Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese din sticlă

Există o piesă de mobilier care atrage mereu atenția, dar nu toți avem curajul să o punem în propriul mediu. Masa din sticla - combina o nota de clasic si modernitate. Este o

propunere excelentă pentru sufragerie și interioare de living în care dorim să creăm aranjamente unice. Tipul de echipament menționat mai sus determină cel mai adesea centrul interiorului selectat. Înconjurat de scaune elegante, este un fel de compoziție care este greu de trecut indiferent. O masă cu blat din sticlă este disponibilă în oferta noastră în diferite versiuni. Veți găsi atât modele cu caracter scandinav, cât și propuneri tipice industriale, perfecte pentru încăperile moderne.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă TORJE
  24h
  Masă TORJE
  944,00 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Mese din sticlă rezistentă la deteriorări

Masa de sticlă este foarte des asociată cu eleganța, care, totuși, este asociată cu inevitabila prudență de utilizare. Blatul strălucitor, deși foarte impresionant, provoacă temeri legate de daune ireversibile. Este dotarea unui living sau a unei sufragerii cu acest tip de mobilier, este justificată teama de durabilitate a elementelor fragile? Răspunsul corect este foarte general și este – depinde. Din fericire, la Restilo, calitatea este de o importanță capitală. Oferta noastră include doar modele realizate din semifabricate de înaltă calitate, care se caracterizează prin rezistență la zgârieturi la suprafață. Prin urmare, mesele din sticlă care fac parte din gama noastră pot fi folosite fără probleme majore. Cu siguranță merită să știți, totuși, că există trucuri simple care sunt bune de folosit atunci când aveți acest tip de mobilier în mediul dumneavoastră. Puteți citi mai jos despre cum să îngrijiți și să protejați o masă de sticlă.

Ce să puneți pe o masă de sticlă?

Blatul mesei din sticlă este adesea cel mai atractiv detaliu. Segmentul strălucitor este foarte ușor de păstrat în ordine impecabilă. Cel mai adesea, este suficientă o pânză de bucătărie umezită cu apă. O ștergere rapidă a suprafeței vă permite să vă bucurați din nou de aspectul dorit al elementului. Ocazional, merită să folosiți agenți de curățare dedicați. Acum că știți cum să curățați corect o masă de sticlă, merită să vă familiarizați cu tehnicile de protecție a unei farfurii delicate. Există multe moduri care, într-o măsură mai mare sau mai mică, pot afecta pozitiv durabilitatea blatului. Cele mai bune metode sunt cele care nu numai că oferă protecție suplimentară, ci și alte beneficii suplimentare. Accesoriile textile precum fețe de masă sunt un exemplu perfect. Materialele colorate nu vor deveni doar un fel de acoperire, ci și un decor elegant, care va adăuga o atmosferă unică împrejurimilor noastre!

Masa practică din sticlă

O bucătărie modernă cu zonă de luat masa este un vis pentru mulți dintre noi. O masă din sticlă va aduce un suflu de atmosferă modernă în interior și va deveni un echipament practic pentru utilizarea de zi cu zi. Dar cum să alegi un model din sute de modele interesante? Primul factor determinant care nu poate fi ignorat este cantitatea de spațiu liber în care urmează să fie aranjat tabelul. Dacă interiorul tău este caracterizat de o suprafață mică, atunci alege un model cu blat rotund. Merită subliniat faptul că varianta fără margini poate găzdui un număr mai mare de locuri decât omologul unghiular. În cazul în care zona nu constituie nicio restricție, alegerea formei depinde doar de preferințele dumneavoastră. Un alt aspect la care merită atenție este, desigur, designul. Mesele din sticla pentru bucatarie surprind prin bogatia design-urilor in care producatorii folosesc diverse forme si materiale. Daca vrei sa introduci o atmosfera care aminteste de scandi in apartamentul tau, alege un model cu rama din lemn. Cu toate acestea, dacă industrialismul ți-a furat inima, atunci varianta cu o bază metalică puternică are șansa să devină cea mai bună alegere.

Masa de living din sticla

Procesul de alegere a unui model care urmează să fie în cele din urmă amenajat în sufragerie nu este diferit de cel descris mai sus. Sfaturile privind dimensiunea camerei și estetica în care dorim să menținem o anumită compoziție sunt cele mai actuale aici. O masă de sticlă de vis pentru sufragerie ar trebui, așadar, caracterizată prin dimensiuni optime și caracteristicile vizuale dorite. Deosebit de remarcat aici este construcția, care ne poate oferi funcționalități suplimentare. Raftul ascuns este locul perfect pentru a pune deoparte ziarele preferate. Deși elementele așezate pe el vor fi parțial vizibile, cu siguranță nu vor îndepărta farmecul întregului. În plus, acest efect poate fi folosit și aranjat pe o masă ascunsă decorări selectate.

Masa la modă din sticlă pentru casa ta

Indiferent ca te intereseaza mesele din sticla pentru living sau mesele din sticla pentru sufragerie, oferta Restilo este plina de variante care abia asteapta sa fie descoperite. Lasa-te inspirat de lumea plina de culoare a mobilierului cu blat lucios. Universalitatea soluției, care este, fără îndoială, o masă din sticlă, este o garanție că va funcționa în orice aranjament de casă.

To Top