Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Organizatori de baie

Baia este un loc fără de care nu ne putem imagina un interior de casă. Nimic neobișnuit! Aici ne petrecem diminețile, pregătindu-ne pentru următoarele provocări și, de

asemenea, sărbătorim serile, oferindu-ne unei relaxări binemeritate. Atunci când amenajăm acest spațiu, de multe ori ne întrebăm cum să proiectăm o baie care să nu fie doar stilată, ci mai presus de toate extrem de funcțională.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  63%
  24h
  Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  Special Price 13,59 RON Regular Price 36,95 RON
 2. Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  65%
  24h
  Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  Special Price 12,87 RON Regular Price 36,95 RON
 3. Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  63%
  24h
  Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  Special Price 13,59 RON Regular Price 36,95 RON
 4. Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  63%
  24h
  Recipient pentru depozitare SHIRE stil moderni spre interior
  Special Price 13,59 RON Regular Price 36,95 RON
 5. Recipient pentru depozitare PASO stil moderni spre interior
  66%
  24h
  Recipient pentru depozitare PASO stil moderni spre interior
  Special Price 10,71 RON Regular Price 31,95 RON
 6. Recipient pentru depozitare PASO stil moderni spre interior
  66%
  24h
  Recipient pentru depozitare PASO stil moderni spre interior
  Special Price 10,71 RON Regular Price 31,95 RON
 7. Recipient pentru depozitare PASO stil moderni spre interior
  44%
  24h
  Recipient pentru depozitare PASO stil moderni spre interior
  Special Price 17,95 RON Regular Price 31,95 RON
 8. Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  49%
  24h
  Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  Special Price 18,95 RON Regular Price 36,95 RON
 9. Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  68%
  24h
  Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  Special Price 11,80 RON Regular Price 36,95 RON
 10. Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  68%
  24h
  Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  Special Price 11,80 RON Regular Price 36,95 RON
 11. Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  49%
  24h
  Recipient pentru depozitare FINO stil moderni spre interior
  Special Price 18,95 RON Regular Price 36,95 RON
 12. Organizator APALLA culoare blue stil moderni spre interior
  41%
  24h
  Organizator APALLA culoare blue stil moderni spre interior
  Special Price 28,95 RON Regular Price 48,95 RON
 13. Organizator APALLA culoare cappuccino stil moderni spre interior
  41%
  24h
  Organizator APALLA culoare cappuccino stil moderni spre interior
  Special Price 28,95 RON Regular Price 48,95 RON
 14. Organizator APALLA culoare gri stil moderni spre interior
  41%
  24h
  Organizator APALLA culoare gri stil moderni spre interior
  Special Price 28,95 RON Regular Price 48,95 RON
 15. Organizator APALLA culoare roz pudră stil moderni spre interior
  41%
  24h
  Organizator APALLA culoare roz pudră stil moderni spre interior
  Special Price 28,95 RON Regular Price 48,95 RON
 16. Available soon Organizator de bijuterii stowit ERGO
  19%
  Organizator de bijuterii stowit ERGO
  Special Price 531,95 RON Regular Price 652,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Deși aceasta nu este o sarcină ușoară, efectul poate fi încântător! În mini-ghidul nostru, vă sugerăm cum să alegeți organizatoarele practice pentru baie, ce produse să alegeți când vine vorba de depozitarea într-o baie mică și la ce să acordați atenție atunci când amenajați un spațiu mic. Verificați ce v-am pregătit!

Organizatoarele universale pentru baie sunt esențiale

Organizator de baie - cum să-l alegi pe cel mai potrivit? Alegerea aditivilor potriviți este extrem de importantă. Nu contează dacă ai o suprafață mare sau poate o cameră mică - este important ca interiorul să fie proiectat în cel mai funcțional mod posibil. Organizatorii practice pentru baie vă vor ajuta în acest sens. Depozitarea produselor cosmetice este o problemă pentru aproape fiecare femeie. Cremele de față preferate sau fardurile de pleoape strălucitoare sunt de obicei disponibile în pachete mici, ușor de trecut cu vederea. Plasarea lor într-un singur loc va permite o pregătire confortabilă pentru ieșire. O trusă de machiaj este o modalitate excelentă de a-ți organiza accesoriile într-un mod elegant. Merită să alegeți un organizator transparent pentru baie, datorită căruia găsirea produselor necesare va fi extrem de ușoară. Pentru călătorii dese și mai multe accesorii de machiaj, o husă elegantă pentru produse cosmetice pe roți va fi perfectă. Zilnic, va stoca accesorii utilizate mai rar, iar atunci când călătorește, poate înlocui cu ușurință o pungă de cosmetice. Un alt element extrem de important al mobilierului casei este coșul pentru baie. S-ar părea că orice produs de acest tip va fi potrivit, dar nimic nu ar putea fi mai greșit! În cazul acestei încăperi unice, ar trebui să vă concentrați pe accesorii compacte care se vor îmbina cu ușurință cu amenajarea spațiului. Cel mai popular model este cel cu capac. Apoi putem fi siguri că toate deșeurile vor fi bine mascate, iar capacul cu balamale va permite o golire ușoară a recipientului. Cu toate acestea, uneori merită să pariezi pe o formă deschisă. Vă recomandăm în special modelul WOODROW de la Umbra, care impresionează prin culorile originale și mărimea perfectă.

La ce altceva ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți produsul potrivit? Materialul de fabricație este cu siguranță important. Accesoriile din plastic care sunt rezistente la rugină și deteriorări mecanice vor fi perfecte. Importantă este și îngrijirea, care în acest caz este extrem de simplă și lipsită de tratamente plictisitoare. Următoarea noastră propunere va încânta iubitorii băilor de seară în cadă. După o zi grea, merităm fără îndoială să ne relaxăm și să ne scufundăm într-o spumă moale și parfumată. Iubitorii de ritualuri de îngrijire combinate cu odihna cu seria lor preferată vor aprecia suportul funcțional pentru telefon pentru baie. Suportul pentru telefonul mobil este un accesoriu mic, dar foarte practic, care va face proiecția filmului de seară mai plăcută. Un produs stabil ne va menține telefonul într-o poziție sigură, verticală. Îl putem pune oriunde avem nevoie - pe o mașină de spălat, pe pervaz sau poate pe un raft special pentru cadă? Dimensiunea compactă și culorile discrete ale modelului SCILLAE vor asigura confortul utilizării de zi cu zi.

Organizarea produselor cosmetice de îngrijire în baie este o adevărată provocare!

Depozitarea produselor cosmetice într-o baie mică este o problemă care merită luată în considerare atunci când planificați modificările aranjamentului camerei. Un organizator de baie selectat corespunzător vă permite să vă organizați perfect spațiul de acasă. Am menționat deja depozitarea corectă a produselor cosmetice colorate. Cu toate acestea, accesoriile de machiaj nu sunt totul! La fel de importantă este organizarea corectă a produselor cosmetice în zona dușului. Un produs neobișnuit va ajuta în acest sens, și anume un raft suspendat pentru duș pentru baie.

Puteți alege dintre multe modele care combină funcționalitatea ridicată și designul elegant. Merită să vă concentrați pe dimensiunea compactă a produsului, care va fi perfectă pentru o cameră mică. La ce altceva ar trebui să fim atenți atunci când alegem organizatorul perfect pentru baie? Cu siguranta colorarea. Albul și griurile atemporale vor fi apreciate de pasionații soluțiilor clasice. Nuanțele discrete nu se vor demoda niciodată, mulțumindu-ne ochii pentru multe sezoane care vor urma. Ele sunt, de asemenea, o garanție a unei potriviri perfecte la designul interior în schimbare. Un lucru este sigur - organizatorul de duș este soluția perfectă pentru fiecare baie. Pe piața accesoriilor de baie sunt disponibile multe modele, care diferă prin modul în care sunt agățate.

Raftul de baie pentru ventuze este o solutie extrem de eficienta care va ajuta sa va mentineti dusul in ordine. Suportul funcțional este rezistent la apă și vapori de apă - merită să ne amintim, totuși, să îl atașați pe o suprafață eventual netedă, precum gresie sau sticlă. Un model la fel de popular este raftul suspendat pentru baie, care se monteaza direct pe robinetul dusului sau pe usa (folosind carlige speciale). Mânerul profilat va facilita instalarea confortabilă și va asigura stabilitatea produsului. Organizatorul de agățat selectat pentru baie ar trebui să fie realizat din material de înaltă calitate, rezistent la condiții dificile de baie. Merită să alegeți un model care are orificii de drenaj profilate pe fund, datorită căruia este mai ușor să păstrați produsul impecabil curat. În funcție de spațiul disponibil și de nevoile actuale, puteți pune pe un raft dotat cu suporturi suplimentare pentru șampon, burete sau aparat de ras. Suntem siguri că o astfel de soluție va facilita îmbăierea de zi cu zi.

Organizator de baie - merită să investești într-un suport separat pentru prosoape?

O astfel de întrebare apare adesea cu ocazia schimbărilor de amenajare în spațiul locuinței. Răspunsul nostru este fără echivoc: absolut! Dacă zona noastră permite un produs suplimentar, un suport pentru prosoape în picioare este o alegere excelentă.

Depozitarea textilelor este o problemă care poate fi rezolvată cu o singură piesă de mobilier. Umerașele pentru baie HOMEDE disponibile în oferta noastră sunt perfecte atât pentru interioarele clasice, cât și pentru cele moderne. Modelele STIGI si BERGI oferite sunt pastrate intr-un stil la moda, minimalist. Combinația dintre un cadru clasic negru și elemente subtile, maro deschis, va fi apreciată de iubitorii eleganței de zi cu zi. Dar designul estetic nu este totul! Suporturile pentru prosoape de baie oferă mult mai mult. Forma de sine stătătoare înseamnă că acestea vor fi întotdeauna la îndemână. Tijele metalice lungi permit agățarea ușoară, datorită căreia materialul se va usca în câteva momente. Designul interesant al modelului BERGI permite depozitarea comodă a prosoapelor pliate, gata de utilizare în orice moment.

Ce altceva diferențiază umerasele de baie? Manopera cu siguranta atenta, atentie deosebita la cele mai mici detalii si materiale de inalta calitate folosite pentru producerea mobilierului prezentat. Forma stabilă a suporturilor și dimensiunea ajustată sunt extrem de confortabile în utilizarea de zi cu zi. Pe cadru puteți agăța nu numai prosoape de baie, ci și haine spălate - așezate pe umerase profilate, nu vor necesita călcare suplimentară. Este foarte simplu!

Trucuri care merită folosite atunci când amenajați o baie mică

Deși fiecare dintre noi visează la o baie spațioasă, de multe ori este imposibil. Cu toate acestea, un spațiu mic nu trebuie să fie o problemă! Este suficient să-l aranjați corespunzător pentru a obține un caracter extraordinar. Producătorii se întâlnesc din ce în ce mai mult cu oameni care au spațiu limitat - un exemplu grozav sunt organizatorii de baie menționate anterior, datorită cărora veți câștiga mai mult spațiu. Într-o baie mică, merită să vă concentrați pe mobilierul personalizat, care vă va permite să mențineți funcționalitatea ridicată în această cameră. Următorul principiu funcționează perfect aici: cu cât mai multe dulapuri, cu atât mai mult spațiu pentru depozitarea accesoriilor necesare.

Ce alte idei de depozitare există pentru o baie mică? Pariați pe rafturi de perete și dulapuri modulare populare recent, cu un număr mare de rafturi. Alegerea ideală este și o cabină de duș, care va economisi puțin spațiu. Cele mai populare soluții sunt cabinele de duș fără tavă. În cazul alegerii vopselelor și plăcilor potrivite, cele mai bune vor funcționa culorile deschise, slabe, care vor ilumina optic camera. O baie mică nu este un loc pentru experimente de amenajare - merită să alegeți elemente decorative estetice și atemporale. De asemenea, să ne amintim că un interior bine amenajat este un interior funcțional!

 

To Top