Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Oglinzi

Atunci când creăm un aranjament interior de vis, ne concentrăm cea mai mare parte a atenției asupra selecției de mobilier elegant și a altor elemente de echipament. Cu toate

acestea, merită să facem un pas mai departe și să petrecem timp pentru a găsi decorațiuni unice, care nu doar să sublinieze caracterul spațiului, ci și să ne ajute să creăm o atmosferă unică, unică în el. Oglinzile decorative sunt un exemplu perfect de produse care își îndeplinesc sarcina sută la sută.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Oglindă hexagonal MINA culoare negru
  37%
  24h
  Oglindă hexagonal MINA culoare negru
  Special Price 53,31 RON Regular Price 84,95 RON
 2. Oglindă BAILA culoare auriu
  37%
  24h
  Oglindă BAILA culoare auriu
  Special Price 54,15 RON Regular Price 85,95 RON
 3. Oglindă rotundă TESIA culoare negru
  37%
  24h
  Oglindă rotundă TESIA culoare negru
  Special Price 37,05 RON Regular Price 58,95 RON
 4. Oglindă rotundă KISH culoare negru
  18%
  24h
  Oglindă rotundă KISH culoare negru
  Special Price 95,59 RON Regular Price 115,95 RON
 5. Oglindă TOZAL culoare maro natural
  37%
  24h
  Oglindă TOZAL culoare maro natural
  Special Price 60,02 RON Regular Price 95,95 RON
 6. Oglindă rotundă SENSE culoare alb
  38%
  24h
  Oglindă rotundă SENSE culoare alb
  Special Price 81,19 RON Regular Price 129,95 RON
 7. Oglindă rotundă ROTI culoare maro deschis
  38%
  24h
  Oglindă rotundă ROTI culoare maro deschis
  Special Price 157,95 RON Regular Price 252,95 RON
 8. Oglindă ovală EBELE culoare auriu spre interior
  50%
  24h
  Oglindă ovală EBELE culoare auriu spre interior
  Special Price 192,92 RON Regular Price 385,95 RON
 9. Oglindă de perete negru agățat decorative ESHA
  38%
  24h
  Oglindă de perete negru agățat decorative ESHA
  127,17 RON Regular Price 153,95 RON
 10. Oglindă HUBBA
  24h
  Oglindă HUBBA
  1.103,95 RON
 11. Oglindă ovală HUB culoare gri
  35%
  24h
  Oglindă ovală HUB culoare gri
  Special Price 516,95 RON Regular Price 799,95 RON
 12. Oglindă rotundă HUB culoare gri
  35%
  24h
  Oglindă rotundă HUB culoare gri
  Special Price 688,95 RON Regular Price 1.066,95 RON
 13. Oglindă rotundă HUB
  35%
  24h
  Oglindă rotundă HUB
  Special Price 410,95 RON Regular Price 630,95 RON
 14. Oglindă HUB
  24h
  Oglindă HUB
  1.211,95 RON
 15. Oglindă HUB
  24h
  Oglindă HUB
  816,95 RON
 16. Oglindă HUB
  24h
  Oglindă HUB
  361,95 RON
 17. Oglindă DIMA
  24h
 18. Available soon Oglindă ODEM culoare bej motiv boho stil boho
  60%
  Oglindă ODEM culoare bej motiv boho stil boho
  Special Price 61,83 RON Regular Price 154,95 RON
 19. Available soon Oglindă formă neregulat BAMOA culoare auriu
  19%
  Oglindă formă neregulat BAMOA culoare auriu
  Special Price 36,50 RON Regular Price 44,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Agățate de pereți, acestea își însuflețesc instantaneu aspectul. De asemenea, măresc optic spațiul. Ele fac camera să pară mult mai luminoasă și mai spațioasă. Deci, ce ar trebui să cauți când faci cumpărături? Ce oglinzi decorative vor funcționa în camera de zi și care în dormitor sau hol? Este mai bine să punem o oglindă decorativă mare sau poate mai multe oglinzi suspendate mai mici ne vor ajuta să obținem efectul dorit? Ce modele vor funcționa bine în interioare glamour și care se vor potrivi perfect în stilul cool, scandinav? Găsiți răspunsuri la aceste întrebări și la alte întrebări mai jos

Oglinzi suspendate: un ghid de stil rapid

Când amenajăm interiorul, depunem mult efort pentru a ne asigura că toate elementele de mobilier funcționează perfect împreună, creând un întreg coerent. Prin urmare, atunci când decideți să cumpărați un decor sub forma unui panou de sticlă neted, închis într-un cadru decorativ, ar trebui să acordăm o atenție deosebită aspectului general al produsului. De exemplu – în aranjamente glamour, care abundă în materiale grele, fluide și accesorii aurii, care atrăgătoare, oglinzile decorative pe lanțuri vor arăta cel mai frumos.

În magazinul Restilo, puteți întâlni oglinzi decorative glamour individual sau în seturi gata făcute formate din trei sau cinci piese. Este suficient să le atașați de perete, iar compoziția astfel creată vă va încânta nu numai pe dumneavoastră, ci și pe oaspeții pe care îi invitați. Rămânând pe subiectul interioarelor inspirate din splendoarea și bogăția Vechiului Hollywood - atunci când căutați decorațiuni perfecte, merită să acordați o atenție deosebită oglinzilor decorative aurii. În forme clasice (cerc, dreptunghi) sau ceva mai extravagante (romb, hexagon). Ramele vopsite cu vopsea lucioasă se vor potrivi perfect cu aspectul spațiilor elegante, luxoase.

Oglinzi decorative vs. Abordarea scandinavă a mobilierului

Dacă, totuși, nu vă simțiți bine în compania auririi și stucurilor, căutarea oglinzilor suspendate perfect potrivite cu aspectul interiorului ar trebui redirecționată către un alt mod ușor diferit. urmări. Cine știe, poate se va dovedi brusc că stilul cool, scandinav, este aproape de inima ta? Oglinzi decorative în rame de lemn sau cele cu o curea decorativă, largă din piele, atașată de un cadru metalic? Modelele colectate în magazinul online Restilo încântă prin diversitatea lor - forme originale, precum și materiale neobișnuite din care au fost realizate.

În oferta noastră veți găsi atât oglinzi decorative mari, cât și mici. Modele rotunde, pătrate sau triunghiulare. Cele închise în rame aurii, argintii, negre, albe sau cupru, precum și cele prinse de lanțuri subțiri, delicate. Agățat și în picioare. Și, deși diferă ca stil, ele sunt unite prin manopera de înaltă calitate și sticla durabilă și durabilă utilizată în timpul producției. Produsele disponibile in categoria „decoratiuni – oglinzi decorative” sunt perfecte pentru living, dormitor, birou de acasa, dressing sau hol. Multitudinea aplicațiilor lor îi face să se îndrăgostească de toți iubitorii de obiecte frumoase și în același timp utile.

Cum să subliniați atmosfera unui pod industrial cu o oglindă neagră suspendată?

Tendințele de design interior vin și pleacă. Se schimbă ca într-un caleidoscop. Așa că dacă nu vrem să riscăm ca oglinzile decorative pe care le alegem să se plictisească după ceva timp și să nu se mai potrivească cu designul interior, merită să pariezi pe soluții clasice, dovedite. Oglinzile de hol sunt o propunere universală, atemporală. Datorita culorii lor - se armonizeaza frumos atat cu camerele amenajate traditional cat si modern. In cazul amenajarilor rustice este suficient sa le agatati pe un perete neted, crem. Cu toate acestea, atunci când amenajați o cameră inspirată din stilul New York, este bine să adăugați câteva completări interesante de la granița dintre vechi și nou. Acestea pot fi din metal, agățate, constelații artistice sau decorațiuni originale găsite la o piață de vechituri. Este important ca aspectul lor să nu distragă atenția de la oglinda decorativă neagră, ci să constituie un tot consistent și coerent cu aceasta.

Desigur, compania la care se va găsi oglinda noastră decorativă din cadru nu este totul. Locul unde le agățăm este extrem de important. La urma urmei, nu este vorba doar de a umple spațiul gol cu decorațiuni fanteziste, ci și de a-l integra în designul interior, astfel încât să devină o parte inseparabilă a întregului. S-a armonizat perfect cu celelalte elemente, fiind un plus frumos si util. În acest scop, oglinda decorativă neagră ar trebui să fie atârnată la o astfel de înălțime încât să vă puteți privi liber într-un geam neted de sticlă. Deci nu poate fi fixat prea sus sau prea jos. Cel mai bine este să ceri o a doua persoană să meargă în locul unde oglinda decorativă este să atârne în cadru și să o țină în aer pentru o clipă. Dacă decidem că un astfel de decor este optim pentru noi - putem merge mai departe și atașăm decorațiunile.

Un brevet pentru a vă păstra garderoba ordonată? O oglindă în picioare cu cuier!

Din diverse motive, se poate întâmpla, de asemenea, să nu dorim să facem găuri în perete sau să dăm cuie în el. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la o oglindă decorativă. Doar, în loc de un model suspendat, ne hotărâm o oglindă în picioare. In magazinul online Restilo ti-am pregatit doua oferte inedite. Ele combină nu numai un aspect la modă, modern, ci și proprietăți practice. Fiecare dintre produsele pe care le oferim are un cadru special din lemn sau metal care vă permite să depozitați elementele esențiale de zi cu zi.

Așadar, oglinda în picioare HUB este echipată cu o scară îngustă cu patru trepte. Datorită faptului că a fost plasat chiar în spatele geamului de sticlă, hainele și accesoriile atârnate de acesta sunt invizibile pentru restul gospodăriei și invitații. Oglinda pe picioare VALLA (disponibilă în negru sau alb) a fost atașată între două umerase metalice. Arata un pic ca niste stalpi metalici pe care ii gasim in magazinele de haine. Întreaga structură este ușoară și nu ocupă mult spațiu. Cu toate acestea, permite depozitarea inteligentă a îmbrăcămintei exterioare și a pantalonilor și, datorită raftului îngust încorporat în aripa stângă, de asemenea, accesoriile necesare, produse cosmetice și parfumuri.

Machiaj de dimineață lângă oglinda de la masă? Suntem pentru da!

Am vorbit deja despre decorațiuni mari suspendate și în picioare. Așa că este timpul pentru oglinzile de masă mici, dar extrem de interesante. Ele diferă de predecesorii lor nu numai prin dimensiune, ci și prin aplicare. Nu sunt obișnuiți să privească întreaga silueta și îmbrăcămintea. Acestea vă permit să vă concentrați asupra detaliilor, precum machiajul sau coafura atent aranjată. Atașate de baze solide din metal sau plastic, acestea aderă perfect la sol. Nu se clătina și nu se leagănă. Deci sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Vă invităm să vă familiarizați cu colecția completă de oglinzi de masă la Restilo. Oferta noastră include ceva pentru iubitorii de interioare romantice inspirate de clima din Provence, precum și cele decorate în stilul mansardelor moderne, industriale. Dacă întâmpinați probleme la alegere, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Consilierii specializați vă vor ajuta să luați o decizie și vă vor ghida în siguranță prin întregul proces de achiziție.

To Top