să arate impresionant și să decoreze cu adevărat casa noastră? Vă prezentăm idei care pot fi folosite de toată lumea, indiferent de ce spațiu de locuit are. Decoratiunile LED se vor potrivi perfect în camerele în care ne relaxăm, deoarece conferă interiorului o atmosferă caldă și confortabilă. Cel mai adesea este camera de zi, dar luminile sunt grozave și în dormitor sau baie. Unde să le pui în sufragerie? Le putem pune pe spatele canapelei, apoi nu trebuie să le asamblam, să le atârnăm etc. În mod similar, în dormitor, decoratiunile LED vor arăta grozav deasupra tăbliei patului, sau pe peretele de deasupra patului sau canapelei. Lămpile LED delicate pot fi, de asemenea, împletite cu fantezie în jurul unei plante în ghiveci cu frunze puternice, verzi. Va fi un decor interesant și non-standard. De asemenea, este o idee bună să folosiți lumini LED pentru a decora oglinda, dacă aveți una în sufragerie. O strălucire plăcută se va reflecta ușor din sticlă și va radia în întreaga cameră. Decoratiuni cu LED fără ezitare, să-l așezăm, de exemplu, pe o măsuță de cafea. Indiferent dacă vor face parte din decor și sunt perfecte pentru decorațiuni DIY, adică făcute de tine. Vă recomandăm una dintre cele mai ușoare idei - un vas de sticlă, pietricele, lumini LED și flori artificiale de bună calitate. Într-o variantă și mai simplă, dacă simțim că luminile mincinoase ne pot deranja, trebuie doar să le aruncăm într-un vas de sticlă, fără elemente de decor suplimentare. Dacă avem rame foto agățate în cameră, știm deja unde să atârnăm lumini LED - strălucirea diodelor va lumina frumos amintirile stocate pe hârtie, dându-le un caracter și mai magic. Dacă ne plac cărțile sau discurile, putem decora și rafturile pline cu colecția noastră cu decorări luminoase LED. Acestea sunt, desigur, doar idei care pot, dar nu trebuie să fie inspirate. LED-urile decorative vor funcționa bine în orice loc - un dulap de sticlă, pervaz, rame de tablouri - vor arăta la fel de bine și de impresionant peste tot.

Decoratiuni luminoase care vor transforma orice casă

Avem deja atât de multe idei despre unde să atârnăm sau să plasăm lumini LED, dar probabil că unii oameni se întreabă dacă acest tip de decor se potrivește stilului în care sufrageria lor este decorată. O mare parte dintre noi închiriază un apartament, iar acestea sunt adesea decorate într-un mod greu de atribuit unui anumit stil. Acest lucru ridică îndoieli. Ești sigur că decorațiunile luminoase se potrivesc cu fiecare sufragerie? Răspundem: desigur că este. Unele modele de decorări LED vor funcționa în orice cameră, indiferent de aranjarea acesteia, unele se vor potrivi mai bine unui stil anume, dar fiecare dintre noi este capabil să aleagă decoratiunile LED potrivite. puternic>. Se potrivesc perfect în interioarele minimaliste și cele decorate în stilul caselor scandinave. Când avem puține decorațiuni acasă și unul dintre pereți este liber, putem folosi lumini LED pentru a realiza un perete luminos. Va arăta pur și simplu minunat și magnetizant! În interioarele în stil glamour, vă recomandăm să folosiți lumini delicate și mici cu care să punem în valoare elementele decorului la care ne pasă cel mai mult. Le putem amplasa in vecinatatea unui semineu magnific sau a unui tablou vanat la o licitatie. Dar interioarele moderne și industriale? Nu știm despre tine, dar în opinia noastră, nimic nu merge atât de bine cu cărămida brută ca lumina caldă. Atunci se creează o atmosferă unică. Luminile vor da, de asemenea, un farmec confortabil unui interior modern, iar dacă suntem fani ai practicii și dorim ca fiecare decor din casa noastră să îndeplinească o funcție, vă recomandăm să legați balustrada scării cu lumini - atunci când sunt aprinse, acestea ne vor lumina drumul, mulțumesc la care vom fi în siguranță când coborâm scările noaptea și nu va trebui să folosim o lumină puternică deasupra capului care poate trezi alți membri ai gospodăriei. Ornamentele LED sunt decorul perfect - practic, estetic și ecologic, ce îți poți dori mai mult!

To Top