Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Măsuțe de noptieră

Amenajarea unui spațiu de locuit funcțional și estetic este o adevărată provocare. Și menținerea unei ordini impecabile în ea, atunci când camerele individuale sunt folosite

de mulți membri ai gospodăriei, se poate dovedi a fi și mai problematică. În magazinul nostru online Restilo, totuși, avem mai multe brevete pentru a asigura ordinea și organizarea corectă într-un mod simplu. În mini-ghidul nostru, vom dezvălui modalități de a crea un mini dulap practic și, de asemenea, vom trece în revistă cele mai recente tendințe în dulapuri TV și dulapuri pentru pantofi . De asemenea, vom lua în considerare ce funcționează mai bine într-o cameră, un dulap în picioare sau un dulap suspendat. Bun venit în regatul dulapurilor și dulapurilor!

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Dulap ERGO
  24h
  Dulap ERGO
  552,95 RON
 2. Dulap ERGO
  24h
 3. Dulap ERGO
  24h
 4. Dulap ERGO
  24h
 5. Dulap ERGO
  24h
 6. Dulap ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Dulap în picioare. Dulap montat pe perete. Ce să alegi?

Dulap este o piesă de mobilier universală care vă permite să ascundeți diferite tipuri de textile și articole de zi cu zi de ochiul atent al oaspeților în vizită într-un mod simplu și cale rapidă. Versatilitatea sa se manifestă atât în produsele care pot fi ascunse în el, cât și în caracterul său clasic, datorită căruia această piesă de mobilier se va potrivi perfect în aproape orice cameră din casă. Există o serie de modele pe piață cu o varietate de forme și culori. Deci, cum să alegeți un dulap care să fie practic și, în același timp, să decoreze cei patru pereți? În primul rând, alegerea unui anumit model ar trebui adaptată la dimensiunea spațiului din jur. Dulap în picioare este un produs care va funcționa bine în interioare mari și spațioase. În funcție de dimensiunile piesei de mobilier, aceasta poate fi folosită pentru a depozita mărfuri aproape de inimă, poate face parte din garderoba și, de asemenea, poate funcționa ca spațiu în care putem expune ceramică prețioasă sau porțelan. Când cumpărați un dulap în picioare, acordați atenție adâncimii acestuia. Dacă dorim să expunem completări sau decorațiuni individuale, va fi suficient un dulap înalt într-o variantă mică (adâncimea nu depășește 36 de centimetri). Totuși, dacă această piesă de mobilier urmează să fie folosită pentru depozitarea accesoriilor, uneltelor sau textilelor, alegeți un model mai adânc. În spațiile mici, o alternativă ideală la un dulap în picioare va fi omologul său suspendat. Va funcționa mai ales bine în încăperi precum bucătărie, baie sau hol. Marele avantaj al dulapurilor suspendate este economisirea spațiului. Prin montarea modelului suspendat, nu numai că nu pierdem centimetri valoroși din podea, dar și facem ca camera să pară mai spațioasă. Acest tip de soluție este, de asemenea, extrem de practic și confortabil în fiecare zi. Structura suspendata permite o curatare confortabila. În plus, de obicei fixăm mobilierul la înălțimea feței noastre, datorită căruia avem întotdeauna acces ușor la conținutul acesteia. Acest model va oferi interiorului lejeritate din punct de vedere estetic și va face camera să pară multidimensională.
Când alegeți mobilier pentru sufragerie sau dormitor, amintiți-vă că dulapurile arată mai bine într-o compoziție gata făcută constând din mai multe modele. Vă încurajăm să utilizați atât dulapuri atârnate, cât și în picioare pentru a crea un set complet care va completa decorul celor patru pereți ai noștri.

 

Spatiu mic pentru garderoba? Există un singur răspuns: dulap glisant

Un dulap de acasă este un vis nu numai pentru iubitorii de modă. Cu toate acestea, nu toți ne putem permite să separăm o cameră separată în care să depozităm și să expunem hainele și accesoriile într-un mod estetic. Dacă sunteți în căutarea unei alternative practice și care economisește spațiu la o nișă de garderobă, cu siguranță ar trebui să aruncați o privire la dulapul glisant. Această piesă de mobilier este o soluție populară în multe case. Care este secretul acestui dulap excepțional de funcțional? Își îndeplinește rolul perfect - vă permite să profitați la maximum de spațiul disponibil și să găzduiți o mulțime de lucruri - practic în fiecare cameră. Dulaprul glisant poate fi amplasat în dormitor, sufragerie, precum și în camera copiilor, unde nu este întotdeauna ușor să păstrați ordinea. În ultimii ani, cererea pentru acest echipament a crescut atât de mult încât acum putem achiziționa un dulap glisant gata conceput în orice stil sau să comandăm un produs pe măsură de la un tâmplar care se va potrivi perfect cu decorul celor patru pereți ai noștri și, în același timp, va îndeplini toate așteptările privind utilizarea mobilierului.

Aliniați-vă spațiul! Dulapurile modulare în acțiune

În sfârșit, ceva pentru iubitorii de puzzle-uri adevărați - dulapuri modulare! Ele combină funcționalitatea și designul simplu, geometric. Totuși, ceea ce le deosebește de alte mobilier este posibilitatea de a combina liber elemente individuale în așa fel încât să obținem un produs care se încadrează perfect în spațiul nostru de acasă. Produsele prezentate în magazinul nostru online Restilo vor funcționa bine mai ales în încăperile mici unde nu este ușor să plasați o piesă de mobilier mare, de dimensiuni normale. Nu lăsați aspectul brut al dulapurilor modulare să vă sperie. Datorită acesteia, aceste dulapuri sunt baza perfectă pentru o varietate de accesorii și bibelouri care conferă întregului un caracter unic. Iar când ne plictisim de aspectul actual al mobilierului sau trebuie să-l setăm într-o altă configurație... nimic mai ușor! Deconectam sau depărtăm componentele individuale ale produsului și în câteva momente obținem o dulap complet nouă, perfect adaptată imaginației și așteptărilor noastre.

To Top