Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Meniscuri

o cantină.Ce este - ar putea întreba cineva - așa că ne grăbim să răspundem. O bucătărie nu este altceva decât un recipient extrem de ermetic, foarte ușor, care este potrivit nu numai pentru depozitarea alimentelor. În unele bucătări, de exemplu, în bucătăriile se pot găti și cantinele militare sau turistice, fie pe un arzător special pe gaz, fie atârnând vasele peste foc. Dacă îți place să petreci timpul activ, cu siguranță vei aprecia soluția pe care o propunem sub formă de cantine de cină din 3 elemente - vor găzdui mese sănătoase și sănătoase pentru întreaga familie. Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul magazinului nostru online Restilo. În oferta noastră veți găsi atât kills din plastic durabil, silicon rezistent la temperaturi ridicate, oțel inoxidabil durabil și durabil sau aluminiu ușor.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre cantinele militare

Oamenii cu mulți ani de experiență în camping nu vor avea nicio problemă în a distinge cantinele militare de cantinele turistice sau conservele de prânz. Pentru profan, totuși, acest subiect poate să nu fie atât de evident pe cât ar părea. Din acest motiv, vă vom spune pe scurt despre fiecare tip de cutie de mizerie. În primul rând, kit-uri pentru sarcini speciale, adică cutii militare. Acest tip de vase este de obicei din oțel inoxidabil sau aluminiu, întărit cu un strat protector suplimentar, special. Cantinele militare nu sunt cele mai ușoare, dar sunt foarte solide și durabile. Sunt perfecte pentru condiții dure de câmp. În cantinele militare, nu putem stoca doar o masă pregătită anterior, ci putem găti propria noastră în câteva momente. În cantinele militare, puteți găti pe un arzător portabil sau peste un foc. La ce merită să fiți atenți atunci când cumpărați o cantină militară? Desigur, numărul de elemente din care este format setul. Cu cât este mai extins, cu atât ne oferă mai multă amploare. Acest lucru nu înseamnă, însă, că atunci când facem cumpărături, ar trebui să tăiem de la bun început seturile mici. De foarte multe ori au fost compuse în așa fel încât să își poată folosi pe deplin potențialul. Ce înseamnă? Căutând o cantină militară avem de-a face de obicei cu mai multe containere de diferite dimensiuni. Cele mai mari pot fi folosite ca ibric sau oale, cele mai mici ca cratite sau tigai. La fel ca și capacul, care va funcționa la fel de bine atât ca farfurie, cât și ca placă de tăiat.

De neînlocuit atunci când călătoriți - cantine de călătorie

Nu toți suntem fani ai supraviețuirii și nu este nimic rău în asta. Dacă, în loc de arta supraviețuirii, preferăm să ne odihnim în sânul naturii într-o variantă ceva mai blândă, cantinele turistice vor fi perfecte pentru noi. Prin ce se deosebesc de cantinele militare menționate anterior? In primul rand sunt mai usoare, din plastic rezistent sau silicon flexibil. Datorită faptului că cântăresc relativ puțin, nu vor fi o povară semnificativă pentru noi în timpul drumețiilor. Ceea ce merită să acordăm atenție, cantinele turistice au foarte des huse practice, funcționale, care nu numai că în plus, protejează recipientele împotriva pierderilor de căldură, dar le permit să fie mutate cu ușurință dintr-un loc în altul. Marea majoritate a cantinelor turistice au o curea specială pe care o putem arunca peste umăr sau au un mâner încorporat pe care îl putem atașa de geantă sau rucsac. Cu toate acestea, trebuie amintit că cantinele turistice nu sunt potrivite pentru gătirea meselor. Putem stoca în ele numai feluri de mâncare pregătite anterior sau pregăti produse semifabricate - de exemplu, turnați un amestec achiziționat de fulgi de ovăz într-un recipient și turnați apă fierbinte peste el. Cu toate acestea, nu este recomandabil să păstrați cantinele turistice direct deasupra unui arzător cu gaz sau a flăcărilor unui foc de tabără.

Ce este o cantină pentru cină?

Deși ați putea crede că cutiile de cină sunt numai pentru uz în aer liber, acest lucru nu este adevărat. Cutiile de cină vor completa perfect setul de ustensile de bucătărie de acasă. Să ne gândim doar - cu siguranță, nu am pregătit o petrecere grandioasă în cele patru colțuri ale noastre o dată sau de două ori. Așa că ne amintim exact despre ce era vorba. Cu pregătiri consumatoare de timp, ore petrecute în bucătărie. Și, deși s-ar putea părea că gătirea mâncărurilor de lux este ultima etapă, urmată doar de odihnă fericită, nimic nu ar putea fi mai greșit. Când oaspeții sunt deja la locul lor, în loc să-i distrăm cu conversație, trebuie să ne întoarcem în bucătărie și să încălzim toate felurile de mâncare pregătite. Este nevoie doar de timpul nostru prețios și de multă dorință. Cu toate acestea, cutiile de cină sunt o soluție la această problemă! După ce ați gătit vasele, tot ce trebuie să faceți este să le transferați în recipientele care compun cantina noastră de cină, să le închideți ermetic, apoi să le ascundeți în husa prevăzută în acest scop. Cantina de prânz funcționează un pic ca un termos. Face ca vasele puse în recipiente să-și mențină temperatura ore lungiși nu trebuie să ne despărțim de conversațiile pline de viață cu rudele și prietenii în vizită. În plus, cutiile de cină disponibile la Restilo nu sunt doar mâncăruri extrem de funcționale. Sunt, de asemenea, foarte stilate. Arată grozav așezate pe masa.

Cutii de cină și tipurile acestora

La fel ca cutiile militare sau cutiile turistice, cutiile de cină pot fi împărțite în funcție de ceea ce materialul din care sunt realizate și din câte elemente constau. Cele mai populare cutii de cină sunt cutii de cină din metal. Cutiile metalice pentru cină, de obicei realizate din oțel inoxidabil, sunt foarte solide și durabile. Îngrijite corespunzător, cutiile metalice de prânz ne vor servi mulți ani lungi. Așadar, cum să aveți grijă de cuvele metalice pentru cină? Contrar a ceea ce ar putea părea, nu este deloc complicat! Cutii metalice de cină sunt suficiente pentru a se clăti sub jet de apă și apoi a se spăla cu un detergent slab. Ceea ce trebuie reținut, cuviile metalice de cină nu se pun în mașina de spălat vase! Cutiile metalice de cină sunt spălate manual. Îndepărtându-ne însă de subiectul materialului din care sunt făcute preparatele noastre. După cum am menționat mai devreme,cutiile de cinăde asemenea, pot fi împărțite în funcție de câte elemente sunt incluse în set. În acest grup, cele mai populare sunt cutiile de cină cu 3 elemente. Cutii de cină din 3 elemente, după cum sugerează și numele, sunt formate din trei recipiente pentru depozitarea alimentelor. Pot fi de aceeași dimensiune, pot diferi și ca mărime. Pentru cine sunt cutiile de cină din 3 elemente? În primul rând, pentru persoanele care apreciază recreerea activă în sânul naturii și pentru cei care nu vor să piardă timpul încălzind mesele în timpul sărbătorilor acasă. Cutiile de cină din 3 elemente vor fi perfecte indiferent de circumstanțe. În cutiile de prânz cu 3 elemente putem depozita trei feluri de mâncare complet diferite pentru micul dejun, prânz și cină, datorită cărora vom avea mereu la îndemână proviziile pentru toată ziua. În cutiile de cină din 3 elemente putem stoca și trei porții de cină, datorită cărora putem pune cu ușurință porții de mâncare pentru întreaga familie într-un singur fel de mâncare!

To Top