Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Lunchbox

Mâncărurile sănătoase, colorate, care nu numai că arată frumos, ci și au un gust delicios sunt ceva la care fiecare dintre noi visează. Mulți oameni cred că, pentru a mânca

mâncare gustoasă, trebuie să mergi la un restaurant scump sau să petreci multe ore în bucătărie. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Folosind cutii de prânz reutilizabile, îți poți duce oriunde mesele de vis! Indiferent dacă mergem la munte în weekend, lucrăm la birou și ne-am săturat să ne întrebăm ce să comandăm la un anumit punct. zi sau petrecem multe ore în mașină, cutiile de prânz ajută la planificarea meselor pentru noi și familia noastră. Există multe beneficii în utilizarea cutiilor de prânz. În primul rând, afectează ceea ce mâncăm noi și cei dragi.Alegând ce ingrediente apar pe farfurie, putem avea grijă de sănătate și putem oferi organismului cantitatea potrivită de energie. În al doilea rând, economisim timp și bani. Pregătirea mâncării acasă este mult mai ieftină decât cateringul sau cumpărarea mâncării într-un bistro. Putem pregăti multe mese într-o singură zi, ceea ce este suficient pentru a fi ambalate în cutii de prânz și depozitate la frigider și puse rapid într-o pungă dimineața. Este atât de simplu! Cutiile de prânz ajută la nu irosirea alimentelor! Resturile de la prânz pot fi refolosite sau consumate a doua zi la serviciu. Aici ajungem la al treilea punct, care este grija pentru planeta noastră. Cateringul, mesele cu livrare sau gustările gata făcute, cumpărate din magazin generează o cantitate imensă de deșeuri în fiecare zi: tacâmuri de unică folosință, ambalaje și pungi de plastic. Când alegem cutii de prânz reutilizabile, nu trebuie să ne facem griji cu privire la o grămadă de deșeuri! În plus, alimentele din cutia de prânz potrivită vor rămâne proaspete mai mult decât dacă ar fi fost depozitate în ambalaje din polistiren sau plastic nepotrivit. Cutiile de prânz sunt o alegere excelentă pentru toată lumea!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Recipiente de prânz, cu ce să mănânci sau ce să iei în considerare atunci când alegi

Pe piață există o gamă tot mai mare de recipiente pentru alimente, așa că este atât de dificil să decidem care dintre ele vor funcționa în cazul nostru . Când cumpărați cutii de prânz, merită să acordați atenție materialelor din care sunt făcute. Dacă alegem cutii de prânz din plastic, cum ar fi LUNCH BOWLcutiile de var disponibile în magazinul nostru, merită să ne amintim că acest material trebuie să fie neutru față de alimente, nu poate interacționa Cu acesta. Aceste produse sunt mult mai ușoare decât recipientele din sticlă, motiv pentru care sunt perfecte ca cutii de prânz pentru copii. În plus, cutiile de prânz trebuie să aibă o închidere etanșă, datorită căreia în timpul mâncarea nu se va vărsa și nu va murdara interiorul pungii sau al rucsacului. De asemenea, merită să acordați atenție rezistenței recipientului la temperaturi ridicate. Dacă intenționați să încălziți vasele într-un cuptor cu microunde, merită să alegeți o cutie de prânz care poate fi folosită în acest fel. Posibilitatea de spălare în mașina de spălat vase este, de asemenea, o mare comoditate, așa că merită să verificați dacă astfel de informații au fost plasate pe recipient. Cutie de prânz din oțel inoxidabil de înaltă calitate, de exemplu, Cutie de prânz 3in1 Box Appetit – Măslinesau un recipient din sticlă sunt o soluție excelentă pentru persoanele care prețuiesc ecologia. Ingrijite corespunzator, pot servi ani de zile, iar in plus, sunt realizate dintr-un material care poate fi reciclat. Cutiile de prânz au adesea tacâmuri suplimentare, reutilizabile, datorită cărora puteți mânca o masă într-un loc la alegere.

Toate culorile curcubeului - cutii de prânz pentru copii

Produsele sănătoase și valoroase nu sunt adesea suficiente pentru a convinge un adevărat mâncător agitat să mănânce. Când pregătim o masă pentru cei mai tineri membri ai gospodăriei noastre, merită să ne amintim că modul în care este prezentată este foarte important. Prin urmare, deși în cazul copiilor puteți folosi cutii de prânz standard, este mai bine să alegeți cutii de prânz colorate pentru copii, precum cutia de prânz sănătoasă DINO, care ; ry va atrage micii iubitori de dinozauri. Alegând produse cu modele interesante, culori vesele sau prezentând eroii basmelor, putem fi siguri că copilul va fi mult mai dispus să ajungă la produse sănătoase. Bebelușilor adesea nu le place când ingredientele individuale se amestecă între ele, așa că în cazul lor merită să aleagă cutii de prânz pentru copii cu multe compartimente și tacâmuri ușor de utilizat din plastic de înaltă calitate. Cutiile de prânz pentru copii pregătite seara vă permit să aveți grijă de sănătatea copiilor dvs.!

Cutiile de prânz merită luate?

În primul rând, recipientele pentru alimente sunt o idee grozavă dacă doriți să vă schimbați obiceiurile alimentare fără a cheltui o avere pe alimente. Datorită lor, putem planifica mese pe care ulterior le vom lua cu noi la serviciu. În plus, mâncarea într-un recipient durează mai mult decât într-un pachet aleatoriu, așa că putem pregăti mesele în avans cu câteva zile. Aceasta este o economie reală de timp și bani și o investiție în sănătatea ta! În al doilea rând, cutiile de prânz electrice sunt o soluție excelentă dacă lucrați într-un loc în care alimentele nu pot fi reîncălzite. De asemenea, sunt de neînlocuit în timpul călătoriilor de familie în sânul naturii. Datorită lor, puteți mânca o masă proaspătă, caldă, în mijlocul pădurii sau într-o poiană de munte. În al treilea rând, prin utilizarea cutiilor de prânz, nu generăm deșeuri inutile. Având grijă de sănătate, avem grijă și de planetă! În al patrulea rând, colorate, cutiile de prânz pentru copii sunt o soluție bună pentru persoanele care au o mâncare agitată acasă. Ambalajul frumos încurajează copilul să descopere noi arome. Ultimul motiv, nu mai puțin important, prin utilizarea ambalajelor reutilizabile, ne putem îngriji mai ușor de sănătatea noastră și ne putem schimba stilul de viață.

To Top