Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Ordine și organizare

Bucătăria este numită inima casei. Aici ne întâlnim pentru mesele comune. Aici, ne dorim o zi frumoasă, luând ultima înghițitură de cafea înainte de a pleca la serviciu. Pentru a

te putea bucura de momentele petrecute în ea, este important să păstrezi bucătăria în ordine.În mini-ghidul nostru, vom arăta că o bucătărie curată este o bucătărie funcțională. De asemenea, vă vom dezvălui și cum să folosiți rafturile, scurgerile pentru a vă prezenta organizația de vis în bucătărie. De asemenea, vă vom arăta cum să un dozator, bureți, perii și un scurtor de vase să vă mândri cu organizarea chiuvetei demnă de un restaurant de patru stele.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Bar ERGO
  24h
  Bar ERGO
  136,95 RON
 2. Bar ERGO
  24h
  Bar ERGO
  843,95 RON
 3. Bar ERGO
  24h
  Bar ERGO
  559,95 RON
 4. Bar ERGO
  24h
  Bar ERGO
  532,95 RON
 5. Bar ERGO
  24h
  Bar ERGO
  496,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Este timpul să apelați la întăriri - accesorii care vă ajută să vă mențineți bucătăria ordonată

Nu toți purtăm titlul onorabil de Doamnă perfectă sau Menajera perfectă. Cu toate acestea, cu accesoriile potrivite, vom asigura ordinea în bucătărie fără prea mult efort. Accesoriile profesionale de bucătărie, cum ar fi periile, bureții și brichetele, vor încăpea în fiecare sertar. Nepăstrarea bucătăriei îngrijită îngreunează găsirea accesoriilor de care aveți nevoie pentru gătit. In timp ce dezordinea din sertar nu afecteaza aspectul de ansamblu al intregii camere de bucatarie, ustensilele pastrate in asa-zisa vedere ne pot pune multe probleme. Dar un prosop de hârtie sau o brichetă pentru o sobă cu gaz? Ce zici de peria de spălat vase sau dozatorul de detergent? La urma urmei, trebuie să le avem la îndemână când suntem în bucătărie. Avem o soluție! Organizatorul de bucătărie onWALL este o propunere nu numai pentru persoanele cărora le place să aibă totul la îndemână și într-un singur loc, ci și pentru proprietarii unei bucătării mici. În versiunea 4 în 1 sau 5 în 1, va avea grijă de cele mai mici elemente folosite în fiecare zi în bucătărie, cum ar fi clemele din silicon DELÍCIA pentru legare alimentară, bricheta cu gaz PRESTO sau bureții CLEAN KIT >. În plus, accesoriile selectate corespunzător, care asigură ordine în bucătărieși o bună organizare în bucătărie pot deveni un element interesant al interiorului. De exemplu, o brichetă cu gaz PRESIDENT din oțel inoxidabil se va potrivi unei camere moderne. La rândul lor, brichetele lungi pe gaz PRESTO sunt disponibile în două culori intense - roșu și galben. Cu siguranță vor adăuga puțină culoare bucătăriei concepute în nuanțe monocromatice.

Cârlige și rafturi - cum să ridicați tema organizării în bucătărie?

Am menționat deja importanța unei organizări adecvate în bucătărie. Ne facilitează funcționarea în spațiul bucătăriei. In plus, avand comanda in bucatarie, stim exact unde sunt accesoriile specifice bucatariei. Dacă aveți o bucătărie mică și doriți să vă mențineți bucătăria ordinea, este o idee bună să atârnați rafturi pe cârlige pe perete. Acestea vă vor permite să aveți cel mai necesar lucruri la îndemână, cum ar fi brichete, bureți și alte ustensile. Nu uitați să nu supraîncărcați prea mult raftul cu accesorii. Lucruri ușoare ar trebui să fie pe el. Cu toate acestea, pentru a preveni ca raftul să cadă pe blat cu tot conținutul său și să strice comanda în bucătărie, merită să atârnați raftul pe cârlige PRESIDENT. Fabricate din carlige de bună calitate, vor ține atât rafturile din lemn, cât și din oțel. Pentru persoanele care se plictisesc rapid și schimbă adesea aspectul interiorului, recomandăm carligele autoadezive PRESTO. Când vrem să facem o schimbare în bucătărie, tot ce trebuie să facem este să scoatem cârligele de pe perete. Nu va fi nicio urmă de cârlige. O alternativă interesantă la rafturile agățate în mod tradițional este cu siguranță un grătar de bucătărie. Revopsit intr-o culoare care sa se potriveasca cu celelalte elemente ale amenajarii, va fi un decor extrem de functional. De exemplu, vom putea să atârnăm oale de supă pe el sau să ajungem din nou la cârlige durabile, care ne vor permite să creăm un adaos original și parfumat sub forma unui șir de ardei iute sau a unui impletitura din capete de usturoi. Cârligele mari vor atașa cu succes un grilaj metalic sau coșuri pe perete. Acest decor simplu va asigura, de asemenea, ordinea și organizarea corectă în bucătărie.

Separați gunoiul, ajutați mediul înconjurător - saci, perii și umerașe pentru un coș de gunoi în amenajarea bucătăriei dvs. span>

Folosim coșuri de gunoi în fiecare zi. O introducere în bucătăria de organizare la măsura unei Gospodine Perfecte va asigura accesul rapid la coș și curățarea lui ușoară. Fără un coș de gunoi adecvat, precum și saci, nu putem separa deșeurile în timp ce menținem ordinea în bucătărie. O organizare adecvată în bucătărie este esențial, și în context de gunoi. Prin urmare, merită să ne gândim care coșuri vor funcționa cel mai bine pentru noi. Putem alege coșuri cu mai multe camere sau un set de patru pungi pentru hârtie, plastic, sticlă și deșeuri biologice. Cu toate acestea, nu există nimic de ascuns - acest mod de segregare ocupă mult spațiu. Putem avea comanda si intr-o bucatarie mica. În plus, estetica generală a interiorului nu trebuie să sufere. O modalitate interesantă de a face față unei cantități mici de spațiu și de separare a deșeurilor produse este un umeraș de perete pentru un coș de gunoi. Datorită umerașului de perete pentru coșul de gunoi, putem atașa două coșuri pe ușa dulapului și, în plus, punem unul alungit sub chiuvetă, umplând spațiul rămas. În magazinul nostru online Restilo, oferim un umeraș de perete pentru gunoiul CLEAN KIT. Un accesoriu de bucătărie interesant și în același timp foarte funcțional este coșul de gunoi suspendat din seria CLEAN KIT. Perfect pentru curățarea și tăierea legumelor. Să nu uităm că pungile de bună calitate sunt la fel de importante ca coșurile de gunoi. În magazinul nostru online Restilo, avem o selecție largă de saci. Vom găsi aici saci pentru deșeuri cu o bandă specială de strângere CLEAN, care permite închiderea etanșă a sacii puternic>, și astfel împiedică să iasă din pungă cu un miros neplăcut.

Ajutoare discrete în interiorul bucătăriei dvs. - tampoane antibacteriene pentru frigider

Printre accesoriile de bucătărie, există și adăugiri discrete care adesea nu sunt vizibile și ne ajută să rămânem în interiorul bucătăriei în fiecare zi. Covorașele care amortizează sunetele și în același timp protejează lemnul de zgârieturi vor funcționa bine în dulapuri. La fel de utile în bucătărie sunt tampoanele antibacteriene pentru frigider. Dacă cunoaștem regulile de aranjare corectă a alimentelor în frigider, covorașul antibacterian pentru frigider este un alt element care ne va menține bucătăria ordonat . În fiecare zi pregătim diverse preparate din produse din frigider. Merită să aveți grijă nu numai de depozitarea lor corespunzătoare, ci și de protejarea lor de bacterii cât mai mult posibil. Covorașul antibacterian pentru frigider disponibil în magazinul nostru este mai mult decât un simplu covoraș pentru depozitarea alimentelor. Este un plus colorat care se va potrivi perfect în sertarul frigiderului și se va potrivi cu culorile intense ale fructelor. Covorașul antibacterian pentru frigider este fabricat din spumă de înaltă calitate, impermeabilă și rezistentă la microorganismele periculoase pentru sănătate. În plus, covorașul antibacterian pentru frigider este extrem de durabil. Putem fi siguri că ne va servi ani de zile.

Scurătoare și tampoane pentru chiuvetă - vă va plăcea să vă spălați cu organizarea corectă a chiuvetei

Una dintre cele mai importante și mai folosite zone din bucătărie este zona de spălat. De aceea este atât de important să-l aranjați funcțional. Cum să aveți grijă deorganizarea corectă a chiuvetei?Este suficient să cumpărați câteva accesorii necesare care vor introduce ordinea estetică. Tampă pentru chiuvetă protejează chiuveta și ustensilele de bucătărie de deteriorarea în timpul spălării. În plus, spălatorul chiuvetei previne stropirea apei turnate. Tampoanele de chiuvetă oferite în magazinul nostru online sunt fabricate din plastic rezistent. În plus, se păstrează în nuanțe de alb și gri. Datorită acestui tampoane pentru chiuvetă nu vor fi vizibile și chiuveta va arăta bine. Pentru a asigura oorganizarea corectă a chiuvetei, merită, de asemenea, să investiți în scurătoare de vase. Scopul scurgătorilor este de a depozita vasele umede. Pentru ca scurătorul de vase să fie potrivit nu numai pentru a pune deoparte farfurii sau boluri, ci și pentru a nu uda blatul din bucătărie cu apă, ar trebui să alegeți un scurător cu un stand special. La fel ca scurătorul cu bază CLEAN KIT. Disponibil în două culori universale - alb și gri - scurătorul de vase se va potrivi cu decorul oricărei bucătării. Scurtoarele de vase pot sta pe blatul din bucătărie lângă chiuvetă sau într-un dulap special conceput. Când utilizați scurătorul de vase nu uitați să goliți în mod regulat suportul în care se acumulează apa. În plus, este important ca vasele scurse să nu vină în contact cu tamponul de scurgere, care poate acumula bacterii. Dacă avem copii mici, știm perfect că organizarea chiuvetei necesită mai mult efort din partea noastră. Sticlele de lapte ocupă mult spațiu. Ca răspuns la nevoile clienților noștri care sunt părinți, avem un scurtor Bambini în magazinul nostru online Restilo. Perfect adaptat pentru a pune deoparte sticlele de lapte și alte feluri de mâncare pentru copii, va funcționa nu numai acasă. Poate fi pliat și luat cu tine în călătorie. Drainer Bambini este o soluție convenabilă, cu un design plăcut.

Funcționalitate combinată cu un design interesant - dozatoare și bureți în rolul principal

Zona de spălat nu este doar o chiuvetă și un scurător de vase. La fel de importante sunt și accesoriile folosite în fiecare zi pentru spălarea vaselor, precum bureții, periile și dozatoarele. periile pentru spălarea tacâmurilor nu numai că vor facilita spălarea, ci și vor ușura. se potrivesc cu restul accesoriilor de bucătărie. Realizate din plastic, vor facilita spalarea. Pe lângă periile, elementele indispensabile ale organizării chiuvetei sunt bureții. Folosim bureți de mai multe ori pe zi, motiv pentru care este atât de important ca aceștia să fie la îndemână și să faciliteze spălarea. Oferim mai multe tipuri de bureți. În funcție de preferințele dvs., putem achiziționa bureți cu mâner, bureți multifuncționali sau bureți pentru suprafețe delicate la curățare pahare de vin din cristal lucrate manual. Achiziționarea accesoriilor de bucătărie nu ar trebui doar să sporească confortul spălării vaselor, ci și să ne faciliteze introducerea organizarea chiuvetei și să mențină bucătăria îngrijită. Estetica. a interiorului nu este mai puțin importantă. De cele mai multe ori, lângă chiuvetă, punem lichid de spălat vase adus direct din magazin. Cu toate acestea, pentru a menține un interior elegant, oferim un dozator de detergent. Un dozator de detergent care sta pe chiuvetă vă va permite să turnați rapid o cantitate mică de lichid pe chiuvetă. burete, datorită căruia vei păstra dozatorul pentru mai mult timp. În plus, dozatoarele sunt ușor de întreținut. Reumplerea dozatorului de detergent nu este nicio problemă. În plus, un dozator din ceramică sau plastic va fi un element frumos al decorului.

Organizarea bucătăriei este ușoară!

Sperăm că datorită mini-ghidului nostru ați învățat cum să vă mențineți bucătăria îngrijită. Sperăm, de asemenea, că de acum înainte organizarea chiuvetei va fi o plăcere pentru tine. Nu ai nevoie de multe pentru a avea o bucătărie frumoasă și funcțională. Cu accesoriile potrivite, organizarea eficientă în bucătărie este ușoară!

To Top