Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese de cafea moderne

O cameră de zi spațioasă și elegantă este un vis pentru mulți dintre noi. Cel mai frecvent obstacol în calea atingerii acestui obiectiv este dimensiunea limitată a

interiorului. În cazul în care sufrageria noastră este mică, avem mai multe opțiuni care ne vor ajuta să obținem efectul dorit. La Restilo, știm să îndeplinim planuri aparent nerealiste! Canapeaua pentru sufragerie și măsuțele de cafea moderne sunt cea mai scurtă rețetă pentru un interior elegant. Aplicați câteva dintre sfaturile noastre practice de mai jos și bucurați-vă de efectul dorit!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă ANETTA
  24h
 2. Masă CONRAD
  24h
 3. Consolă ERGO
  24h
 4. Dulap ERGO
  24h
 5. Masă MAGINO
  24h
  Masă MAGINO
  1.377,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Măsuțe de cafea moderne pentru sufragerie

Înălțimea elementelor individuale ale mobilierului din interioarele noastre are un impact semnificativ asupra aspectului final al amenajării. Daca vrem sa ne asiguram ca livingul pare spatios, sa folosim mobilier joasa. Pentru a desemna centrul, merită să ajungeți la o măsuță de cafea modernă. O mică piesă de mobilier cu un design interesant va oferi spațiu pentru întâlnirile de după-amiază cu familia sau cu invitații, iar datorită dimensiunilor sale reduse, nu va copleși împrejurimile. Recomandăm în special această piesă de mobilier pentru sufragerie din blocuri și garsoniere. La urma urmei, aici fiecare metru pătrat este adesea la preț redus.

Cum să alegi măsuța de cafea modernă perfectă?

Care sunt caracteristicile măsuțelor de cafea moderne și cum să alegi modelul de vis? Construcția acestui tip de mobilier se bazează din ce în ce mai puțin pe o schemă convențională. Blatul nu mai este o farfurie clasică rotundă sau dreptunghiulară. În modelele moderne, putem fi surprinși și de materialul folosit pentru producția segmentului superior. Adesea, însă, cadrul este cea mai mare surpriză. Formele originale și materialele moderne atrag atenția și fac din întregul echipament nu doar o piesă de mobilier, ci și un decor. Alegerea mesei noastre ar trebui să depindă de stilul care domină întregul interior. De asemenea, putem decide o strategie puțin diferită, în baza căreia modelul selectat va fi un decor pentru living interesant, puternic contrastant. Apoi, să alegem cu îndrăzneală o variantă care iese în evidență printr-un design sau o schemă de culori interesantă.

Mese moderne pentru sufragerie - la modă și practice

Abundența de modele disponibile pe piață face ca alegerea unei mese pentru camera noastră de zi să fie o adevărată provocare. Construcțiile interesante trebuie percepute nu numai sub aspectul decorativ, ci și în cel practic. Formele neobișnuite ascund adesea funcționalități suplimentare. Spațiile de depozitare ascunse pentru articole mici sunt un exemplu perfect. Prin urmare, dacă confortul și designul la modă sunt la fel de importante pentru noi, atunci să ne concentrăm pe măsuțe de cafea moderne, cu o structură bine gândită. Să acordăm atenție blaturilor duble, coșurilor adânci sau ascunzătoarelor care seamănă cu sertare mici. Există un mare potențial în arhitectura mobilierului, care, atunci când este folosit cu pricepere, ne poate oferi multe beneficii!

Măsuțe de cafea moderne în conformitate cu cele mai recente tendințe

Dacă doriți să creați o amenajare modernă de living, merită să vă concentrați pe mobilier și accesorii în conformitate cu tendințele de top. Măsuțele de cafea moderne pot aduce o gură de aer proaspăt în împrejurimile noastre. De remarcat sunt seturile cu mai multe elemente. Un set de elemente potrivite oferă o gamă largă de posibilități de compoziție, datorită cărora împrejurimile noastre pot fi îmbogățite cu un plus extraordinar! Îmbogățiți interiorul cu covor moale pentru sufragerie și voilà! Un aranjament spectaculos cu Restilo este la îndemână!

To Top