Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese de toaleta

O masă de toaletă modernă este o piesă de mobilier inutilă în dormitor pentru unii și un atribut indispensabil al spațiului fiecărei femei pentru alții. Poate fi folosit atat ca

oglinda, raft pentru bijuterii si cosmetice, cat si ca secretara unde ne putem ascunde notitele. O măsuță de toaletă pentru dormitor este un loc foarte personal, așa că merită să alegeți un model care nu va fi doar funcțional, ci și să se potrivească cu designul interior și climatul. Vrei să descoperi alături de noi valoarea extraordinară a meselor de toaletă cosmetice? Consultați mini-ghidul nostru.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Masuță de toaletă cu oglindă - alb, negru sau poate modern? – cum să alegi vanitatea cosmetică perfectă?

Ce ar trebui să iei în considerare atunci când cumperi masa de toaletă perfectă pentru dormitorul tău? În primul rând, trebuie să răspundem la întrebarea pentru ce urmează a fi folosită această piesă de mobilier. Vrem să ne așezăm la el în fiecare zi în timpul rutinei de înfrumusețare de dimineață și seară, sau îl tratăm ca pe un element decorativ al interiorului, pe care să punem o cutie de bijuterii și parfumul preferat?

Un alt aspect este stilul în care este decorat dormitorul nostru. O masă de toaletă modernă, la fel ca și alte piese de mobilier și textile de casă, ar trebui să se armonizeze cu întreaga compoziție a spațiului de acasă. Pentru a menține caracterul romantic al dormitorului unei femei, merită să alegeți o masă de toaletă într-o formă clasică. De asemenea, va fi o idee bună să alegeți o masă de toaletă albă care să sublinieze stilul luminos, subtil al interiorului. La rândul său, în spațiile mai moderne, o piesă de mobilier masivă cu o suprafață de sticlă sau o masă de toaletă neagră cu elemente de marmură la modă și elegantă va fi perfectă. Pe piata exista o gama variata de modele, inclusiv produse dotate cu oglinda de machiaj, cu scaun de toaleta atasat sau cele care constau doar dintr-o consola din lemn sau metal. În acest caz, puteți amesteca liber stilurile atârnând deasupra mobilierului o oglindă de curte veche cumpărată de la o piață de vechituri. Desigur, cel mai important lucru este că o masă de toaletă modernă pentru dormitor să vină în întâmpinarea nevoilor noastre și să se potrivească cu ceea ce avem în vedere. Pentru persoanele cărora le place să facă lucrurile invers, în stilul lor, oferim un vanity cosmetic DIY! Putem folosi o comodă veche în care am păstrat multă vreme haine inutile și nepurtate. Este suficient să puneți produse cosmetice, bijuterii și reviste inspiratoare în sertarele de sus și să atârnați o oglindă fantezie deasupra comodei. Un birou nefolosit poate fi, de asemenea, o bază bună pentru o masă de toaletă. În acest fel, vom crea un stil unic, care cu siguranță ne va permite să creăm un spațiu cu suflet. Indiferent de masă de toaletă pe care o alegem, cel mai important lucru este că utilizarea de zi cu zi este pe deplin confortabilă pentru noi.

5 idei de accesorii pentru dormitor cu o măsuță de toaletă cu o oglindă în rolul principal

Confortul în timpul utilizării este principalul aspect care trebuie îndeplinit atunci când alegeți modelul perfect. Un alt punct important este aspectul mesei de toaleta pentru dormitor. Cu toate acestea, manopera estetică și atentă nu este totul. Această piesă de mobilier ar trebui să se armonizeze perfect cu decorul camerei. Pentru a vă ușura alegerea, vă prezentăm cinci idei pentru o aranjare perfectă cu o masă de toaletă în rolul principal.

Masuță de toaletă mică într-un spațiu romantic

Prima propunere este un spațiu în stil romantic. Printre culorile pastelate și omniprezentele motive delicate, florale, măsuțe mici de toaletă din lemn vor fi perfecte. Modelele durabile și atemporale într-o nuanță de lemn de cireș deschis sau închis vor completa perfect peisajul confortabil și feminin. Măsuțe de toaletă moderne cu oglindă care amintește de cele din vremurile lui Ludwik vor fi perfecte. Lemnul decorat cu caneluri realizate meticulos într-un model floral va fi perfect în acest climat. Piesa de mobilier va completa perfect scaunul de toaletă sub forma unui puf cu tapițerie într-o nuanță pastelată de roz sau roșu.

Masa de toaleta moderna cu iluminare led pentru doamna casei

Într-un astfel de interior veți găsi un vanity cosmetic din sticlă. O consolă realizată din elemente transparente nu numai că va mări optic un mic pod, dar va reflecta frumos lumina. Acest model nu seamănă deloc cu mesele de toaletă de acum câteva decenii. De asemenea, mesele de toaletă moderne nu vin cu o oglindă de machiaj sau un scaun de toaletă. Totul pentru că într-un dormitor monocromatic acest model joacă nu atât un rol practic, ci este în principal un decor de patru pereți.

Clima provensală sau stil scandinav?

A treia idee de a introduce o masă de toaletă cu oglindă în spațiul casei tale este să o plasezi într-un interior neutru, scandinav. Aici, bineînțeles, culorile atemporale, simple, precum albul, bejul și griul vor domnea supreme. Așa că nu veți fi surprinși că un model din lemn în culori vii va fi perfect aici. Forma simplă a produsului se va potrivi perfect cu scaunul de toaletă cu o formă la fel de minimalistă. O idee grozavă în acest interior este și o masă de toaletă clasică, albă. Consola în această culoare curată și atemporală se va potrivi perfect într-o cameră decorată într-o atmosferă provensală. Sudul Franței care miroase a lavandă este în primul rând o paletă subtilă de culori și accesorii decorative din materiale naturale. Acest stil aduce un omagiu tradiției creând în același timp o atmosferă grațioasă și caldă în jurul lui. Mobilierul învechit cu motive florale sculptate cu grijă este caracteristic esteticii franceze. Într-un astfel de dormitor, merită să puneți o masă de toaletă din lemn alb. Preferabil echipat cu o oglindă de machiaj veche, estetică.

Mesuțe de toaletă glamour

Ultimul pe lista noastră este unul dintre cele mai spectaculoase decoruri - glamour. Toaletele de dormitor în stil hollywoodian sunt perfecte pentru această tendință. Mobilierul caracteristic din garderoba celor mai mari vedete ale cinematografiei mondiale va oferi spațiului o expresie de glamour și lux. Interioarele teatrale, cochete, vor fi puse în valoare de măsuțe de toaletă cu iluminare LED. Becurile care înconjoară oglinda vor completa perfect dormitorul stilat în această estetică elegantă. O măsuță de toaletă luminoasă și modernă se va armoniza perfect cu nuanțe puternice și profunde, precum verdele sticla, bleumarin sau fucsia.

Este o oglindă de machiaj un atribut indispensabil al unei măsuțe de toaletă în dormitor?

Această întrebare poate părea nefondată, până la urmă, majoritatea femeilor folosesc această piesă de mobilier neobișnuită și neobișnuită în timpul rutinei de dimineață, machiându-se și pieptănându-se. Cu toate acestea, vă asigurăm că nu orice masă de toaletă trebuie să fie echipată cu o oglindă de machiaj. Totul depinde cu adevărat de scopul pentru care am așezat modelul în cei patru pereți. De exemplu, dacă ne pictăm în baie, este suficient să avem o masă în dormitor pe care să punem cosmeticele noastre preferate sau alte elemente decorative. În acest caz, nu avem nevoie de o oglindă, iar masa de toaletă este doar un decor interesant al interiorului. Totuși, dacă îndeplinește nu doar rolul de mobilier și de secretară, ci și de centru de comandă feminin, o oglindă de machiaj este un atribut indispensabil al unei mese de toaletă cosmetică în casa ta. Același lucru este valabil și pentru scaunul de toaletă. Dacă rămânerea în dormitor, pregătirea pentru ziua următoare este un fel de ritual pentru noi, atunci acest element decorativ al spațiului va fi perfect pentru noi. Dintre gama variata de produse, putem alege un scaun de toaleta cu spatar sau un taburet moale. De asemenea, este extrem de important să alegeți un scaun care să se potrivească cu aspectul mesei de toaletă cu o oglindă și iluminare LED și cu stilul dormitorului.

Niciodată suficient sclipici! Prezentare generală a meselor de toaletă moderne cu iluminare

Fiecare dintre doamne știe cu siguranță foarte bine că machiajul se face cel mai bine la lumina zilei. Prin urmare, merită să vă gândiți unde să plasați masa de toaletă, astfel încât nu numai să arate frumos în cei patru pereți, ci și să fie complet confortabil de utilizat. Dacă aranjarea mobilierului în cameră face imposibilă plasarea produsului sub fereastră, o masă de toaletă modernă poate fi o salvare. Ce se află în spatele acestui nume? Ei bine, mesele de toaleta moderne sunt echipate cu oglinzi de machiaj mari, maritoare. Dar asta nu este tot. Becurile sunt plasate în jurul suprafeței strălucitoare. Întregul creează un cadru ușor care se va potrivi perfect în stilul glamour. Printre oferta bogata a magazinului Restilo veti gasi atat mese de toaleta cu becuri care imita lumina naturala cat si cu tonuri calde si reci. Această soluție se va dovedi a fi ideală pentru încăperile mici cu iluminare slabă. Designul original și strălucirea frumoasă vor fi apreciate și de iubitorii de machiaj. Iluminarea, fie că este o masă de toaletă albă sau neagră, vă va permite să întindeți uniform fondul de ten și să întindeți rujul într-un mod profesional. Va funcționa mai ales bine la aplicarea machiajului de seară. Atunci când cumpărați o masă de toaletă cu iluminare, ar trebui să acordați atenție în primul rând tipului și locației becurilor. Este extrem de important ca lămpile LED să fie amplasate pe ambele părți ale oglinzii. Pe piata veti gasi atat becuri amplasate pe ambele fete cat si rame din lampi fluorescente. Desigur, a doua variantă este cea mai avantajoasă. În acest caz, suntem siguri că iluminarea ne va lumina perfect fața din toate părțile. Cele mai populare oglinzi de cosmetică au de la 6 până la 20 de LED-uri. Cu toate acestea, numărul de lămpi nu este totul. Pentru ca masa de toaleta cu iluminare LED sa isi indeplineasca pe deplin rolul, este importanta si culoarea luminii. Ar trebui să semene cât mai mult cu lumina naturală. Deși acest tip de măsuță de toaletă este în primul rând un element funcțional al spațiului de acasă, nu-i poți lua farmecul. Becurile industriale transparente, combinate cu un design modern fac din produs principalul decor al camerei. Se va potrivi perfect într-un spațiu decorat precum garderoba lui Marilyn Monroe. Masuta de toaleta va face interiorul amenajat in plin sic si stil glamour in stil Hollywood complet, si in acelasi timp extrem de functional si confortabil.

În regatul unei domnișoare - o masă de toaletă pentru fete

Fiecare mamă știe bine că ea este prima inspirație pentru fiica ei. Nu e de mirare că fetițele care adoră să audă povești despre prințese în fiecare zi își privesc mamele și le imită. O masă de toaletă pentru o fată poate fi, prin urmare, nu numai un plus frumos pentru camera unui copil, ci poate deveni și un simbol al legăturii dintre mamă și fiică. Desigur, o domnișoară ar trebui să echipeze masa de toaletă cu propriile sale cosmetice și accesorii. O măsuță de toaletă pentru o fată este un loc perfect pentru a ascunde tot felul de accesorii de păr - cleme colorate, bentițe și benzi de cauciuc. Este deci extrem de important ca piesa de mobilier sa aiba sertare incapatoare in care copilul nostru isi va ascunde comorile. O masă de toaletă albă este perfectă pentru camera unei fete. Culoarea atemporală, delicată, se va potrivi perfect într-o cameră pastelată. Daca avem in dormitor o masa mare de toaleta alba, o solutie interesanta va fi dotarea camerei copiilor cu o varianta mini a modelului existent. Această idee va atrage cu siguranță mica noastră prințesă. O idee grozavă este să combinați mobilierul din lemn cu o oglindă mică. Lemnul nu-si va pierde niciodata din valoare, asa ca o va putea servi pe micuta doamna ani de zile. Mai ales când fata crește și devine adolescentă, o măsuță de toaletă din lemn nu va dispărea din camera ei. O alternativă la modelul tradițional poate fi o masă de toaletă cosmetică multimedia. Copiii iubesc jucăriile interactive care nu numai că le permit să se joace, ci și să se dezvolte. O piesă de mobilier dotată cu pian sau nasturi colorați vor fi obiecte la care micuța doamnă nu numai că se va înfrumuseța, ci și va dansa și cânta. O cameră dotată cu măsuță de toaletă pentru fete poate deveni un loc de distracție inspiratoare, unde mica noastră consolare își va descoperi primele talente.

To Top