Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mobilier

Să ne imaginăm camera de vis. Ce vedem? O cameră luminoasă și spațioasă? Ferestre orientate spre vest? Podele de lemn? Cu siguranță fiecare a văzut ceva diferit în viziunea lor.

Cu toate acestea, suntem siguri că această imagine include și mobilier ideal pentru sufragerie. Nimic neobișnuit. Mobilierul perfect selectat vă va permite să creați un aranjament coerent și unic.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Bibliotecă deschisă cu trei etaje Stejar TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Bibliotecă deschisă cu trei etaje Stejar TRAX 67x32x88,5
  Special Price 229,95 RON Regular Price 357,95 RON
 2. Pat IMRA
  Pat IMRA
  1.734,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Indiferent de amenajarea spațiului pentru care decidem, aceasta trebuie să ne facă să ne simțim confortabil în cei patru pereți. În mini-ghidul nostru, vă vom arăta cum să amenajați un spațiu la modă cu mobilier modern și vă vom dezvălui câteva idei pentru o măsuță de cafea. Bun venit!

Cel mai la modă mobilier

Deși aranjamentele clasice nu se demodează, în fiecare an designerii introduc un pic de culoare proaspătă pe cei patru pereți. De exemplu, anul 2020 în ceea ce privește designul interior este divers și extrem de interesant. Uităm de minimalismul cool și invităm mai multe culori, texturi expresive și modele geometrice în spațiul de acasă. Cu toate acestea, ultimele tendințe nu ar trebui să ne dicteze gusturile, ci doar să fie o inspirație pentru noi. De aceea, vă vom prezenta idei la modă pentru amenajarea camerelor folosind mobilier clasic – într-o versiune nouă, fantezică.

Prima dintre tendințe este savana fierbinte și expresivă cultural. Elementele caracteristice ale acestui stil sunt culorile calde și modelele etnice. sufragerie este perfectă pentru roșu, portocaliu și tot felul de bej. Atunci când alegeți mobilier într-un climat african, merită să alegeți modele din lemn. O idee interesantă ar fi, de exemplu, cufere făcute din rădăcini de copac. Nu numai nuanțele deschise ale acestui material natural vor fi grozave aici, ci și produsele din abanos. Într-o cameră decorată într-un climat de savană, desigur, nu pot lipsi motivele animale. Așa că merită răspândit pe scaune, de exemplu, textile de casă într-un imprimeu cu pete, puneți o oală de lut pe mese și simți atmosfera fierbinte din sud acasă.

Deoarece vorbeam despre un safari uimitor, să rămânem la subiectul naturii. O tendință mereu prezentă este eco-ul omniprezent, care apare din ce în ce mai des nu doar în amenajările camerelor, ci și în decorul întregii case. Mobilier din lemn, materiale naturale, lumina subtila - toate acestea fac usor de linistit si relaxat intr-un spatiu amenajat in armonie cu natura. Armonia celor patru pereți este introdusă și de o altă tendință a anului 2020 - geometria. Triunghiurile și pătratele în combinație cu culori puternice și vibrante sunt ideale pentru apartamentele moderne și spațioase. Într-un spațiu amenajat cu ajutorul figurilor geometrice, mobilierul modern va fi perfect. Design neobișnuit, original de mese scandinave și scaune moderne plasate la granița dintre camera de zi și deschis bucătărie nu numai că va atrage privirile oaspeților, ci și va împărți funcțional spațiul. Tendința geometrică poate fi înțeleasă nu doar ca așezarea textilelor de casă și a mobilierului de cameră în forme bine cunoscute nouă de la lecțiile de matematică. Această soluție de amenajare se referă și la aranjarea mobilierului modern în așa fel încât să creeze o compoziție coerentă. O altă direcție de design interior pe care o luăm în 2020 este introducerea unei palete luminoase de culori în camere. Neo menta este una dintre culorile care se va regăsi fără îndoială în multe case. O nuanță de verde excepțional de proaspătă și modernă va fi perfectă atât în spațiile scandinave monocromatice, cât și va crea o pereche interesantă cu o masă de sticlă într-un interior modern. Cu ce să combinați menta subtilă? Cel mai bine este să alegeți o paletă de culori neutre. Mobilierul de cameră în nuanțe de alb și gri este un brevet perfect pentru a crea un aranjament frumos și delicat cu verdeață.

Zona ZEN - Mobilier din lemn în acțiune!

Din ce în ce mai mulți oameni decid să-și amenajeze spațiul de acasă în armonie cu natura, motiv pentru care am decis să dedicăm puțin mai mult spațiu acestui stil unic și plin de energie bună în mini-ghidul nostru. Tendința ecologică în creștere este perfectă pentru designul interior. Culorile neutre și tot felul de materiale naturale - bumbac, in, ceramică și lemn - reflectă perfect mesajul acestei mode. Visând să inviti natura pe cei patru pereți, să nu uităm să amenajăm mobilier din lemn. Pin, fag sau poate bambus? Nu contează ce copac alegem. Este important ca acesta să introducă pacea și liniștea pe care le găsim în sânul naturii. Atunci când creați o zonă ZEN, merită să vă gândiți și la natura înconjurătoare și să optați pentru mobilier la mâna a doua. Câteva tratamente de înfrumusețare sunt suficiente pentru a da o nouă viață unei piese de mobilier vechi în câteva momente.

Metoda de upcycling va funcționa perfect aici. Acesta este procesul de reciclare a materialelor vechi și aparent inutile. Pe de o parte, upcycling-ul vă permite să reduceți deșeurile, iar pe de altă parte, vă permite să obțineți un eco-mobilier unic. Urmând această metodă și filozofia zero deșeuri, putem obține măsuțe de cafea interesante dintr-o paletă curățată și pătată. De asemenea, putem folosi creativ crengile adunate la plimbare. Să le punem într-o farfurie înaltă sau într-un suport de ziar și totul va căpăta o nuanță naturală. In trendul eco, este extrem de important sa ai grija de Mama Pamant, asa ca cu cat mobilierul din lemn este mai putin prelucrat, cu atat mai bine. La urma urmei, tot felul de imperfecțiuni sub formă de noduri, fisuri sau așchii de culoare dau unicității lemnului. Să ne amintim, de asemenea, că lemnul este atemporal și durabil. Mobilierul din lemn ne va însoți ani de zile, oferind interiorului o expresie unică.

Mobilier modern în casa ta -

Seria INDUSTRIAL

Lemnul arată la fel de grozav într-un design interior puțin mai brut și modernist. Este suficient să te uiți la mobilierul modern pentru a vedea cum să folosești eficient acest material natural. Nuanta inchisa a lemnului combinata cu un cadru de otel negru creeaza un produs pe langa care nimeni nu va trece indiferent. Mobilierul elegant de cameră din seria INDUSTRIAL va funcționa perfect într-o cameră decorată în stil mansardă. Simplitatea formei și materialele de calitate excelentă fac din mobilierul modern oferit în magazinul nostru online restilo simboluri perfecte ale esteticii industriale. La urma urmei, tendința derivată din vechile clădiri din New York este sinonimă cu libertatea și arta. Mobilierul proiectat pe modelul echipamentelor care au servit muncitorii din fabrici cu mulți ani în urmă este perceput astăzi ca elemente de designer ale spațiului. Ele îmbină armonios minimalismul cu o formă elegantă și în același timp extraordinară. Utilizarea de materii prime durabile și solide face ca aceste produse să fie extrem de durabile și stabile. Cu o utilizare adecvată și o îngrijire adecvată, acestea vor servi cu succes mulți ani.

Mobilierul modern îi va fermeca pe iubitorii de forme simple, dar expresive. Scaunele din seria INDUSTRIAL vor arăta grozav nu numai într-un interior spațios la mansardă. Ele vor crea o compoziție grozavă cu elemente caracteristice designului interior într-un stil colonial și eclectic. Fanii monocromului din spațiul de acasă vor aprecia funcționalitatea și valoarea estetică a acestui mobilier modern. Un perete neted, neutru, în alb sau gri, se va dovedi a fi o bază excelentă pentru aceste produse încântătoare. Mobilierul modern oferit în magazinul nostru online Restilo este dovada că, cu tendințele în continuă schimbare, un apartament în stil mansardă este încă una dintre ideile atemporale și dovedite pentru amenajarea spațiului de acasă.

Mai puțin înseamnă mai mult! Mobilier de cameră care vă va încânta spațiul

Mobilierul pe care îl alegem va rămâne cu noi mulți ani. De aceea este atât de important să selectăm cu atenție diverse tipuri de modele pentru decorul casei noastre, precum și să le potrivim cu propria noastră estetică. Moda trece, iar mobilierul pe care îl alegem cândva ne va ajuta să creăm un spațiu foarte personal în care ne vom bucura să fim. Sperăm că mini-ghidul nostru te-a ajutat să găsești o modalitate de a aranja interiorul. De asemenea, sperăm că v-am convins că mobilierul modern se poate dovedi a fi o soluție atemporală, iar fiecare mobilier pentru cameră nu trebuie să fie doar un ornament, ci și un element funcțional al interiorului.

To Top