Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Oale sub presiune

Când avem multe responsabilități pe umerii noștri și nu avem absolut timp de nimic, de multe ori renunțăm să mai pregătim mese delicioase, de casă. Din păcate, cu efecte diferite

asupra sănătății noastre. Alimentele pe care le putem obține în barurile fast-food sunt grase și calorice. Nu avem nicio influență asupra calității ingredientelor, cantității de condimente și conservanți folosiți. Cum să o repar? Răspunsul este - cu o oala sub presiune! Aceste dispozitive inteligente ne vor ajuta să facem mâncăruri gustoase, reducând timpul de preparare a acestora cu aproape 70%. Mai mult, utilizarea oala sub presiune pentru inducție va economisi nu numai timp, ci și bani.La urma urmei, un timp de gătit mai scurt înseamnă și un timp mai scurt de utilizare a plitei cu inducție, ceea ce se traduce printr-un consum mai mic de energie. Asta nu este tot, oalele sub presiune din oțel inoxidabil sunt ușor de întreținut. Îngrijite corespunzător, ne vor servi mulți ani. Achiziționarea unei oale sub presiune nu trebuie percepută ca o cheltuială unică, ci o investiție excelentă pentru o lungă, lungă perioadă de timp .

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum este construită o oală sub presiune?

În primul rând, câteva cuvinte despre cum arată o oala sub presiune? Acest lucru ne va ajuta să înțelegem de ce are avantajul față de oalele tradiționale. Ei bine, oala sub presiune sunt cel mai adesea realizate din aluminiu durabil sau oțel inoxidabil de înaltă calitate. La prima vedere, seamănă cu feluri de mâncare obișnuite pentru gătit supe și legume, dar nu este nimic obișnuit la ele. Ce ar trebui să înțelegem prin asta? Partea inferioară a oalei sub presiune arată ca o oală clasică, dar când ne uităm înăuntru, putem vedea că fundul oalei a fost întărit, uneori chiar de trei ori. Toate acestea pentru a face întregul mai durabil și căldura se răspândește uniform. Un alt element al oalei sub presiune este un capac special(cu sau fara garnitura), in functie de ce model de oala sub presiune alegeti, acesta poate fi atasat de vas prin prindere sau folosind interblocarea. Ceea ce este de remarcat, capacele au adesea supape speciale - o supapă de reglare care controlează cantitatea de abur extrasă din oala sub presiune și o supapă de siguranță - care se deschide atunci când prima supapă este blocată. Pentru ce avem nevoie de ele? Contrar a ceea ce cred unii dintre noi, oala sub presiune nu este un vas 100% etanș. Dacă ar fi așa, la atingerea unui anumit nivel de presiune, vasul ar sparge din interior. Autoritățile de reglementare sunt acolo pentru a preveni acest lucru.

Cum funcționează o oală sub presiune?

Acum că știm puțin despre construcția unei oale sub presiune din oțel inoxidabil, haideți să vorbim despre cum funcționează. Pentru a începe gătitul rapid cu oala sub presiune din oțel inoxidabil, trebuie mai întâi să punem vasul pe aragaz. Apoi puneți ingredientele din care doriți să pregătiți vasul în oală și turnați apă peste ele. Apoi, acoperiți totul cu capacul din oțel inoxidabil atașat la oala sub presiune și porniți aragazul nostru. Când după un timp supapa oala sub presiune va crește și va începe să fluieră - acesta este un semnal pentru noi să reducem flacăra. Ce altceva ar trebui să știm despre manipularea unei oale sub presiune din oțel inoxidabil? De exemplu, odată ce ați pus legume în oala sub presiune din oțel inoxidabil, nu ar trebui să ridicați capacul sub orice circumstanțe - chiar și atunci când vrem să adăugăm ceva sau să încercăm felul în care gustul preparatului pe care îl pregătim. Ridicarea capacului oala sub presiune din oțel inoxidabil va face ca presiunea să scadă drastic, temperatura va scădea și ea, iar dispozitivul se va transforma într-o oală obișnuită. Deci, să ne amintim despre asta înainte să ajungem în spatele capacului și să-i ridicăm capacul. Nu am dori ca toată gătitul noastră într-o oală sub presiune din oțel inoxidabil să fie irosită!

Cat timp durează prepararea unui fel de mâncare într-o oală sub presiune din oțel inoxidabil?

Cât timp durează pregătirea unui fel de mâncare într-o oală sub presiune din oțel inoxidabil este o chestiune foarte individuală. Totul depinde de ce fel de mâncare urmează să apară în farfurii noastre, ce ingrediente intenționăm să folosim, în ce cantități și proporții vor fi folosite. Potrivit unora, cartofii gătiți într-o oala sub presiune din oțel inoxidabil vor fi gata în doar opt minute. Supă de legume - în aproximativ o duzină de minute, bulion hrănitor - în douăzeci și cinci de minute și carne de vită aromată - în mai puțin de jumătate de oră. Să ne gândim singuri ce economie de timp uimitoare este aceasta! În loc să petreci ore îndelungate în bucătărie, doar câteva minute sunt suficiente pentru a te bucura de o masă delicioasă și sănătoasă. Așadar, dacă încă ne întrebăm cui este destinată oala sub presiune din oțel inoxidabil - răspunsul este trivial drept. Ei bine, oala sub presiune din oțel inoxidabil este un dispozitiv perfect pentru oricine dorește să pregătească mâncăruri gustoase, de casă, într-un mod rapid, ușor și plăcut. Avantajele unei oale sub presiune din oțel inoxidabil vor fi apreciate de gospodinele ocupate, studenții care lucrează sau iubitorii de alimentație sănătoasă.

Cum să vă îngrijiți corect oala sub presiune?

Pentru ca oala noastră sub presiune să ne servească mulți ani, un lucru este sigur. Trebuie să avem grijă de el. În consecință, deci cum? În primul rând, înainte de a începe întreținerea oala sub presiune, trebuie să citim instrucțiunile incluse în ambalaj. În ea vom găsi răspunsuri la întrebările care ne deranjează, printre care: este oala sub presiune pe care o alegem pentru mașina de spălat vase, o putem păstra la frigider, va funcționa numai la aragazul pe gaz, sau este potrivită și pentru utilizarea pe plite cu inducție, ceramică sau electrice? Mai bogați cu astfel de cunoștințe, vom putea să îngrijim corespunzător echipamentul și, în schimb, ne va răsplăti cu mâncăruri delicioase, de casă, bogate în nutrienți și vitamine valoroase. În cele din urmă, să ne mai luăm câteva momente pentru a vedea gama largă de oale sub presiune din oțel inoxidabil disponibilă la Restilo. Fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea se caracterizează printr-un design clasic, atemporal. Elegante si functionale, vor completa perfect decorul oricarei bucatarii, atat moderna cat si traditionala.

Ce oală sub presiune din oțel inoxidabil să alegeți?

Oala sub presiune Magnum recomandată în special fanilor minimalismului - mânerele sale simple, îndreptate în sus și capacul elegant vor arăta grozav printre mobilier neted, într-o singură culoare și panouri de perete din sticlă. Oala sub presiune BIO Exclusive, pe de altă parte, va atrage cu siguranță chiar și pe cei mai pretențioși clienți. Cei care, mai presus de toate, prețuiesc calitatea și manopera atentă. Ceea ce este de remarcat, acest model este disponibil în două versiuni - single și double. Daca decidem sa alegem un set, putem conta pe doua oale - unul mai mic cu o capacitate de patru litri si unul mai mare cu o capacitate de sase litri. Vasele vin cu un capac asortat, cu o supapă care reglează cantitatea de abur degajată și o supapă de siguranță. De asemenea, atunci când alegem oala sub presiune Ultima, putem alege între un singur dispozitiv și un set de două.

To Top