Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Lumini LED pentru pomul de Crăciun

Este greu de imaginat Crăciunul fără strălucirea luminii. Strălucirea plăcută este folosită pentru a ilumina zilele întunecate de decembrie, dar are și o dimensiune
simbolică - ne amintește de aspectul spiritual al vieții noastre. Indiferent de interpretarea care ne este cea mai apropiată, fiecăruia dintre noi ne place ca casa noastră să fie împodobită cu lumină de Crăciun, motiv pentru care iluminarea bradului este extrem de importantă.
  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Bradul de Crăciun este elementul de bază al decorațiunilor de Crăciun și aici ajung în mod tradițional luminile bradului de Crăciun. Să ne amintim doar că, pe lângă valorile estetice, lămpile sunt și sigure pentru fiecare membru al gospodăriei, durabile și funcționale. Tot ce ai vrut să știi despre luminile bradului de Crăciun!

Luminile de pe bradul de Crăciun - de unde au venit?

Istoria luminilor de Crăciun este foarte interesantă. Desigur, lămpile electrice sunt relativ recente. În trecut, oamenii foloseau doar lumânări și doar cei mai bogați își puteau permite o astfel de atracție de Crăciun. Lumânările de ceară și verii lor mai ieftini - lumânările cu parafină, totuși, aveau un dezavantaj major - au provocat adesea un incendiu, care s-ar fi putut termina tragic. De aceea, lumea avea nevoie de o invenție care să schimbe soarta decoraturilor de Crăciun.

În mod tradițional, este o problemă controversată cine a inventat luminile moderne pentru pomul de Crăciun, înlocuind lumânările. Se vorbește despre Thomas Edison, deși unii istorici indică asociatul său - Edward Johnson. Pe atunci, lămpile funcționau în serie. Ce înseamnă? Că dacă se ardea un bec, niciuna dintre lămpi nu era aprinsă. Probabil că fiecare dintre noi își mai aduce aminte de luminițele de Crăciun de acest tip. Din fericire, aceste modele sunt acum de domeniul trecutului. Cum au devenit atât de populari becurile electrice pentru pomul de Crăciun? Din câte se pare, președintele SUA le-a agățat de bradul său, apoi alte personalități celebre, iar apoi moda luminilor pentru brad a ajuns în Europa grație presei. La început, o atracție pentru cei bogați, care valorează o avere, de-a lungul timpului, datorită electrizării, luminițele LED pentru brad puteau fi cumpărate de oricine. În prezent, nimeni nu se gândește nici măcar la lumânările tradiționale, care sunt extrem de periculoase atunci când există lumini electrice. În plus, de câțiva ani, nu ai de-a face cu căutarea unui bec suflat când se dovedește că lămpile nu se aprind. Deși majoritatea luminilor de Crăciun arată mai mult sau mai puțin ca niște lumânări, puteți obține și lumini de Crăciun pentru un brad de Crăciun în formă de reni, stele și inimi și să alegeți orice culoare de iluminat de Crăciun.

Lumini LED de Crăciun - strălucirea luminilor în fiecare casă

Odinioară, toate luminile pentru pomul de Crăciun, fie în interior, fie în exterior, arătau la fel. În zilele noastre, însă, avem la dispoziție multe modele și culori diferite pe care le putem asorta stilului casei noastre și restului decorațiunilor de Crăciun. Pentru toți iubitorii de tradiție, recomandăm lămpile Kryształ, care sunt disponibile atât în varianta albă, cât și în varianta multicoloră, precum și lumini LED fără fir pentru brad. Vor funcționa în orice casă, indiferent de designul interior. Va fi o soluție universală pentru cei care nu sunt încă hotărâți cum vor împodobi bradul de Crăciun anul acesta. Luminile de cristal sau luminile de stele sunt, de asemenea, grozave ca lumini pentru pomul de Crăciun în aer liber - pentru a vă decora casa sau grădina.

Bleuri uniforme, stilizările simple și minimaliste se vor potrivi, desigur, cu orice lămpi cu LED, dar vă încurajăm să adăugați originalitate bradului nostru, de exemplu, cumpărând lumini pentru pomul de Crăciun în formă a renilor sau a pomilor de Crăciun. Această temă îi va atrage cu siguranță pe cei mai tineri. Nu poți avea niciodată prea multe accente de Crăciun! Pentru casele în care se pune accent pe aspectul confortabil al camerelor, recomandăm lămpi decorative din lemn - stele sau inimioare. Vor da o atmosferă magică, caldă, fiind în același timp un decor neobișnuit. Dacă aveți foarte puțin timp pentru a vă decora casa înainte de Crăciun sau pur și simplu nu vă place să petreceți ore îndelungate decorând, vă recomandăm decorațiunile pentru ferestre sau cele care pot fi așezate pe masă. Dacă visăm la ceva diferit pentru a decora restul casei decât lămpile standard, vă recomandăm un decor unic sub forma unei perdele luminoase. Stelele luminoase pot fi agățate, de exemplu, pe o tijă de perdea sau agățate într-o fereastră. Daca iti place un mishmash de brad, iti recomandam sa cumperi lampi cu lumina pulsata sau multicolora. LED-urile colorate de Crăciun sau stelele LED vor fi, de asemenea, o alegere bună dacă vrem să ne reînvie bradul cu lumini.

Lumini de Crăciun... nu numai pe brad

Nu ne putem opri singuri la împodobirea bradului dacă vrem să simțim din plin atmosfera de Crăciun. Pregătirea celor patru pereți pentru sărbători este o distracție grozavă pentru întreaga familie, așa că nimic nu ne împiedică să ne decoram casa într-un mod minunat și unic, iar luminile LED de Crăciun sunt perfecte. Să începem cu unde mai putem așeza, pune sau agăța decorațiuni de Crăciun.

De fapt, suntem limitați doar de imaginația noastră. Un loc excelent pentru a plasa decorațiuni este scările - înfășurăm lumini LED pentru brad de Crăciun în jurul balustradei și, în plus, plasăm o perdea luminoasă în stele de Crăciun. Efectul captivant este garantat. Dacă suntem proprietarii de oglinzi de dimensiuni mai mari, amplasate de exemplu în sufragerie sau dormitor, pentru a crea o atmosferă și mai festivă, putem agăța și un set de luminițe pentru brad sau Stele LED în jurul cadrelor lor. Fiecare piesă de mobilier este un loc potențial atractiv în ceea ce privește amplasarea diferitelor lumini decorative acolo. Decoratiuni in forma de brazi de Craciun care ilumineaza un raft de carti, lumini de brad de Craciun, stele sau lumini LED de ren? Nu este nevoie să alegeți, în cazul acestui tip de decorațiuni este cel mai rezonabil să spunem că „nu doare capul din sanctuar”.

Singurul efect secundar este marea bucurie a tuturor membrilor gospodăriei, indiferent de vârstă. Luminile wireless pentru pomul de Crăciun sau stelele LED aduc mult zâmbet. Deci, de ce să te limitezi doar la a-ți decora casa? Multe modele de lumini de Crăciun de la restilo.pl sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Unde să le agățăm? Luminile LED de Craciun sunt perfecte pentru fatada casei, in stil american, impletind balustrade, ferestre din exterior sau asezand-le pe acoperis. Să nu ne limităm doar la decorarea casei, copacii de grădină iluminați în combinație cu un strat de puf alb arată frumos. Nu uitați, totuși, să verificați în prealabil dacă luminile LED de Crăciun pe care le-am ales sunt destinate utilizării în aer liber.

Luci LED - cea mai bună alegere

De acum câteva decenii, oamenii s-au îndepărtat de la asamblarea lumânărilor în favoarea luminilor electrice pentru pomul de Crăciun, atunci pe care ar trebui să o alegeți? Vă recomandăm lumini LED pentru pomul de Crăciun. De ce? Becurile de acest tip au multe avantaje care vor fi apreciate de oricine ii pasa de calitatea lucrurilor pe care le cumpara. Luminile LED sunt durabile, așa că ne putem bucura de ele ani de zile. În acest timp, ar trebui să înlocuiți de mai multe ori becurile obișnuite! Pe lângă durabilitate, avantajul lor față de becurile tradiționale este vizibil și în cea mai importantă problemă. Sunt mai economice, consumă mai puțină energie electrică, ceea ce înseamnă că rămân mai mulți bani în buzunarele noastre. În loc să oprească brusc iluminarea, acestea se sting încet și își pierd puterea, așa că știm când ar trebui să cumpărăm noi lumini de Crăciun. Mai puțină electricitate, mai puține becuri uzate sunt, de asemenea, un mare beneficiu pentru mediu. De asemenea, becurile LED nu contin substante nocive pentru mediu, sunt mai ecologice. Luminile LED pentru pomul de Crăciun sunt o garanție a siguranței, care este crucială în special pentru cei mai tineri membri ai gospodăriei.

Luminile cu LED-uri pentru pomul de Crăciun și luminile pentru pomul de Crăciun nu se încălzesc, așa că nu există posibilitatea de a se arde și sunt mult mai durabile decât becurile standard, astfel încât nu se vor rupe atât de ușor nici măcar atunci când lovesc podeaua. În plus, ele strălucesc imediat cu putere maximă și nu au nevoie de timp pentru a „apari”. Da, luminile LED pot fi mai scumpe decât luminile tradiționale, dar vă asigurăm că vor fi o investiție bună, iar momentan sunt disponibile la prețuri foarte bune, rezonabile, în funcție de modelul pe care îl alegeți. Să ne amintim că luminile LED de Crăciun sunt întotdeauna alegerea potrivită!

Luminile bradului de Crăciun nu numai de sărbători

Cine a spus că luminile de Crăciun pot fi folosite doar în perioada sărbătorilor? Multe dintre ele sunt modele atât de universale încât vor arăta la fel de bine în orice perioadă a anului. Excluzând luminile în formă de pomi de Crăciun sau de ren, toate celelalte vor funcționa ca decor pentru camera de zi pe tot parcursul anului. Un decor interesant al interiorului este grila luminoasă LED, foarte populară în ultima perioadă. Va decora un perete nedezvoltat în interior, dar va servi și pentru a da o atmosferă unică în camera copiilor.

Lămpile cu cristale vor funcționa perfect în versiunea cu lumină constantă, deoarece luminile pulsatoare pot distrage puțin atenția pentru unii pe termen lung. Luminile de Crăciun din cameră pot fi montate pe mobilier sau pe pervaz. Dar nu numai! Le putem folosi pentru a crea un decor într-un borcan și a-l așeza pe masa de cafea sau îl înfășuram în jurul unei plante mari în ghiveci. De asemenea, vor arăta bine trecute prin cadrul pat dacă are trepte. Vom decora grădina cu ele pentru o petrecere de vară în grădină, creând ghirlande luminoase. Luminile LED pentru pomul de Crăciun sunt un însoțitor de neînlocuit al tuturor decoratorilor - pot fi folosite pentru a decora o biserică, o sală de nuntă, scaune. Există într-adevăr o mulțime de posibilități! Luminile de Crăciun vor sublinia strălucirea care se răspândește din fiecare casă în acest sezon de sărbători. Lasa caldura familiei tale sa straluceasca si mai tare datorita decoratiunilor unice de Craciun! Toate cele bune Crăciunul acesta!

To Top