Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mobilier de dormitor

Un loc destinat odihnei nocturne trebuie să fie bine dotat, dar și estetic. Interesant este că aspectul camerei are un impact semnificativ asupra calității somnului! Armonie,

culori discrete și mobilier de dormitor adaptat nevoilor dvs. - acestea sunt caracteristicile cheie pe care ar trebui să le aibă o cameră de odihnă.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Pat SNOW
  Pat SNOW
  1.862,00 RON
 2. Pat RUHI
  Pat RUHI
  2.499,00 RON
 3. Pat RENEE
  Pat RENEE
  2.116,00 RON
 4. Pat SATYA
  Pat SATYA
  2.140,00 RON
 5. Pat NOEMI
  Pat NOEMI
  1.195,00 RON
 6. Pat TADEA
  Pat TADEA
  3.348,00 RON
 7. Pat YAMYA
  Pat YAMYA
  3.563,00 RON
 8. Pat IMRA
  Pat IMRA
  1.734,00 RON
 9. Bibliotecă deschisă cu trei etaje Stejar TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Bibliotecă deschisă cu trei etaje Stejar TRAX 67x32x88,5
  Special Price 229,95 RON Regular Price 357,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Dormitor - echipament de bază

Baza pentru mobilarea unei camere de relaxare este desigur pat pentru dormitor. O piesă de mobilier ne oferă în primul rând un loc unde să dormim, dar interesant - rolul ei de multe ori nu se termină aici. Modelele clasice simple sau duble dau loc din ce în ce mai mult unor variante îmbogățite cu accesorii interesante. Exemplu? O grupă specială sunt mobilierul dotat cu compartimente de depozitare situate în bază. Echipamentele de depozitare sunt o altă categorie de care un dormitor nu se poate lipsi. Construcțiile pe mai multe niveluri vă permit să organizați hainele și orice alte elemente care sunt utile în acest interior. Dulap pentru dormitor este un alt element obligatoriu pentru o cameră de odihnă. Numeroase camere și nișe ascunse în spatele ușii ascund în mod inteligent dulapul și alte obiecte. În opinia noastră, modelele echipate cu oglindă merită o atenție deosebită. Geamul se dovedește a fi un ajutor neprețuit în alegerea hainelor de zi cu zi și are un efect pozitiv asupra aspectului împrejurimilor. Merită să ne amintim că mobilierul pentru dormitor nu este doar funcțional, ci și estetic!

Dormitor în stil

Colecția noastră de mobilier pentru dormitor are o varietate impresionantă. Oferta include nu numai echipamente de bază, ci și elemente suplimentare care merită atenție. Masuța de toaletă mică cu siguranță nu este un echipament obligatoriu, dar se dovedește a fi o alegere foarte practică și populară. Ajută la organizarea produselor cosmetice și arată grozav! În plus, datorită acesteia, îngrijirea feței de seară este confortabilă, iar pregătirile de dimineață pentru ieșirea din casă au loc în sfârșit în condiții confortabile. La urma urmei, dormitorul nu este doar un loc de dormit, este și un spațiu de relaxare! Dacă camera este mare, atunci echipamentele de bază, cum ar fi noptiera sau patul menționat mai sus, ar trebui să fie îmbogățite cu accesorii atractive.

Mobilier de dormitor inspirator

Dormitorul este un loc care ne servește în principal ca cameră de relaxare, dar asta nu înseamnă că nu există loc pentru elemente suplimentare în interior. În spațiile restrânse, minimalismul este, evident, cea mai bună cale de a merge. La urma urmei, în această cameră merită mai ales să aveți grijă de armonie și de lipsa cantităților excesive de echipamente. Un dormitor ca oază privată de liniște ar trebui să favorizeze un sentiment de relaxare, motiv pentru care stilul este un element la fel de important al amenajării sale. Din fericire, mobilierul de dormitor disponibil în magazinul nostru îmbină perfect funcționalitatea cu frumusețea. În plus, oferta Restilo include și configurații gata făcute, a căror selecție largă deschide o serie de posibilități interesante de amenajare. Seturile de mobilier dormitor sunt recomandate in special persoanelor care viseaza la o compozitie coerenta si perfect compusa. Oricum, indiferent daca vrei sa iti echipezi livingul de la zero si pas cu pas, sau poate cu ajutorul setului mentionat mai sus, suntem convinsi ca mobila de dormitor din oferta noastra va fi cea mai buna alegere. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă care inspiră schimbări îndrăznețe!

To Top