Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Măsuțe de cafea și banci

În fiecare casă, merită să aveți grijă de spațiul creat pentru întâlniri cu familia și prietenii. Pe de altă parte, toți avem nevoie de un moment pentru noi înșine din când în când.

O oază privată de pace poate funcționa în împrejurimile noastre în multe moduri diferite. Cum să aranjezi zona de relaxare perfectă în sufragerie? O măsuță de cafea este o piesă de mobilier cu care merită să începeți.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă de cafea pentru camera de zi Oblong Industrial Loft Arțar maro COXE
  35%
  24h
 2. Consolă ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Măsuțe de cafea și banci

O mică piesă de echipament își va servi potențialul în orice confort de acasă. Blatul discret va găzdui cu ușurință gustări și jocuri de societate în timpul tuturor evenimentelor spontane. O măsuță este ceva care, în opinia noastră, trebuie să fie prezent în sufragerie și în zona de relaxare liniștită.

Masuța de cafea ca centru al camerei

Pentru a crea un spațiu de living confortabil și funcțional, poate fi util să împărțiți interiorul selectat în părți contractuale. În camera de zi, merită să vă concentrați pe zona de luat masa și zona de relaxare. Împărțirea se poate face nu numai prin pereți și pereți despărțitori, deoarece elementele standard ale echipamentelor interioare sunt, de asemenea, grozave în acest scop. În zona în care luăm masa împreună în fiecare zi, punctul central este o masă substanțială. La rândul său, zona de relaxare este dominată de omologul său mai mic, dar nu mai puțin important - o măsuță de cafea. O piesă de mobilier discretă este caracterizată de o serie de valori de utilitate legate de utilizarea practică. Adesea, datorită designului unic, adaugă și un caracter unic întregii încăperi. Înconjurând partea superioară a piesei de mobilier selectate cu numărul și tipul de locuri dorite, veți crea cu ușurință un centru atmosferic pentru un anumit scop.

Masa practică de sufragerie

La ce merită să fiți atenți atunci când alegeți masa de sufragerie perfectă? Pe lângă materialul din care a fost realizat un anumit model, un factor determinant important este, desigur, aspectul. Cu toate acestea, designul produsului nu este semnificativ doar în contextul compoziției interioare, ci determină și funcționalitatea acestuia. Structura mobilierului afectează direct posibilitățile și modalitățile de utilizare ulterioară a acestuia. O măsuță de cafea minimalistă va funcționa bine în aranjamente industriale și în mansardă. Cu toate acestea, designul simplu poate să nu mulțumească pe toată lumea. Dacă sunteți în căutarea unor funcții suplimentare, vă încurajăm să acordați atenție variantei cu blat dublu. Un raft suplimentar situat sub farfuria superioară este ideal ca loc pentru ascunderea gustărilor și a unui teanc de reviste colorate. O soluție interesantă poate fi și o măsuță laterală, numită auxiliară. Așezați-l lângă canapea și bucurați-vă de un colț de comandă privat unde totul este la îndemână!

Cum să alegi o măsuță de cafea?

Selecția largă de modele disponibile pe piață vă poate face capul să se învârtă. Variantele interesante din punct de vedere vizual, deși atrag atenția, se pot dovedi a fi complet inutile în împrejurimile noastre. Pentru a evita o astfel de situație, merită să ne uităm la dimensiunile mobilierului. Cel mai important parametru care deosebește și banca de masa clasică este înălțimea totală. Dacă ne propunem să suplimentăm zona de relaxare cu o măsuță de cafea practică, merită să luăm măsurătorile necesare celorlalte elemente ale interiorului. Înălțimea scaunului de canapea sau a fotoliului tău preferat este un factor determinant de care merită să te ții atunci când alegi. Desigur, decizia cu privire la dimensiunea finală a mobilierului depinde în principal de preferințele individuale și de posibilitățile rezultate din organizarea camerei. În oferta bogată a Magazinul Restilo veți găsi cu ușurință variante care se potrivesc atât cu interioarele de living mai mici, cât și cu cele mai mari.

Măsuțe de cafea în conformitate cu cele mai recente tendințe

Astăzi, din ce în ce mai des decidem să creăm compoziții coerente în colțurile noastre de acasă. Selectăm cu meticulozitate elementele individuale ale echipamentului, de dragul efectului. Camerele, amenajate in conformitate cu tendintele contemporane, sunt minunat amenajate cu mobilier in stil urban. Ele se caracterizează prin simplitatea formei și funcționalitatea. Măsuțele de cafea industriale și de tip loft vor reflecta perfect spiritul modernismului din New York. Păstrate în culori închise, profunde, vor încânta fanii spațiului într-un stil industrial. Optează pentru o variantă cu cadru metalic dacă vrei să te simți în propriul sufragerie, ca într-un apartament din New York. Totusi, daca iti pasa de cea mai practica solutie, o masa de living scandinava te poate surprinde cu functii suplimentare ascunse in interiorul structurii. In oferta noastra veti gasi cu siguranta o varianta care va satisface toate cerintele dumneavoastra. Vă încurajăm să vă familiarizați cu lumea modelelor de măsuțe de cafea Restilo!

To Top