Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Oglinzi de baie

Baia este un loc unic pe harta casei. Spre ea ne îndreptăm pașii imediat după trezire pentru a face un duș rapid și răcoritor, a ne îmbrăca, a ne coafura, a ne machia discret și apoi a

merge la ieșire. Prin urmare, merită să ne asigurăm că spațiul în care petrecem atât de mult timp este nu doar elegant și stilat, ci mai ales practic, ceea ce ne va facilita și grăbi pregătirile de dimineață.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Oglindă de perete negru agățat decorative ESHA
  38%
  24h
  Oglindă de perete negru agățat decorative ESHA
  127,17 RON Regular Price 153,95 RON
 2. Oglindă ovală HUB culoare gri
  35%
  24h
  Oglindă ovală HUB culoare gri
  Special Price 516,95 RON Regular Price 799,95 RON
 3. Oglindă rotundă HUB culoare gri
  35%
  24h
  Oglindă rotundă HUB culoare gri
  Special Price 688,95 RON Regular Price 1.066,95 RON
 4. Oglindă rotundă HUB
  35%
  24h
  Oglindă rotundă HUB
  Special Price 410,95 RON Regular Price 630,95 RON
 5. Oglindă HUB
  24h
  Oglindă HUB
  1.211,95 RON
 6. Oglindă HUB
  24h
  Oglindă HUB
  816,95 RON
 7. Oglindă HUB
  24h
  Oglindă HUB
  361,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Când amenajăm acest interior extrem de important, să acordăm o atenție deosebită produselor de zi cu zi. Oglinzile si oglinzile integrate cu pricepere in decorul amenajarii vor mari optic spatiul. Mai mult, în suprafața lor netedă, de sticlă, putem arunca o privire înainte de a merge la școală sau la serviciu, asigurându-ne că părul nostru este aranjat frumos și cămașa pe care o purtăm este perfect călcată, ceea ce ne va scuti de stres la sosire. Deci, la ce ar trebui să cauți atunci când alegi oglinzile de baie? Ce modele sunt mai bune pentru utilizarea de zi cu zi? Agățați, în picioare sau poate cei atașați de perete? La aceste întrebări și la alte întrebări se răspunde mai jos!

Oglinzi pentru baie - practice sau elegante?

Baia este o cameră în care se întâmplă multe. Aburul este în aer, radiatoarele funcționează la viteză maximă. Este cald și umed. Așadar, dacă dorim ca interiorul nostru să arate elegant și stilat pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să ne înconjurăm cu produse care vor fi rezistente la schimbările bruște de temperatură și umiditatea ridicată. La categoria oglinzilor de baie am adunat cateva zeci de propuneri inedite. Fiecare dintre ele este adaptată la condițiile specifice din această cameră.

Chiar și după multe luni de utilizare, oglinzile de baie pe care le prezentăm nu își pierd aspectul și proprietățile unice. Care este secretul lor? În utilizarea sticlei speciale, durabile și a materialelor însoțitoare - oțel inoxidabil, zinc, fier sau plastic. Pentru iubitorii de minimalism omniprezent, recomandăm oglinzi dreptunghiulare sau rotunde. Înconjurat de rame subțiri metalice. Se armonizează perfect cu decorul aranjamentelor brute, monocromatice. Admiratorii abordării scandinave a subiectului designului interior le vor plăcea cu siguranță oglinzile suspendate cu o curea largă de piele atașată de cadru. Designul lor original va completa perfect aspectul interioarelor, abundând în culori luminoase, discrete și materiale naturale. Dar asta nu este tot. În magazinul online restilo există și oglinzi decorative unice, create pentru cei dintre noi cărora le place stilul glamour. Grele, aurii, bogat decorate - atârnate pe perete, vor sublinia frumusețea aranjamentelor inspirate din bogăția și splendoarea vechiului Hollywood.

Oglinzi de perete cu cadru - Produse pentru cele mai exigente

Pentru persoanele care apreciază gradul de utilizare a produselor de care se înconjoară, am pregătit ceva special. O colecție de oglinzi de perete cu cadru! La prima vedere, seamănă cu oglinzile clasice de baie, dar când le vom privi cu atenție, vom observa cu siguranță că au rame mult mai elaborate, creând un fel de rafturi și compartimente, permițându-vă să depozitați inteligent produsele și accesoriile cosmetice preferate. de vederea oaspeților. Tot ce trebuie să faci este să strângi obiectele necesare și să le ascunzi în spatele geamului de sticlă, iar baia va fi îngrijită și ordonată - este atât de simplu! În magazinul online Restilo, oglinzile cu rame vin în multe forme, printre care: oglinzi rotunde, pătrate, ovale, dreptunghiulare sau hexagonale.

Merită să acordăm o atenție deosebită celor din urmă, deoarece atrag privirea cu forma lor neobișnuită. Prin urmare, sunt un decor grozav al unui spațiu de baie decorat în stil modern sau industrial. Desigur, în afară de formă, dimensiunea oglinzilor este extrem de importantă. Vestea bună pentru toți clienții noștri este că gama noastră de oglinzi suspendate include atât modele mici, medii și mari. Așadar, fiecare îl poate alege pe cel mai potrivit dimensiunii pereților și propriilor nevoi și preferințe personale.

Oglinzi cu LED - de neînlocuit în timpul machiajului de zi cu zi

O analiză a propunerilor selectate disponibile în Restilo este în urmă. Până acum, nu am atins în mod deliberat subiectul oglinzilor cu LED-uri, deoarece credem că merită cinci minute proprii. De ce? Ei bine, oglinzile cu LED combină tot ce ne place - frumusețe și proprietăți practice. Micile lămpi fluorescente încorporate în cadru luminează spațiul, permițându-ne să ne vedem în reflexia sticlei. Culoarea optimă a luminii înseamnă că atunci când facem machiajul de dimineață, nu trebuie să ne îngrijorăm că punem prea mult fard de obraz pe obraji sau frecăm neglijent fondul de ten pe linia maxilarului. Oglinzile cosmetice au avantajul că nu distorsionează culorile. Ceea ce vedem pe o suprafață netedă este cât se poate de aproape de modul în care suntem percepuți de ceilalți în lumina zilei. Acest lucru minimizează riscul de a face o gafe de machiaj și nu numai. Ne permite să facem un machiaj rapid, de zi cu zi, fără să ne îngrijorăm de faptul că toate eforturile noastre vor fi stricate de un ruj sau rimel prost aplicat stropit sub ochi, pe care nu le-am observa dacă nu ne-am vopsi în fața. oglinda LED.

Așadar, dacă până acum pregătirile noastre de dimineață s-au desfășurat în fața unei oglinzi obișnuite de baie, ceea ce însemna că nu am fost întotdeauna mulțumiți de aspectul nostru, poate că este momentul potrivit să încercăm ceva nou și decorați completa baia cu o oglindă LED de înaltă clasă? În gama noastră largă de oglinzi cosmetice, fiecare femeie va găsi ceva pentru ea!

Oglinzi pentru baie sau cosmetice?

Vorbind de oglinzi suspendate, este timpul pentru oglinzi cosmetice în picioare și pe perete. Spre deosebire de predecesorii lor, sunt mult mai mici. Cel mai adesea pătrate sau rotunde, închise în rame subțiri, argintii sau aurii. Datorită dimensiunilor reduse, ușurinței și designului mobil – le putem muta cu ușurință dintr-un loc în altul. Aceasta înseamnă că atunci când vrem să ne uităm în oglinda cosmetică, nu trebuie să stăm drept la chiuvetă și să ne uităm la perete. Tot ce trebuie să faci este să iei în mână oglinda de machiaj și să te apropii de geam cu ea, unde va fi cea mai bună lumină; ne vom așeza cu el pe carcasa căzii sau pe pervazul ferestrei. Oriunde avem chef!

La ce să acordați atenție, există o gamă largă de produse pe piață. Dacă ne pasă de un accesoriu care să ne servească ani de zile, este bine să alegem unul din inox de înaltă calitate, rezistent la condițiile existente în baie. Vopsit în alb sau auriu, sau într-o culoare clasică argintie. De asemenea, merită să luați un moment pentru a citi specificațiile tehnice ale fiecărui model. Se poate dovedi că unele dintre oglinzile cosmetice oferite vor fi cu două fețe sau echipate cu mărire de două, cinci sau zece ori. Acestea vor fi deosebit de utile atunci când se efectuează machiaj precis al ochilor sau vopsirea acasă a sprâncenelor și a genelor cu henna.

O selecție largă de oglinzi pentru baie la Restilo

Mici și mari. Pătrat, rotund, dreptunghiular, oval, diamant sau hexagonal. Cu sau fără cadru din lemn. Sperăm ca după citirea mini-ghidului nostru, alegerea oglinzii potrivite pentru baie nu va pune probleme majore, dimpotrivă - veți găsi cu ușurință oglinda de baie de vis, armonizându-se perfect cu aspectul mobilierului și al altor accesorii. Dacă aveți probleme cu plasarea unei comenzi, vă rugăm să contactați Departamentul nostru de asistență pentru clienți. Angajații noștri vă vor sfătui și vă vor ajuta să alegeți produsul potrivit. Vă invităm să vă familiarizați cu gama completă de oglinzi și oglinzi disponibile la Restilo. Modelele colectate încântă prin aspectul lor elegant și proprietățile practice!

To Top