Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mese

Atunci când amenajăm un spațiu de locuit, acordăm o mare importanță stilului în care ne amenajăm interiorul. Selectăm cu atenție culori, materiale și textile la modă și de

înaltă calitate. Dintre seria de decizii pe care trebuie să le luăm, este, de asemenea, extrem de important să alegem elementele de echipamente potrivite care să sublinieze caracterul celor patru pereți ai noștri și, în același timp, să ne facă viața de zi cu zi mai plăcută și mai ușoară. În mini-ghidul nostru, vom descoperi o gamă largă de mese de sufragerie și de sufragerie. Bun venit!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Masă ERGO
  24h
  Masă ERGO
  1.294,95 RON
 2. Masă ERGO
  24h
 3. Masă ERGO
  24h
  Masă ERGO
  1.152,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Masa de sufragerie - centru de comandă la domiciliu și loc de întâlnire

În fiecare casă există articole fără de care este imposibil să ne imaginăm funcționarea de zi cu zi. Pentru noi, un astfel de produs este o masă. Această piesă de mobilier, de obicei amplasată în punctul central al sălii de mese sau deschisă spre living, devine de foarte multe ori un element indispensabil al spațiului. Toate datorită utilizării sale versatile. La masa, putem lua masa impreuna cu familia, putem face temele sau ne putem concura in timpul unei seri de jocuri de societate. Este suficient de mare pentru a acționa și ca blat de lucru. Putem pregăti pe el o duzină de găluștele tale preferate sau decoram cu grijă un tort de ziua de casă. Pe masa punem si cumparaturile facute intr-un magazin din apropiere sau fructe si legume tocmai aduse din gradina. Masa de sufragerie din multe case servește și ca un fel de centru de comandă. Aici se adună întreaga familie pentru a împărți treburile casnice pentru următoarele zile sau pentru a număra cheltuielile. În plus, o masă din lemn masiv nu este doar un însoțitor al vieții de zi cu zi, ci și al momentelor speciale, cum ar fi întâlnirile cu prietenii sau serbările importante. În timpul Crăciunului sau Paștelui, această piesă de mobilier joacă un rol esențial. Este un loc în care setăm mâncăruri tradiționale care fac parte din cultura și istoria familiei. Este un spațiu de conversație și evocă amintiri atunci când ne uităm la fotografii vechi întinse pe o masă de lemn. O masă de sufragerie este mai mult decât o simplă piesă de mobilier pentru casă. Acesta este punctul în care sărbătorim împreună momentele de familie în fiecare zi, așa că merită să alegem cu atenție un model care să se așeze definitiv în interiorul nostru atunci când amenajăm cei patru pereți.

Modernitate sau tradiție? Două fețe ale mesei din living

O masă este o piesă de mobilier care, odată cumpărată, rămâne la noi cel mai des mulți ani. Prin urmare, este extrem de important ca acest produs să fie solid, durabil și rezistent la zgârieturi sau deteriorări care sunt inevitabile în timpul utilizării de zi cu zi. O masă din lemn va fi o alegere excelentă. Realizata din material dur, natural, mobilierul are caracteristicile practice mentionate mai sus, precum si impresioneaza prin aspectul sau estetic. Masa din lemn masiv este atemporală și foarte elegantă. În plus, datorită formei clasice, este grozav atât în spații amenajate tradițional, cât și funcționează bine în compozițiile moderne. În magazinul nostru online restilo prețuim soluțiile universale. Mesele moderne pe care le prezentam imbina principiile moderne ale artei aplicate - minimalismul si functionalitatea - cu culorile extraordinare. Combinația dintre un cadru negru, din fier, cu blaturi de culoarea lemnului de nuc, face ca întregul să impresioneze printr-un design simplu, stilat, care se potrivește cu tot felul de tendințe de design interior. Ce mai spune pentru achiziționarea unei mese din lemn? Ei bine, lemnul poate fi combinat liber cu diverse materiale, precum sticla, ceramica sau metalul. Datorită acestui fapt, atunci când decidem să cumpărăm un model din lemn, ne lăsăm o gamă largă de posibilități în selecția de textile și accesorii care completează living decorul camerei sau sala de mese. Cu atât mai mult cu cât această materie primă naturală se armonizează frumos practic cu întreaga paletă de culori.

Să ne amintim, totuși, că o masă din lemn, ca și alte produse din lemn masiv, necesită îngrijire adecvată. Pentru a te putea bucura de aspectul estetic al mobilierului, ar trebui să întreții în mod sistematic, la câteva luni, blatul cu un ulei special. În plus, trebuie să fim atenți în alegerea agenților de curățare și a detergenților cu care curățăm zilnic apartamentul. În acest caz, produsele pentru lemn natural, întinse cu o bucată de material moale, vor funcționa cel mai bine. Preparatele puternice pot provoca decolorarea lemnului și, astfel, pot contribui la distrugerea mesei.

Masa, pune-te confortabil... câteva cuvinte despre o masă mică

O masă extensibilă este alegerea perfectă pentru persoanele care locuiesc într-un spațiu mic. Acest model nu ocupă mult spațiu în fiecare zi, iar atunci când oaspeții ne vizitează, poate fi desfășurat cu ușurință. În plus, modelele produse în prezent nu sunt în niciun fel inferioare omologilor lor tradiționali. Sunt realizate din aceleași materiale, datorită cărora combină toate calitățile practice cu designul estetic. Mesele pliante sunt stabile, solide și extrem de durabile. Pe piata veti gasi produse din diverse materiale intr-o gama variata de culori. În majoritatea modelelor prezentate, este dificil să le distingem de mesele clasice, deoarece locurile în care sunt îmbinate părțile individuale ale blatului sunt aproape invizibile. Ceea ce deosebește masa pliabilă de altele sunt sistemele special concepute care facilitează desfășurarea acesteia. Ce mecanism să alegi?

Una dintre cele mai populare soluții sunt atelele. Acestea garantează o modalitate simplă și convenabilă de a extinde blatul principal al mesei. Tot ce trebuie să faceți este să depărtați cele două părți ale mesei, să scoateți un element suplimentar, să-l așezați în mijloc și apoi să împingeți părțile rămase ale blatului. Dezavantajul acestui mecanism este cutia situată chiar sub suprafața biroului de mobilier. Ocupă mult spațiu, limitează spațiul pentru picioare și, în plus, face masa foarte grea. Un alt sistem folosit la modelele pliabile este așa-numita extensie laterală. Aceasta este una dintre modalitățile rapide de a extinde spațiul pentru a sărbători o masă împreună. Panoul lateral nu necesită folosirea forței, iar introducerea lui durează doar câteva secunde. Aici, principalul dezavantaj este nevoia de a depozita patul suplimentar în afara mesei și de a-l scoate din garderobă sau de a-l transporta din pod. Indiferent ce tip de masă de sufragerie alegem, această piesă de mobilier va funcționa în casele cuplurilor sau familiilor mici, precum și în cazul persoanelor care apreciază mult spațiu liber în patru pereți.

To Top