Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Lumini de grădină cu LED-uri

Nu contează dacă sunteți mândru proprietar al unei grădini uriașe sau al unei mici grădini de lot, sau dacă aveți doar un balcon la dispoziție. Fiecăruia dintre aceste locuri i se

poate conferi un caracter uimitor care vă va distinge spațiul și vă va permite să vă relaxați și mai mult. Toată lumea îi place o strălucire plăcută.
a luminii, așa că vă recomandăm să investiți într-un iluminat adecvat al grădinii, care să îi confere o atmosferă plăcută.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Fir LED - Cascadă
  54%
  Fir LED - Cascadă
  Special Price 10,95 RON Regular Price 23,95 RON
 2. Available soon Fir LED - Bona -5,3m
  56%
  Fir LED - Bona -5,3m
  Special Price 7,95 RON Regular Price 17,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Lămpile de grădină combină două caracteristici foarte importante - în același timp sunt un decor unic și un echipament de grădină practic. Prin urmare, dacă vă place grădina și după apus și doriți să vă odihniți acolo singur în serile de vară sau să vă invitați prietenii și să vă bucurați de momentele împreună, asigurați-vă că verificați iluminatul cu LED-uri de grădină! O ghirlandă de grădină și lămpile de grădină în aer liber sunt absolut obligatorii.

Lumini LED în grădina mea

Ce sunt luminile LED de grădină? Se vor potrivi șirurile de lumină grădinii mele? Dacă nu am un complot? Acestea și alte întrebări apar probabil în mintea multora dintre voi. Vom încerca să risipim aceste îndoieli. În primul rând, decorațiunile cu LED-uri pentru grădină sunt un șir de lămpi așezate pe o sfoară, asemănătoare cu o ghirlandă sau mai multe șiruri subțiri cu luminițe minuscule, conectate între ele și formând o perdea luminoasă. Luminile de grădină sunt necesare în fiecare grădină, așa că atunci când le cumpărați, merită să alegeți lămpi care nu numai că vor fi practice, ci și vor oferi imediat atmosfera potrivită. Iluminatul cu LED pentru gradina, si in special ghirlanda, este suficient de universal pentru a se incadra in orice spatiu, indiferent de natura si dimensiunea acestuia. Datorită iluminatului LED, balconul va căpăta un caracter complet nou, iar în combinație cu vegetația luxuriantă va deveni mica noastră oază de relaxare, chiar și într-un oraș aglomerat și zgomotos. Lanțurile de lămpi și ghirlandele de grădină pot fi folosite și acasă, sunt un decor pe tot parcursul anului.

Pentru cei care apreciază simplitatea și minimalismul, recomandăm să cumpere seturi de lămpi de grădină LED Bańka sau Kropla. Pentru cei care își doresc ceva diferit și mai puțin tradițional, recomandăm să aleagă lămpi de grădină Crystal LED. Și pentru toți cei care se simt nemulțumiți după ce atârnă o ghirlandă luminoasă, am dori să vă reamintim că pot folosi decorațiuni suplimentare - o perdea luminoasă și lămpile în grădină vor fi un succes de designer, iar întregul aranjament al grădinii poate fi completat cu felinare. și alte accesorii, indiferent dacă sunt din hârtie sau țesătură.

Iluminat modern de grădină - unde ar trebui plasată ghirlanda luminoasă pentru a obține efectul WOW?

În funcție de tipul de lămpi de grădină, le putem amplasa în locuri diferite. Amintiți-vă, însă, că acestea sunt doar sfaturi, iar atunci când decorați grădina, suntem limitați doar de propria noastră imaginație. Fiecare idee este bună și totul depinde de ce spațiu avem și de ce efect vrem să obținem. Perdeaua luminoasa cu LED - Sopelki poate fi amplasata la intrarea in gradina - cand intri pe ea pe poarta sau la intrarea in balcon. Acest lucru va crea o atmosferă uimitoare în care toată lumea se va simți ca într-un basm unde ajung într-un pământ fermecat. Folosiți cortina luminoasă cu LED Sparkle pentru a acoperi magazia de scule dărăpănată - vă garantăm că va avea o nouă viață. Lămpi suspendate pentru grădină - Bubble poate fi atârnat în jurul foișorului sau montat de-a lungul balustradei balconului.

Lămpile cu LED-uri vor funcționa și bine plasate pe masă sau atârnate între copaci. Copacii pot fi complet iluminați punând lumini mici pe ei. Să luminăm și locurile de care suntem deosebit de mulțumiți și dorim să le facem vizibile.

Mobilier din paleți lucrat manual? Flori frumoase la care ne pasă? De ce nu, lăsați-i să atragă atenția! De asemenea, este o idee grozavă să luminezi poteca de la intrarea în grădină până la punctul său principal - va crea o atmosferă unică, dar va organiza și spațiul în care organizăm o petrecere în grădină. Lumina se reflectă frumos în apă, așa că dacă ai noroc și ai un iaz în grădina ta, atârnă lămpi LED pentru grădină, de exemplu, cristale deasupra acesteia. Iluminatul modern de grădină, precum ghirlandele cu LED-uri, nu se încălzește, așa că le puteți pune între baloane în formă de litere, formând o inscripție, sau printre ghirlande de țesături.

Lămpi LED de grădină - sunt potrivite pentru exterior?

Când cumpărăm și instalăm lămpi de grădină, trebuie să fim atenți dacă acestea sunt destinate utilizării în exterior. Daca produsul este plasat in sectiunea "gradina" sau "iluminat gradina", putem fi siguri ca va fi potrivit pentru instalare in exterior. Este puțin mai dificil cu luminițe de Crăciun, apoi, de dragul siguranței, vă recomandăm să citiți specificațiile articolului. Iluminatul cu LED-uri de gradina, ca si cele traditionale, este bineinteles potrivit pentru utilizare in gradina, trebuie doar sa aiba gradul corespunzator de etansare a corpului de iluminat. Și care sunt beneficiile alegerii șirurilor LED? Lămpile cu LED-uri economisesc energie, datorită cărora veți putea petrece serile calde în grădină fără să vă faceți griji cu privire la facturile la electricitate. Fiecare părinte știe cum le place copiilor să se joace în aer liber și cum copiii noștri devin niște mici arici. Copiii pot lovi din greșeală lanțul LED sau ghirlandele cu ceva în timp ce se joacă. Din fericire, luminile cu LED-uri de grădină sunt, de asemenea, mai durabile și mai rezistente la deteriorare decât verii lor - becurile obișnuite, astfel încât să putem respira liniște la gândul la zbuciumul copiilor noștri în grădină.

Nimănui nu-i place să înlocuiască echipamentele care se uzează prea repede. Atunci când investim în lămpi cu LED, nu trebuie să ne îngrijorăm, ghirlandele luminoase vor străluci de câteva ori mai mult decât becurile tradiționale, iar dacă trebuie înlocuite, ne vor anunța prin slăbirea luminii din ce în ce mai slabă. Prin urmare, să nu ne fie teamă că brusc în timpul petrecerii de seară în grădină becurile nu vor mai străluci și vom rămâne cu lumânări sau stând în întuneric. Impactul lor asupra mediului este, de asemenea, semnificativ - din fericire, lămpile pentru terasă și lămpile moderne de grădină nu conțin substanțe nocive și, datorită duratei lor lungi de viață, nu creează prea multe deșeuri suplimentare.

Lămpi pentru terasă - adăugați strălucire și bucurați-vă de atmosfera uimitoare

Iluminatul modern al grădinii se armonizează perfect cu materialele naturale - lemn și țesături, dar oferă și confort unui aspect brut, fie că este vorba despre un foișor în grădinile de amenajare sau un balcon în mijlocul unui bloc. Valoarea lor este apreciată și de decoratorii profesioniști. Ghirlandele de grădină servesc drept decor pentru o recepție de nuntă, iar fotografiile uimitoare ies pe perdeaua luminoasă, așa că nu vă mai lăsați convins să cumpărați lumini de grădină și să le instalați în propria grădină sau pe terasă. O intalnire de familie, un gratar cu prietenii sau ziua de nastere a unui copil datorita iluminarii corespunzatoare a gradinii va fi si mai speciala, aici iluminatul cu LED pentru gradina, precum o ghirlanda luminoasa de gradina si un decor usor, vor fi perfecte. Dar și o ceașcă de ceai în compania unei cărți pe un balcon sau o terasă luminată ne va oferi multe impresii plăcute. Amintiți-vă că în această lume aglomerată merită să găsiți un moment de odihnă printre verdeață și într-o lumină caldă și plăcută. Deci, cum inviți la o petrecere în grădină sau la conversații de seară pe balcon? Nu uitați că oaspeții s-ar putea să nu vrea să se întoarcă la realitate după ce îi invitați pe un tărâm plin de lumină și verdeață.

To Top