Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese laterale

Masa laterală este adesea numită o piesă de mobilier auxiliară. Este greu să nu fii de acord cu o astfel de afirmație, deoarece accesoriul la îndemână îndeplinește de fapt multe

funcții importante. Utilă în timpul oricărui eveniment familial, în viața de zi cu zi se dovedește a fi o mântuire în diverse situații. Designul ușor permite transportul ușor și adaptarea echipamentului la nevoile curente. În sufragerie, este o piesă de mobilier de neînlocuit și funcțional, care în opinia noastră merită reținută în stadiul de design interior.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Dulap ERGO
  24h
  Dulap ERGO
  446,95 RON
 2. Dulap ERGO
  24h
  Dulap ERGO
  360,95 RON
 3. Dulap ERGO
  24h
  Dulap ERGO
  295,95 RON
 4. Masă HUB
  24h
  Masă HUB
  693,95 RON
 5. Dulap ERGO
  24h
  Dulap ERGO
  219,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Masuță laterală elegantă pentru canapea

În mod intuitiv, canapea este obiectul lângă care aranjam cel mai bine și cel mai adesea o masă laterală la îndemână. Masa laterală care este la îndemână este o adevărată salvare. Pe farfuria de sus, ne bucurăm să punem gustări, lectura preferată sau mici dispozitive electronice. Datorită acestui fapt, proiecția filmului de seară este și mai confortabilă, pentru că tot ce poate fi necesar în timpul difuzării se dovedește a fi chiar lângă noi. Acest lucru permite plăcerea noastră să dureze continuu și neîntrerupt. Masuta laterala pentru canapea se caracterizeaza printr-o forma specifica. Spre deosebire de modelele clasice, partea superioară a mobilierului este extinsă vizual, în timp ce baza ne permite să împingem structura cât mai aproape de diverse tipuri de scaune și canapele.

Rețetă pentru confort - mese auxiliare

Dacă atunci când amenajăm casa, punem confortul pe picior de egalitate cu aspectul, atunci mesele laterale ar trebui să fie cu siguranță în centrul atenției noastre. Mobilierul la îndemână se caracterizează prin dimensiuni mici, datorită cărora montarea lor chiar și în compoziții finite este o sarcină foarte simplă. Doar un singur echipament de acest tip este suficient pentru a ne ușura puțin viața. Unde este cel mai bun loc pentru a-l plasa? După cum am menționat puțin mai sus, sufrageria este spațiul cel mai frecvent ales în acest scop. Dacă vrem să spargem puțin tiparele obișnuite, atunci vă recomandăm o abordare progresivă a creării unei zone de relaxare în sufragerie. În centru este suficient să plasați două fotolii cu mânere, între care va fi o masă auxiliară. Atunci putem fi siguri că interiorul nostru va fi modern și funcțional.

 Cum să alegi mesele laterale pentru casă?

Alegerea unei mese specifice ar trebui să depindă de nevoile practice și estetice. Avem la dispoziție un spectru complet de diferite variante, a căror diferență poate fi legată de diverse aspecte. Topurile rotunde, pătrate și dreptunghiulare sunt prima diviziune. Mergând mai departe, merită să ne uităm la dimensiunile și dimensiunile parametrilor individuali. Nu numai dimensiunea plăcii superioare este importantă, ci și înălțimea locației sale. La ce altceva este bine să fii atent? Un element incredibil de important este baza. Dacă covor pentru sufragerie este un loc în care doriți să aranjați o masă laterală, atunci nu merită să ajungeți la un model pe roți. În acest caz, o variantă cu un cadru dintr-o singură bucată clasic, stabil va fi mai bună. Ultimul lucru este, desigur, aspectul. Tipul de mobilier descris este adesea considerat doar ca un accesoriu. În opinia noastră, însă, merită să ne asigurăm că este un detaliu coerent care se potrivește întregii compoziții.

To Top