Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese de cafea rotunde

Zona de agrement și relaxare este cel mai adesea situată în camera de zi. În timpul săptămânii suntem bucuroși să ne relaxăm individual, în timp ce în weekend suntem bucuroși să

participăm la viața socială care se desfășoară în centrul sufrageriei. Elementele cheie care alcătuiesc zona menționată mai sus includ un scaun confortabil pentru mai multe persoane și o măsuță de cafea rotundă.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă ERGO
  24h
 2. Dulap ERGO
  24h
 3. Masă ERGO
  24h
 4. Masă ERGO
  24h
 5. Dulap ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Măsuță de cafea rotundă - cum o găsiți pe cea perfectă?

Masuța de cafea rotundă pare a fi o piesă de mobilier binecunoscută. Cert este că deja în anii 90, multe aranjamente de sufragerie se bazau pe elementul de echipament menționat mai sus. Cu toate acestea, modelele moderne ne pot surprinde în multe feluri diferite! Lemnul care domnea odinioară face acum loc altor materiale care domină construcția. Recent, formele pe bază de oțel sau baze metalice lăcuite au devenit deosebit de populare. Blaturile meselor sunt, de asemenea, realizate din diverse materiale, printre care sticla cu suprafata oglinda si marmura merita cu siguranta atentie. Desigur, variantele din piatră prețioasă sunt ceva mai scumpe, din fericire, oferta noastră include și modele care imită perfect suprafața caracteristică a materiei prime. Ce fel de măsuță de cafea rotundă va ajunge în cele din urmă în casa noastră ar trebui să fie determinat nu numai de preferințele estetice, ci și de considerente practice. Să ne amintim că mobilier trebuie să se potrivească spațiului în care va fi amplasat în cele din urmă.

Măsuțe de cafea rotunde - care interioare se potrivesc cel mai bine?

Amenajarea unei măsuțe rotunde nu diferă foarte mult de integrarea unui model cu formă unghiulară în împrejurimile noastre. Cu toate acestea, putem observa diferențe atât în ceea ce privește efectul vizual, cât și funcționalitatea produsului. Rețineți că un blat fără margini pare aerodinamic și puțin mai plăcut pentru ochi. În practică, aduce și multe beneficii, deoarece poate găzdui mai multe persoane decât cu o farfurie clasică, pătrată sau dreptunghiulară. Masuta de cafea rotunda este asadar o propunere excelenta pentru mobilarea interioarelor in care primim oaspeti. Pentru un confort maxim, este suficient să-l înconjurați cu mobilier adecvat, precum scaune cu mai multe locuri sau fotolii relaxante. O zonă astfel amenajată este o garanție de confort și funcționalitate!

Măsuță de cafea rotundă - o privire de ansamblu asupra celor mai recente și atemporale tendințe

Dacă vrem să introducem un suflu al celor mai noi tendințe în casa noastră, o măsuță rotundă de cafea ne poate ajuta să facem asta! Modelele disponibile in oferta noastra sunt foarte diverse ca aspect si functionalitate. Selectăm cu atenție produse pentru fiecare categorie, astfel încât toată lumea să găsească echipamente de înaltă clasă, care satisfac diverse gusturi. Ce modele de cafea vor funcționa în casa unui minimalist care prețuiește universalitatea și care în camera de zi a unui fan al noutăților? Pentru persoanele care doresc să se înconjoare cu mobilier și accesorii cu o formă atemporală, recomandăm variante simple bazate pe o paletă clasică de culori. Pentru gospodarii care doresc ca amenajările lor de locuință să fie clar identificate cu ultimele tendințe, recomandăm seturi cu mai multe elemente. Un set de măsuțe rotunde oferă un efect vizual deosebit și funcționalitate la cel mai înalt nivel. Elementele pot fi folosite împreună sau independent. Unele dintre seturi sunt proiectate astfel încât unul dintre blaturi să poată fi ascuns cel puțin parțial sub suprafața celuilalt. Aceasta, la rândul său, se dovedește a fi o caracteristică extrem de practică, care funcționează perfect în spații mici.

Sufrageria perfectă - cum să o obțineți?

Când proiectați o cameră de zi, amintiți-vă că, indiferent de echipamentul care va deveni parte din aceasta, accesoriile sunt, de asemenea, o problemă importantă. Indiferent dacă în centrul interiorului va fi amplasată o măsuță de cafea rotundă sau o măsuță laterală auxiliară, conform celebrului proverb - diavolul este în detalii. Cele mai frumoase aranjamente sunt cele care se caracterizează printr-un caracter coerent și armonie. Prin urmare, nu numai formele, ci și culorile trebuie luate în considerare. Dacă în împrejurimile noastre lipsește proverbiala cireșă de pe tort, accesoriile pentru living disponibile în oferta noastră se pot dovedi un ajutor de neprețuit pentru a obține efectul dorit. Vă încurajăm să vă familiarizați cu celelalte categorii și să alegeți echipamente adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră individuale!

To Top