Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Mobilier de hol

Holul este un punct strategic al fiecărei case. Este o pregustare a întregului apartament și este prima cameră pe care o văd oaspeții noștri. În acest interior, depozităm adesea

și numeroase articole, cum ar fi pantofi și îmbrăcăminte. Din acest motiv, dotarea sălii ar trebui să fie nu numai estetică, ci și funcțională. Mobilierul de hol oferit de magazinul nostru este de ajutor in amenajarea acestui tip de spatiu!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum alegi mobilierul pentru hol?

Trucuri de aranjare pentru o sală mică și îngustă

Amenajarea unui apartament este o sarcină care necesită multă creativitate și răbdare. Este și mai dificil atunci când avem un spațiu mic care ne limitează semnificativ posibilitățile de amenajare. Un dulap cu oglindă de dimensiuni mari este adesea considerat un articol obligatoriu. Cu toate acestea, un coridor mic este un loc în care este mai bine să te concentrezi pe proiecte neconvenționale care încalcă regulile. Deci, ce va funcționa mai bine aici? Mobilierul de hol îngust este o soluție care merită cu siguranță atenție. Majoritatea echipamentelor de aici se caracterizează printr-o formă alungită care seamănă cu un stâlp. Acest design menține spațiul de podea la minimum. Cu ajutorul unui astfel de mobilier, este foarte ușor să creezi o compoziție interesantă, dar mai ales adaptată unui hol mic! Exemplu? Postați dulapuri de pantofi, în care puteți organiza cu ușurință chiar și o duzină de perechi de pantofi.

Mobilierul de hol cu un design îngust nu este singura opțiune care merită atenție. Modelele suspendate pot ajuta și la organizarea inteligentă a unui spațiu mic. Clasicul suport pentru suport ocupă destul de mult spațiu și adesea se dovedește a fi insuficient de stabil. Modelul montat direct pe perete asigura confort de utilizare si un mediu organizat functional. Mobilierul suspendat este așadar un alt grup la care vă recomandăm să aruncați o privire!

Mobilier scandinav pentru hol - de ce merită?

Scandi este o estetică din partea de nord a Europei. Ca stil, este apreciat în primul rând pentru combinația abil de frumusețe minimalistă cu funcționalitate peste medie. Nu ascundem că mobilierul scandinav pentru hol este o parte importantă a ofertei noastre. Știm că este greu să găsești o alegere mai universală de echipamente. Un coridor amenajat în conformitate cu liniile directoare scandi pare a fi bine dezvoltat, funcțional și plăcut ochiului. Mobilierul cu expresie scandinavă este așadar o opțiune care merită întotdeauna recomandată! Cum să le recunoaștem? Este foarte simplu. Dulapajul care se potrivește acestui stil surprinde cu o față simplă, care ascunde un interior bine conceput în spatele ușii. Scandi este, de asemenea, o paletă de culori neutre dominată de pasteluri și diverse nuanțe de lemn. Deci, dacă umeraș de perete are o bază din lemn și cârlige simple, puteți fi sigur că este un mare reprezentant al esteticii nord-europene.

Sala ca dintr-un catalog - cum să o aranjezi?

Cataloagele de aranjamente ne încântă cu compoziții în care fiecare element pare bine gândit. Desigur, nu există nicio îndoială că designul interior este o artă, dar merită subliniat că nu trebuie să fii un specialist pentru a amenaja un coridor elegant și funcțional. La Restilo, știm că nu oricine își poate permite să cumpere un proiect adaptat interiorului selectat. Din acest motiv, oferta noastră include și seturi de mobilier gata făcute pentru hol. Printre numeroasele componente ale variantelor individuale, există în primul rând elemente de bază ale echipamentelor orientate spre depozitare. Dulap de hol cu un scaun și un cuier? Acesta este doar un exemplu. Mobilierul de hol vândut sub forma unei configurații gata făcute oferă un efect estetic elegant și consistent. Din acest motiv, sunt cu siguranță o opțiune care merită luată în considerare!

To Top