Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Lumânări cu LED-uri

în vază. Lumină subtilă a lumânărilor. Peisajul părea perfect. Este suficient, însă, că ceara fierbinte ne arde mâinile, pătează fața de masă preferată, festivă și vraja să se rupă. Dar asta înseamnă că ar trebui să stingem lumina cu totul și să stăm în întunericul egiptean? Cu siguranta nu. Există o soluție mult mai prietenoasă la această problemă și este o lumânare LED.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Lumânarea LED nu se încălzește, așa că nu există riscul să vă răniți din greșeală. Este un produs convenabil și sigur. Datorită telecomenzii, putem stinge și aprinde de la distanță fitilul electric. Ce altceva ar trebui să știm despre lumânările LED pentru sufragerie? Ei bine, sunt alimentate de la baterie, așa că nu trebuie să ne facem griji pentru faptul că nu există un contact liber în vecinătatea noastră. Forma și forma lor seamănă cu lumânările standard de ceară. Cu toate acestea, sunt ușor de folosit, nu se sfărâmă și nu se murdăresc. Le puteți folosi pe tot parcursul anului fără să vă faceți griji că se topesc. Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul marilor lor proprietăți. Dacă vrei să le cunoști, te invităm să le citești!

Care sunt caracteristicile lumânărilor LED electronice?

Este imposibil să enumerați toate avantajele lumânărilor LED, dar vom încerca să vi le prezentăm pe cele mai importante. Deci, fără alte prelungiri, să trecem la specificația tehnică. În primul rând, lumânările LED pe care le avem în sortimentul nostru sunt din plastic, acoperite cu un strat de parafină. Deci par extrem de realiste și la prima vedere este imposibil să le distingem de lumânările tradiționale care până de curând erau prezente în casele noastre.

Lumânările led diferă de originale prin faptul că nu au fitil lung, al cărui capăt trebuie dat foc și au propria lor sursă de lumină, ceea ce este suficient pentru a fi eliberat prin apăsarea unui buton. În plus, lumânările LED sunt foarte practice și ușor de utilizat. Nu se topesc atunci când sunt expuse la căldură, așa că nu trebuie să ne obosenim să curățăm mizeria. Nu ne vom arde nici degetele. Din acest motiv, lumânările LED pot fi aprinse și în camerele în care sunt prezenți copii mici. Chiar și atunci când consolarea noastră nestăpânită ajunge la mâna ei mică pe masă și trântește din greșeală decorul, nu se va întâmpla nimic rău.

Cum să folosiți lumânările LED pentru a crea o atmosferă grozavă în camera dvs. de zi?

Lumânările LED aduc o stare romantică în cameră. Ei aruncă o lumină blândă, slabă, care nu poate fi comparată cu niciuna alta. Prin urmare, lumânările electrice nu sunt numai plăcute pentru ochi, ci și un plus funcțional. Acestea vă permit să reglați luminozitatea camerei. În funcție de nevoi și preferințe, putem cumpăra o singură  lumânare electrică sau putem ajunge la un set gata făcut. În opinia noastră, lumânările LED electronice arată cel mai bine într-un grup.

Cum să creezi o atmosferă grozavă în camera de zi cu ele? Nimic mai ușor! Pune doar câteva piese pe masă, podea sau pervaz și lasă magia să se întâmple. Lumânările LED electronice nu au nevoie de un cadru suplimentar. Nu trebuie să le aranjam în modele speciale, forțați-le în sfeșnice decorative. Frumusețea lumânărilor LED constă în simplitate. Ușurința în utilizare este, de asemenea, importantă. Când, întinși pe canapea în brațele iubitului nostru, simțim că pleoapele încep să ne devină grele, în loc să ne luptăm cu oboseala și să sărim în picioare, este suficient să ajungem la telecomanda aflată în apropiere și să oprim electronicul. Lumânări LED cu el. Este atât de simplu, nu-i așa? Lumânările LED sunt rapid și ușor de utilizat. Le recomandăm tuturor fără excepție, atât gospodinelor ocupate, cât și adolescenților care se plimbă cu capul în nori.

Ce lumânări LED pentru camera de zi vor arăta cel mai frumos?

Restilo oferă trei familii de lumânări LED pentru sufragerie. Ele diferă ca formă, dimensiune și finisaj. Pentru a răspunde la întrebarea care va arăta cel mai frumos în interiorul nostru, trebuie mai întâi să aruncăm o privire mai atentă asupra proprietăților lor. Pentru primul foc - lumanare LED pentru sufragerie cu ceara care picura. Dintre toate propunerile noastre, acest model seamănă cel mai mult cu o lumânare tradițională. Acest lucru se datorează, fără îndoială, fluxurilor de parafină care se scurg din marginea superioară, dându-ne impresia unei „adevărate” lumânări care se topește sub influența căldurii. Lumânarea LED cu picurare de ceară poate fi achiziționată separat. Este disponibil și un set de lumânări LED + telecomandă. În ambele cazuri, produsul nostru principal măsoară 12,5 cm înălțime și 8 cm în lățime. În partea anterioară a textului, însă, am menționat seturi gata făcute de lumânări LED alimentate cu baterii. Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri, am decis să introducem seturi gata făcute de LED-uri. lumanari pentru sufragerie la sortimentul nostru permanent. În funcție de preferințele individuale, putem ajunge la un set format din două, trei sau patru bucăți de lumânări LED care funcționează cu baterie.

Decor modern pentru sufragerie: lumânări LED

Următoarea noastră propunere este lumânările care funcționează cu baterii, care fac parte din colecția „Ceară naturală”. Ele diferă de predecesorul lor prin faptul că sunt complet netede, nu au elemente decorative suplimentare sub formă de fluxuri de ceară care picură. Cu toate acestea, se prezintă într-un mod foarte șic și minimalist. Cu siguranță, acest tip de lumânări care funcționează cu baterii se vor încadra perfect într-un design interior modern.

Ce altceva ar trebui să știm despre ele? Ei bine, sunt disponibile în multe variante diferite. În cazul lumânărilor LED alimentate cu un singur acumulator, avem patru înălțimi de produs din care să alegem - 10, 12,5, 15 și 20 cm, lățimea acestora rămâne însă neschimbată și este de 7,5 cm. De asemenea, putem fi tentați să cumpărăm un set gata făcut de lumânări LED alimentate de baterii, cu sau fără telecomandă. În prezent, în magazinul online Restilo sunt disponibile șase astfel de seturi. Vă prezentăm mai jos o scurtă informație despre ceea ce este inclus în fiecare set de lumânări LED alimentate cu baterii:
2 x lumânare LED de ceară: 10 și 15 cm înălțime
2 x lumânare LED de ceară: 15 și 20 cm înălțime
3 x lumânări LED de ceară: 10, 12,5 și 15 cm înălțime
3 x lumânări LED de ceară: 10, 12,5 și 20 cm înălțime
3 x lumânări LED de ceară: 10,15 și 20 cm înălțime
br>4 x lumânare de ceară LED: 10, 12,5, 15 și 20 cm înălțime

Fiecare lumânare LED de ceară listată are 7,5 cm lățime.

Unice de un fel - lumânări LED sferice

În sfârșit, vă prezentăm lumânări LED în formă de bilă. Aceasta este o propunere unică care va atrage cu siguranță oamenii cărora le place să se joace cu convenția. Aceste produse nu seamănă cu lumânările cilindrice, tradiționale, ci sunt interpretarea lor modernă. Arată foarte interesant și atrag priviri admirative. Important este că nu pot fi achiziționate separat. Sunt disponibile doar într-un set, care include două lumânări LED cu o înălțime de 8 și o lățime de 6,5 cm. La fel ca predecesorii săi, lumânările LED sunt alimentate cu baterii.

To Top