Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese scandinave

Moda mobilierului scandi este cu noi de mulți ani și nu există niciun indiciu că se va schimba. Ne-a plăcut stilul din nordul geros al Europei, în special pentru minimalismul

designului și funcționalitatea formelor. Mesele în stil scandinav sunt printre cele mai populare piese de echipament caracterizate prin decorul menționat mai sus. În ghidul de mai jos, ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să găsești modelul perfect pentru interiorul tău.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă DIVAD
  24h
  Masă DIVAD
  789,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Masa în stil scandinav - ce o face să iasă în evidență?

Să începem cu caracteristicile care fac posibilă recunoașterea stilului scandi. Cunoașterea celor mai importante elemente garantează că în procesul de căutare a modelului perfect vei recunoaște cu ușurință masa scandinavă. Unul dintre cei mai caracteristici determinanți este schema de culori. Mobilierul ar trebui să iasă în evidență prin culori strălucitoare, în special alb și diverse nuanțe de gri. Negrul este cel mai adesea un accent sau un mic plus, deși există și mese cu blat întunecat. Elementele netede, într-o singură culoare, sunt combinate cu lemnul. Materia prima naturala in diverse calitati este un alt sfat. Masa în stil scandinav impresionează nu numai prin minimalismul culorilor, ci și prin formele sale. Simplitatea designului nu este sinonimă cu limitarea funcționalității aici - dimpotrivă. Toate mobilierul scandi se caracterizează printr-o funcționalitate extraordinară și nu este diferit în cazul tipului de echipament discutat. Funcțiile suplimentare nu sunt adesea vizibile la prima vedere, deoarece producătorii sunt excelente la ascunderea mecanismelor care nu sunt întotdeauna plăcute din punct de vedere estetic în segmentele individuale de construcție.

Masa scandinava multifunctionala pentru living

Așa cum am menționat puțin mai sus, o masă scandinavă din lemn surprinde adesea prin funcționalitate sporită. Aceasta înseamnă că designul ascunde o varietate de facilități pe care cu siguranță le veți aprecia în timpul utilizării de zi cu zi. Unul dintre cele mai populare sisteme mascate inteligent sub forma unei piese de mobilier este mecanismul de reglare a lățimii blatului mesei. Dacă prețuiești soluțiile multifuncționale și gândești înainte, pariază pe o masă extensibilă scandinavă. Un element al acestui tip de echipament te va ajuta in orice eveniment, vacanta sau alte imprejurari in care gazduiesti familia sau prietenii. Datorită posibilității de a ajusta dimensiunea mesei în funcție de numărul de invitați, veți uita de problema asigurării unui spațiu suficient pentru toți participanții. in oferta noastra veti gasi nu doar modele reglabile cu blat dreptunghiular sau patrat, ci si variante fara margini. Masa rotundă scandinavă este o propunere excelentă pentru o sala de mese modernă, unde suprafața este limitată. Merită subliniat faptul că lipsa marginilor din structura mesei permite aranjarea mai multor locuri.

Cum să alegi o masă în stil scandinav?

Alegerea unui anumit model este o adevărată provocare. Pentru a menține un stil consistent al unui interior dat, merită să alegeți o variantă cu culori asemănătoare celei dominante din împrejurimi. Apoi masa scandinavă se va amesteca cu ușurință în compoziție. Dacă visezi la o atmosferă scandinavă în casa ta, dar majoritatea echipamentelor pe care le ai nu sunt tipice stilului scandinav, nu-ți face griji! Avem un truc simplu care te va ajuta să creezi un aranjament unic în climatul dorit. O singură piesă de mobilier dintr-un decor care diferă de restul poate provoca o anumită disonanță vizuală. Scaunele în stil scandinav vor remedia perfect acest lucru! Este de remarcat faptul că nu trebuie să înlocuiți toate scaunele. Tendințele contemporane de decorare abundă în compozițiile pentru sufragerie și sufragerie, în care blatul mesei este înconjurat de scaune în diverse stiluri. Acest tip de amestec pare interesant și foarte original!

Masa scandinava pentru apartament

Masa în stil scandinav va funcționa în fiecare casă. Persoanele care locuiesc în garsoniere, pentru care fiecare metru pătrat este la preț, ar trebui să opteze pentru modelul pliabil deja menționat. Pentru proprietarii de interioare spațioase, recomandăm mobilier cu o lățime impresionantă a blatului, care va umple perfect încăperea și îi va adăuga un farmec minimalist. Simplitatea constructiei in decorul scandinav este o garantie ca masa scandinava va functiona in diverse incaperi din interiorul casei. Sala de mese este unul dintre cele mai populare locuri unde sunt amenajate de bunăvoie modele din nordul Europei. Nu mai rar sunt aleși și pentru a crea compoziții unice în sufragerie și camere de zi. Dimensiunile compacte ale variantelor individuale fac din această piesă de mobilier o propunere perfectă pentru terasa sau balcon. După cum puteți vedea, este un echipament incredibil de versatil, pe care cu siguranță o veți iubi!

Masa în stil scandinav în Restilo

Abundența meselor scandinave din oferta noastră este cea mai bună dovadă că ne place acest decor. Această predilecție face ca magazinul nostru online să abundă în diverse soluții caracterizate prin caracteristici tipice scandi. Dacă sunteți în căutarea altor elemente de echipament care să funcționeze nu numai în bucătărie sau sufragerie, atunci biroul scandinav vă poate interesa. Multifunctionalitatea unei piese de mobilier destinata studiului si muncii surprinde nu mai putin decat in cazul unei mese! Masa scandinavă perfectă este la îndemâna ta. Cu toate acestea, dacă visezi să introduci în împrejurimile tale alte mobilier cu design scandi, nu uitați să consultați celelalte categorii Restilo.

To Top