Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese de cafea din sticlă

Zona de agrement este un element important al fiecărei locuințe. Deși cei mai mulți dintre noi echivalează relaxarea cu dormitorul, merită subliniat faptul că o oază privată de

liniște se află adesea în camera de zi. Scaunele moi și largi vă încurajează să vă relaxați sau să petreceți timp cu cei dragi. Un detaliu indispensabil al sufrageriei sunt și măsuțele de cafea din sticlă. Mobilierul atemporal și practic completează compoziția și o face adesea centrul aranjamentului nostru.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă ERGO
  24h
 2. Masă CONRAD
  24h
 3. Masă ERGO
  24h
 4. Masă ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Masuță de cafea din sticlă - pentru ce sufragerie?

Sufrageria este o camera in care ne place sa punem confortul pe picior de egalitate cu aspectul estetic si practic. Unii dintre noi, din cauza spațiului limitat, trebuie să amenajeze și o zonă de luat masa în acest loc. În acest caz, mobilierul este cu siguranță diferit de cel care merge la compozițiile sufrageriei. Când ne permitem să organizăm un spațiu confortabil de relaxare, alegem de obicei o măsuță de cafea din sticlă și un set de scaune confortabile. Majoritatea modelelor se caracterizează printr-o înălțime redusă, așa că alegerea trebuie planificată și gândită. Canapeaua nu poate fi combinată cu clasica banca pliabilă. Diferența de poziție a blatului mesei și a scaunului ar fi prea mare, ceea ce ar face incomod de utilizat. Prin urmare, o măsuță de cafea din sticlă va funcționa doar în camerele de zi în care suntem hotărâți să plasăm mobilier asortat - la urma urmei, confortul este cel mai important!

Cum să alegi o măsuță de cafea din sticlă pentru sufragerie?

Indiferent dacă amenajăm un living, bucătărie sau orice altă cameră, consistența compoziției este foarte importantă. Cum să potriviți măsuțe de cafea din sticlă în interior cât mai rapid și precis posibil? Avem multe modalități fiabile de a face acest lucru, iată câteva dintre ele:

 • ai grijă de stil – potriviți piesa de mobilier la tema camerei. Daca livingul este mobilat in stil scandinav, alege un model cu caracteristici in stil scandinav;
 • elemente comune - dacă există un detaliu în interior care poate fi observat cu ușurință în diferite părți ale camerei, încercați să găsiți o masă de cafea care să fie caracterizată și de acest lucru element. Acestea pot fi, de exemplu, picioare de mobilier negre;
 • atentie la dimensiuni - aspectul vizual este important, dar nu uitati de marimea mobilierului. Dacă vrei să câștigi ceva mai mult spațiu, mergi pe măsuțe de cafea din sticlă vândute în seturi. Setul cu mai multe elemente vă permite, de asemenea, să creați o compoziție adaptată la interior.

Unde să plasați măsuțe de cafea din sticlă?

În opinia noastră, măsuțele de cafea din sticlă ar trebui aranjate într-unul din două moduri. Ambele depind de dimensiunea interiorului în care urmează să fie amplasată echipamentul. Dacă nu există prea mult spațiu în camera dvs. de zi, iar fiecare metru pătrat este la o primă, merită să aranjați un aranjament de scaune într-un colț ales. Aranjamentul bazat pe forma care seamănă cu litera „L” vă permite să economisiți puțin spațiu în mijlocul interiorului, ceea ce face ca camera să pară vizual mai spațioasă! In cazul in care sufrageria este mare, ne putem aseza cu usurinta compozitia in centru. Pentru a sublinia coeziunea zonei de relaxare, merită să plasați covor moale sub suprafața scaunelor și a mesei. Un detaliu discret va sublinia armonia aranjamentului și va scoate tot ce este mai bun din el.

Măsuțe de cafea din sticlă - frumusețe atemporală

Dorind să ne facem livingul amenajat într-un mod atemporal, merită cu siguranță să ne concentrăm pe soluții clasice, precum măsuțele de cafea din sticlă. Putem alege dintre numeroase modele care se vor potrivi cu ușurință în diferitele decoruri ale camerelor noastre de zi. Decorațiuni elegante pot fi găsite și în camera de zi. Dacă ne pasă de o aranjare coerentă și eficientă, să ne concentrăm pe decorări elegante pentru sufragerie. Cu ajutorul micilor detalii, ne putem schimba rapid zona de agrement într-un loc luxos direct de pe copertele revistelor de decorare!

To Top