Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese rotunde

Masa rotundă este o piesă de mobilier care pare să piardă în continuare teren față de omologul său unghiular. Ne atingem mult mai rar, pentru că deseori suntem însoțiți de

preocupări legate de un aranjament problematic. Merită să subliniem, totuși, că nu numai că este ușor de integrat, dar forma blatului în sine oferă mult mai multe beneficii decât ați putea crede inițial.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Mese rotunde - avantaje

O masă fără margini aduce o serie de avantaje de care nu suntem întotdeauna conștienți. Primele, si in acelasi timp cele mai importante, sunt posibilitatile de amenajare pe care le garanteaza. Un model cu margini rotunjite poate fi inconjurat de un numar mult mai mare de locuri decat un omolog unghiular cu aceeasi suprafata. Acest lucru se datorează faptului că masa rotundă nu este limitată în niciun fel de unghiuri care îngreunează utilizarea blatului de către utilizatori. Un alt aspect pozitiv este legat de perceptia vizuala a mobilierului. Variantele de acest tip par a fi mai moderne, motiv pentru care sunt folosite cu atâta ardoare în compozițiile progresive. Dacă visezi la o sala de mese care să țină pasul cu vremurile, atunci mesele rotunde sunt cea mai bună direcție pe care o poți lua atunci când cauți modelul perfect.

Masa rotundă și dezavantajele acesteia

La Restilo, credem că a fi conștient de avantajele și dezavantajele vă oferă posibilitatea de a alege cea mai bună soluție. Înainte de a cumpăra orice piesă de mobilier, merită cu siguranță să faceți cunoștință atât cu punctele sale forte, cât și cu punctele slabe. Masa rotundă aduce cel mai adesea cu ea preocupări legate de amenajarea problematică. În interioarele mici, fiecare echipament trebuie gândit, deoarece produsele nepractice vor fi rapid verificate de viața de zi cu zi. Se pare că mesele rotunde nu arată bine în sălile de mese mici, unde cel puțin o parte este împinsă de perete. Este de remarcat, însă, că, în mod paradoxal, este într-un spațiu limitat în care își pot prezenta punctele forte cheie. După cum am menționat puțin mai sus, blatul mesei fără margini va găzdui mai multe scaune în jur decât omologul său pătrat. Prin urmare, dacă doriți să aranjați cât mai multe locuri într-un interior mic, o masă rotundă este cea mai bună decizie.

Unde să aranjați o masă rotundă?

Datorita avantajelor oferite de modelul fara margini, mesele cu blatul rotunjit merita folosite in incaperi mici. Când vine vorba de tipul de interioare în care funcționează cel mai bine o masă rotundă, merită subliniat că aici există libertate deplină. Camera de zi, sala de mese sau poate o terasă închisă? Mesele rotunde vor funcționa aproape oriunde! Posibilele limitări pot rezulta numai din materialele din care sunt construite anumite variante. Daca vrei sa iti echipazi balconul cu un model mic de cafea, alege un produs din materiale rezistente la umezeala. În intimitatea casei tale, acest lucru nu este atât de crucial, așa că creativitatea și propriile nevoi pot fi un fel de indicator și principalul determinant.

Mese rotunde pentru bucătărie - cum să compuneți cel mai bine interiorul?

Indiferent de amenajarea unei camere de zi sau a unei mici sufragerie, un plan este esențial. Merită să luați în considerare unde în interiorul selectat este cel mai bine să aranjați piese individuale de mobilier. Nu este diferit când vine vorba de mese rotunde. O sufragerie practica nu trebuie sa fie caracterizata de o suprafata mare. În cazul unei încăperi în care de multe ori nu doar mâncăm mesele, ci și le pregătim, merită să ne concentrăm pe diviziuni. Separarea zonelor oferă efecte spectaculoase și face ca mișcarea în jurul lor să fie o plăcere pură în fiecare zi. Cea mai comună diviziune include două zone: bucătărie și sufragerie. Să ne concentrăm asupra celui de-al doilea dintre acestea, pentru că în el sunt folosite mese rotunde. Atunci când organizați spațiul pentru a lua masa, merită să acordați o atenție deosebită asigurării că toți participanții pot ajunge confortabil la locurile lor. Tocmai din aceasta cauza, nu este cea mai buna idee sa asezi masa langa sau langa perete. Blocarea imobilă împiedică mișcarea liberă, ceea ce poate reduce confortul membrilor gospodăriei sau al oaspeților. Mesele rotunde înconjurate de scaunele tapițate colorate sunt centrul natural al încăperii. Merită să profitați de acest fapt și să plasați o compoziție practică în cel mai reprezentativ și deschis loc.

To Top