Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese pliabile

La proiectarea interioarelor individuale ale casei noastre, merită să acordați o atenție deosebită amenajării elementelor echipamentelor. O organizare bine gândită este

cheia succesului, deoarece susține confortul zilnic de a vă deplasa într-un spațiu dat. De mare importanță este și tipul și construcția mobilierului selectat. Susținătorii aparatelor electrocasnice inteligente și funcționale sunt cu siguranță conștienți de avantajele oferite de o masă pliabilă. Este greu de enumerat utilitatea acestei soluții, pentru că sunt foarte multe! Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că mesele extensibile sunt perfecte atât pentru sufragerie, cât și pentru sălile de mese spațioase.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă EDO
  Masă EDO
  1.877,00 RON
 2. Masă ALBUS
  24h
  Masă ALBUS
  849,00 RON
 3. Masă ARATA
  24h
  Masă ARATA
  3.348,00 RON
 4. Masă ITU
  Masă ITU
  2.224,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Mobilier adaptat nevoilor în schimbare - masă extensibilă

Adevărul este că dimensiunea interioarelor casei nu poate fi modificată în funcție de nevoile actuale. Dacă sufrageria noastră este caracterizată de un spațiu restrâns, alegerea mobilierului este deosebit de importantă în acest caz. Un spațiu proiectat cu pricepere poate găzdui tot ce avem nevoie pentru funcționarea de zi cu zi. În procesul de amenajare a unei camere mici, merită să vă concentrați asupra mobilierului care nu numai că își va îndeplini funcțiile de bază, ci va oferi și beneficii suplimentare. O astfel de soluție este o masă pliabilă din lemn. Designul bine gândit garantează posibilitatea modificării dimensiunii blatului în funcție de cerințele și nevoile actuale. Prin urmare, atât o cină planificată mult mai devreme, cât și o petrecere complet spontană în casă nu vor reprezenta nicio provocare organizațională. Mesele pliante sunt o soluție practică care garantează nici un stres asociat cu planificarea întâlnirilor mărețe, în timpul cărora trebuie să oferim multe locuri pentru toate persoanele invitate.

Mese extensibile practice pentru aranjamente acasă

Este de netăgăduit faptul că mesele extensibile sunt un confort extraordinar care face viața de zi cu zi mult mai ușoară. Deci unde este cel mai bun loc pentru a aranja acest tip de mobilier? În opinia noastră, decizia privind amplasarea unui astfel de echipament practic ar trebui să depindă de răspunsul la o întrebare simplă: în care dintre camerele de acasă primim cel mai des oaspeți? Dacă este o zonă de luat masa în bucătărie, este bine să amenajați o masă extensibilă din lemn în acest loc. Din nou, totuși, merită să subliniem că spațiul camerelor selectate poate să nu corespundă întotdeauna cu planurile noastre. Condițiile determinate de suprafața pătrată sunt necruțătoare - o sufragerie mică și îngustă poate să nu fie cel mai bun spațiu. In acest caz, bunul simt iti spune ca este bine sa iti schimbi putin intentia initiala. Dacă camera de zi este cel mai spațios interior al casei noastre, crearea unei zone de oaspeți aici se poate dovedi a fi un succes!

Mese extensibile pentru sufragerie și modele pentru sufragerie

Mesele extensibile pentru sufragerie nu sunt diferite de modelele de sufragerie. Noi suntem cei care, atunci când alegem un loc în care să le amenajăm, le dăm destinația finală. Cu siguranță, însă, puteți observa anumite tendințe care indică la ce variante ajungem mai des în anumite încăperi. Mesele rotunde pliante sunt adesea alese pentru compozițiile de bucătărie. Motivul pentru care faceți acest lucru este cel mai adesea legat de spațiul limitat. Este de remarcat faptul că piesa de mobilier fără margini poate găzdui un număr mai mare de locuri în comparație cu omologul său unghiular. De aceea, mesele extensibile fără margini sunt atât de comune în sălile de mese mici. Pe de altă parte, atunci când ajungem la un model de sufragerie adaptat nevoilor în schimbare, ne ghidăm adesea după dimensiunea maximă pe care o poate atinge placa superioară. După cum am menționat puțin mai sus, camera de zi este cel mai adesea caracterizată de cel mai mare spațiu. Prin urmare, intuiția și bunul simț sugerează că tocmai în acest loc ne putem permite să amenajăm o piesă mare de mobilier.

Tabel ca centru

Nu este un secret pentru nimeni că mesele servesc cel mai adesea drept centru al interioarelor casei. Întregul concept pentru amenajarea unei anumite încăperi este construit în jurul lor. Înconjurate de scaune elegante din velur, acestea atrag atenția și par să te invite să-ți petreci timpul liber cu familia sau prietenii. Modelele care se pliază în sufragerie, datorită funcției de mărire a blatului mesei, fac ca locația lor să necesite luare în considerare. Prin urmare, merită să ne imaginăm cum va arăta interiorul dat atunci când partea superioară este complet extinsă. Camera va fi încă practică și confortabil de utilizat? O gamă largă de modele disponibile în magazinul nostru face ca toată lumea să găsească cu ușurință o masă pliabilă din lemn care să se potrivească spațiului selectat. Oferim variante cu finisaj stilat, industrial, precum și tipic scandinav sau modern, în care structura poate surprinde cu multe elemente și funcții suplimentare. Lăsați-vă inspirat de lumea practică a mobilierului adaptat nevoilor în schimbare!

To Top