Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mobilier de baie

Modern, clasic sau poate stilizat pentru estetica marine? Mobilierul de baie poate lua multe forme. Aspectul, însă, nu este singurul aspect important – până la urmă, într-un

spațiu expus la umiditate crescută, contează și calitatea.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum alegi mobilierul de baie?

Mobilier pentru baie - cum să alegi?

Dotarea unei băi este un proces care uneori se dovedește a fi foarte complicat în practică. De ce depinde nivelul de dificultate? Pe lângă un plan sub forma unui concept de stil, dimensiunea camerei se dovedește adesea problematică în faza de proiectare. Este deja intuitiv să spunem că o baie mică nu este ușor de amenajat. La urma urmei, nu numai armăturile necesare, ci și mobilierul de baie trebuie să își găsească locul într-un spațiu restrâns. Un spațiu limitat poate fi ușor copleșit de un exces de echipament. Acest tip de efect este cu siguranță nedorit. Mobilierul de baie trebuie, așadar, adaptat nu numai preferințelor noastre estetice, ci și posibilităților oferite de un spațiu dat.

Baie perfectă - trucuri de amenajare pentru interioare mici

Mobilierul pentru baie este în primul rând echipamente pe care le folosim pentru depozitare. Numeroase spații sub formă de camere deschise sau închise ne permit să organizăm estetic și practic toate produsele cosmetice, detergenții și alte elemente care sunt necesare aici. Clasicul raftul de baie cu o formă în mai multe etape este un fel de bază care ne oferă mult spațiu pentru a depozita diverse accesorii. Structura clasică susținută pe picioare este, totuși, o poziție care nu va funcționa bine în spații puternic limitate. Pentru camerele mici, este mult mai bine să introduceți mobilier de baie care să nu ocupe spațiu pe podea. Rafturile suspendate pentru baie sunt un succes în amenajare când vine vorba de mobilarea unor astfel de interioare. Structura suspendată ocupă spațiu care oricum este de obicei nefolosit.

O baie mică este un loc în care cu siguranță merită să puneți mobilier suspendat. Ele facilitează organizarea inteligentă a mediului și permit curățarea comodă a tuturor colțurilor și colțurilor. Un dulap de lavoar tipic face deseori imposibilă curățarea temeinică a podelei, în timp ce un model montat direct pe perete este sigur de efectul modernist și funcționalitatea.

Interior modern - baie ca dintr-un catalog

Ce este vorba despre interioarele pe care le cunoaștem din cataloage și inspirații de pe internet? De ce sunt atât de atractive și cum să obțineți un efect similar acasă? Răspunsul la această întrebare este puțin complex, dar poate fi scurtat la următoarele - există o armonie perfectă în camerele proiectate de profesioniști. Consistența estetică și mobilierul adaptat unui spațiu dat reprezintă cheia succesului. Compoziția corectă a elementelor individuale este însă o abilitate cu care nu toată lumea se poate lăuda. Din acest motiv, oferta noastră include și seturi de mobilier de baie. Cu ajutorul lor, fiecare gospodar poate crea un aranjament perfect, indiferent de dimensiunea interiorului. La Restilo, oferim modele multi-element cu mobilier twin - perfect pentru camere spatioase. La crearea ofertei noastre, nu am uitat de persoanele care au băi mici. Printre numeroasele articole de seturi gata făcute, fiecare are șansa de a găsi o soluție adaptată nevoilor sale. Mobilierul de baie vândut în seturi este o garanție a armoniei estetice, care garantează un efect perfect!

To Top